עבור לתוכן

מסעדת אזאד בחיפה תפצה חייל מילואים שהתבקש לעזוב בגלל המדים

Featured Replies

פורסם

אז תתחיל לשחק משחקים אלימים , ללכת מכות ברחוב ולהתאמן בחדר כושר

• תגובות 54
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז תתחיל לשחק משחקים אלימים , ללכת מכות ברחוב ולהתאמן בחדר כושר

אם הוא היה רוצה הוא היה עושה את זה, למה הוא צריך להתאים את עצמו לאחרים?

הוא לא חייב לעשות דברים שהוא לא רוצה לעשות.

פורסם

לחבר שלי היתה מסעדה בים המלח

באו אליו ערבים ממזרח ירושלים

חתכו אותו ברגל, עד היום הוא סוחב צלקות.

ולמישהו מהשכבה שלי לפני משהו כמו 8-9 שנים ירו טיל לאו למרפסת כי הוא גר בנתניה בבניין של עבריין מה בדיוק הפואנטה?

פורסם

אם הוא היה רוצה הוא היה עושה את זה, למה הוא צריך להתאים את עצמו לאחרים?

הוא לא חייב לעשות דברים שהוא לא רוצה לעשות.

הוא יכול לבחור

אופציה א' - להמשיך לפחד מערבים ולהיות קורבן לא אלים

אופציה ב' - לקחת יוזמה ולדאוג שיהיה שקט בגלל הפחד שלהם ממך

כמו שמצוטט באירון מן - "Peace means having a bigger stick than the other guy "

פורסם

so true

163021.jpg

פורסם
  • מחבר

ולמישהו מהשכבה שלי לפני משהו כמו 8-9 שנים ירו טיל לאו למרפסת כי הוא גר בנתניה בבניין של עבריין מה בדיוק הפואנטה?

החבר שלך עבריין או שגר בשכנות לעבריין אבל ההוא המסכן היתה לו מסעדה בים המלח ובאו אליו ערבים בצורה מאיימת לבילוי שהסתיים בקטטה.

פורסם

הוא לא עבריין, אחד מהאלפרונים או מה שזה לא יהיה גר בדירה באותו בניין, העניין שלא חסר עבריינים, למרות שאני בפועל מחשיב את רוב האמסלמים ושות לערבים לכל דבר...

פורסם

הוא יכול לבחור

אופציה א' - להמשיך לפחד מערבים ולהיות קורבן לא אלים

אופציה ב' - לקחת יוזמה ולדאוג שיהיה שקט בגלל הפחד שלהם ממך

אני אכן מסכים איתך, ככה זה במצב שלי ושלך, שלא אכפת לנו, אני אישית לא מתרגש מערבים כי אני מוקף בהם.

אבל למה הוא (אזרח רגיל) צריך לעשות עם זה משהו ולא הכנסת שהוא משלם סכומים אדירים לקיומה?

-הוא אזרח תמים ופשוט שפוחד לנוע בכבישי ישראל בין כפרים ערביים שיזרקו עליו אבנים

-הוא מקבל יחס חרא מהמגזר הזה (ככה זה בסיפור שלו).

-הוא מפחד מערבים.

-לוקחים לו את ההכנסה.

-גונבים לו מכונית.

-דוקרים אותו במועדונים.

מישהו עליון צריך לדאוג לזה לא? אני בטוח שהוא לא היחיד.

עזוב אזרח, זה עוד מצב טוב, אבל חייל כמו שנאמר בנושא? -אסור לרחם על אנשים כאלה אחי.

יהודים לא מרגישים בנוח במדינה יהודית - זה המצב.

פורסם

בתור חיפאי שמכיר כמה וכמה ערבים - חלק לא קטן מהם, אם לא רובם, אינו שמאלני כלל וכלל. כלומר, כן, הם מגנים מאורעות כמו טבח כפר קאסם וכו', אבל לפחות האלה שאני מכיר מעידים על עצמם ועל הסביבה שבה הם גדלו שמחנכים אותם שהפיתרון האולטימטיבי הוא שתי מדינות, ושצריך לחסל מהשורש כל תופעה של ג'יהאד איסלאמי.

פורסם
  • מחבר

בשביל לדעת דעה אמיתית של ערבים אתה צריך להבטיח להם אנונימיות מושלמת אחרת הם יספרו לך את מה שאתה מעונין לשמוע.

פורסם

בשביל לדעת דעה אמיתית של ערבים אתה צריך להבטיח להם אנונימיות מושלמת אחרת הם יספרו לך את מה שאתה מעונין לשמוע.

+1

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

וואו איזה פרץ של גזענות מלוכלכת

נכון בעל המסעדה טעה והיה לא בסדר ולכן הוא גם הפסיד במשפט

אבל לטעון שערבים מבינים רק בכח, שהם אלימים ושצריך להראות להם שאתה גם אלים כדי שהם יכבדו אותך

איך זה שונה מלטעון שיהודים אוהבים כסף וטומנים ידיהם בכל צלחת שהם יכולים?

להגיד שזה מדינה שלנו אז למה אני לא יכול להסתובב איך שבא לי ואיפה שבא לי, או איך היית מגיב לערבי עם כאפייה שהיה מסתובב בשכונה שלך זה גזענות. מה אכפת לי מי מסתובב בשכונה שלי ואיזה כובע הוא לובש?

אל תשכחו שכערבים ישראלים ,תאהבו את זה או לא זאת גם המדינה שלהם וזאת גם השכונה שלהם שאתה בחרת להסתובב בה, והיא לא פחות שלהם משלך (מבחינה חוקית היא שלהם יותר כי כנראה שיש להם נכסים שרשומים על שמם באיזור).

ולגבי זה שאתה לא יכול להסתובב שם איך שבא לך זה באמת לא בסדר אב לזה לא בסדר כמו שבמאה שעריים יזרקו על בחורה חיתולים אם היא תלבש גופייה וכו' קיצוניות היא לא בסדר שום צורה.

זה בסדר להלחם באויב רק אל תשכחו שהוא לא הערבים ככלל, ואל תשכחו שלא לאבד צלם אנוש בדרך

פורסם

^ :xyxthumbs:

פורסם

וואו איזה פרץ של גזענות מלוכלכת

נכון בעל המסעדה טעה והיה לא בסדר ולכן הוא גם הפסיד במשפט

אבל לטעון שערבים מבינים רק בכח, שהם אלימים ושצריך להראות להם שאתה גם אלים כדי שהם יכבדו אותך

איך זה שונה מלטעון שיהודים אוהבים כסף וטומנים ידיהם בכל צלחת שהם יכולים?

להגיד שזה מדינה שלנו אז למה אני לא יכול להסתובב איך שבא לי ואיפה שבא לי, או איך היית מגיב לערבי עם כאפייה שהיה מסתובב בשכונה שלך זה גזענות. מה אכפת לי מי מסתובב בשכונה שלי ואיזה כובע הוא לובש?

אל תשכחו שכערבים ישראלים ,תאהבו את זה או לא זאת גם המדינה שלהם וזאת גם השכונה שלהם שאתה בחרת להסתובב בה, והיא לא פחות שלהם משלך (מבחינה חוקית היא שלהם יותר כי כנראה שיש להם נכסים שרשומים על שמם באיזור).

ולגבי זה שאתה לא יכול להסתובב שם איך שבא לך זה באמת לא בסדר אב לזה לא בסדר כמו שבמאה שעריים יזרקו על בחורה חיתולים אם היא תלבש גופייה וכו' קיצוניות היא לא בסדר שום צורה.

זה בסדר להלחם באויב רק אל תשכחו שהוא לא הערבים ככלל, ואל תשכחו שלא לאבד צלם אנוש בדרך

זה ההבדל. לנו לא אכפת. להם כן. תכנס לשכונה ערבית, לא תצא משם חיי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים