עבור לתוכן

Gigabyte or Asus ?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם !

חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של

ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ...

לבין הלוח של Gigabyte

הדגם הוא

Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE

מה עדיף לו ?

הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים .....

תודה ...

פורסם

לפי מה שאני יודע ה ASUS הרבה יותר אמינים בתור חברה בכלליות.

מנסיון שלי הם גם אמינים, אני אישית לא נתקלתי בבעיות איתם וכך גם לא חברים שלי שרכשו מוצרים שלהם.

פורסם

קח את הג'יגהבייט כי הם חברה לא פחות אמינה מאסוס ואמרת שיש לו הרבה יותר '' צ'ופרים ''

פורסם

אם הוא מתכוון לעשות בעתיד oc אז עדיף asus !

אם הוא לא מתכנן אובר קלוק אז אני חושב ששניהם באותה רמה..

אמרת שעם הג'יגה בייט באים יותר "צופרים".. לפי איך שאני רואה את זה הוא פשוט ראה

שהמפרט שלו יותר ארוך ורושמים יותר דברים בגלל זה הוא חושב שיותר משתלם לו לקנות

את הג'יגה ...חח תבדוק אם בכלל ה"צופרים" האלה יהיו בשימוש אצלך.. זה העיקר :-\

פורסם

קודם כל, אין שום ביסוס לטענה ש"אסוס יותר אמינים". שתי החברות מאוד אמינות ומאוד מוכרות בתחום. פשוט לאסוס יצא שם טוב יותר באוברקלוק... למרות שהGA הספציפי הזה לא ממש גרוע באוברקלוק.

אני באמת חושב שאם חבר שלך מחפש לוח טוב והוא לא בונה על אוברקלוק רצחני (כי בכל זאת, עם הלוח של GA הוא יוכל לעשות אוברקלוק בינוני) אז שיקח את הג'יגהבייט.

פורסם

Asus are known for great reliability and compatibility while Gigabyte have a reputation of a troublemaker, I msyelf had two of their boards and I wasn't pleased at all with either.

Go for the Asus, only for the peace of mind.

פורסם

Asus are known for great reliability and compatibility while Gigabyte have a reputation of a troublemaker, I msyelf had two of their boards and I wasn't pleased at all with either.

Go for the Asus, only for the peace of mind.

אני עם הBigBoss

חחח.

פורסם

אתה עושה OC? אם כן לך על ה- Asus (גם בכלליות יש לו ביצועים טובים מאוד).

וה- Gigabyte הוא ממוצע, אבל יש לו המון פי'צרים.

פורסם

לך על הג'יגהבייט!

1- לוחות מעולים, (אולי לא בשביל אברקלוקינג) אתה יכול לראות את זה בהרבה מבחני ביצועים (ב- TOM'S HARDWARE וכדו') שכמעט תמיד הם מובילים על אסוס.

2- שרות טוב, (שלוש שנים אחריות) לי נשרף לוח אחרי שנתיים וחצי, והחליפו לי בלי בעייה לאותו לוח כמו שהיה לי (אחרת הייתי חייב להחליף גם את המעבד והזכרונות!)

3- הם יותר זולים מאסוס! על לוחות של אסוס אתה משלם על השם בדיוק כמו שאתה משלם על השם כשאתה קונה מסך של סוני

4- אני אישית מכרתי עשרות מחשבים עם לוחות של ג'יגהבייט ולאף לקוח לא הייתה תלונה, להיפך! (כולל כמה מורעלי אסוס לשעבר)

פורסם

לך על הג'יגהבייט!

1- לוחות מעולים, (אולי לא בשביל אברקלוקינג) אתה יכול לראות את זה בהרבה מבחני ביצועים (ב- TOM'S HARDWARE וכדו')

אני אישית הייתי לוקח במקרה הזה את הלוח של אסוס אבל אני משתדל לא להכליל נגד חברות

אבל בלי קשר לדיון ... אתה סומך על THG?

פורסם

למה לא דלוקס? אתה מקבל פיצרים באיזה 70 שקל. תחשוב

פורסם

2- שרות טוב, (שלוש שנים אחריות) לי נשרף לוח אחרי שנתיים וחצי, והחליפו לי בלי בעייה לאותו לוח כמו שהיה לי (אחרת הייתי חייב להחליף גם את המעבד והזכרונות!)

הנה אמרת את זה בעצמך, נשרף לך אחרי שנתיים וחצי.

לא יודע מה איתך אבל כשאני קונה לוח אני רוצה שהוא יחזיק אצלי לפחות 3 שנים בשקט ולא

שישרף לי אחרי שנתיים וחצי ולהתנחם מזה שמחליפים לי אותו לאותו לוח.

לפותח הת'רד: הנה לך דוגמא למישהו שנשרף לו הלוח אחרי שנתיים וחצי. אני הייתי הולך על ASUS. לי יש לוח שלהם

ולא זכור לי שאי פעם, בשלוש וחצי שנים שהוא אצלי, שהייתה לי איתו בעיה כלשהי.

אני אישית הייתי הולך על ה ASUS.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם !

הוא החליט ללכת על הASUS

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שקצת התפלאתי שאף אחד לא שלח לינק לביקורת על אף אחד משני הלוחות שהוזכרו פה. מכיוון שזה כבר במילא מאוחר גם אני לא אשלח אבל חיפוש פשוט ב hotbot הביא לי משהו כמו 5 סקירות על כל אחד מהדגמים. בכולם היו מסקנות חיוביות באופן כללי משני הלוחות.

לגבי ASUS. לפני 3-4 שנים, בתקופות של הפנטיום 2 ו-3, היה מקובל לחשוב שהלוחות של ASUS הם הכי יציבים והכי איכותיים. היו גם לוחות של אינטל שנחשבו ליציבים אבל לא היתה בהם אפשרות OC.

מאז לפי דעתי עלו הרבה שמות אחרים והיום, מעבר למוניטין, אין ללוחות של ASUS הרבה מה להציע יותר מהמתחרים והם בד"כ יותר יקרים.

שאלת האמינות תמיד תעלה ואף פעם לא תהיה תשובה חד משמעית. אני אישית עבדתי כבר תקופות ארוכות עם לוחות של ASUS, אינטל, IWILL, גיגהבייט וMSI ואף אחד לא התקלקל חוץ מהלוח של IWILL שנשרף בגלל קצר חשמלי ולא ב"אשמתו".

נסיון אישי של אדם אחד לא אומר אמנם אבל אני מאמין שהיום, בקצב של התחלופה של מחשבים, צריך לקנות את מה שנותן לך יחס הכי טוב בין מחיר לביצועים (ביצועים = פיצ'רים, מהירות, OC וכו').

פורסם

הנה אמרת את זה בעצמך, נשרף לך אחרי שנתיים וחצי.

לא יודע מה איתך אבל כשאני קונה לוח אני רוצה שהוא יחזיק אצלי לפחות 3 שנים בשקט ולא

שישרף לי אחרי שנתיים וחצי ולהתנחם מזה שמחליפים לי אותו לאותו לוח.

לפותח הת'רד: הנה לך דוגמא למישהו שנשרף לו הלוח אחרי שנתיים וחצי. אני הייתי הולך על ASUS. לי יש לוח שלהם

ולא זכור לי שאי פעם, בשלוש וחצי שנים שהוא אצלי, שהייתה לי איתו בעיה כלשהי.

אני אישית הייתי הולך על ה ASUS.

אני מצטער שאני נדחף, אבל לא יכולתי שלא להגיב... זה שנשרף לו לוח אחרי שנתיים וחצי לא אומר שזו תוחלת החיים של לוחות של gigabyte, וזה שהלוח שלך מחזיק שלוש וחצי שנים לא אומר שתוחלת החיים של ASUS היא אינסופית... אלה בסה"כ שתי דוגמאות... לי היה לוח של gigabyte במשך שלוש שנים, ואח"כ העברתי את המחשב לחבר שלי והוא עובד איתו עד היום (שלוש וחצי שנים סה"כ). זה אומר שלוחות של gigabyte הם בהכרח טובים ואמינים ומחזיקים לאורך זמן? וראיתי גם מחשבי "מבצע" כאלה שנקנו מאופיס דיפו או מהחוברת של ויזה שכולנו יודעים בדיוק מה הם שווים שעובדים 5-6 שנים בלי בעיות חומרה מיוחדות... אז למה בעצם כולנו משקיעים במחשבים שעולים פי 2 מהם?

בקיצור, אל תעשה הכללות על חברות של לוחות אם בגלל שתי דוגמאות ספציפיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים