עבור לתוכן

מסעדת אזאד בחיפה תפצה חייל מילואים שהתבקש לעזוב בגלל המדים

Featured Replies

פורסם

חבל שלא יצא לי להיות עם נשק ולהיכנס למסעדה ערבית בוואדי ערה.

אם יש אמת בדבריך המקרה היה מסתיים בכמה ערבים מתים מכיוון שהרגשתי סכנה לחיי

• תגובות 54
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שלא תגידו, הם אלה שנמצאים במדינה שלנו ועדיין אנחנו אלה שמפחדים מהם..

פורסם

אולי אתה וכל "אנשי המרכז"

ירושלמים , מתנחלים , באר שבעים , ואנשים בגולן לא מפחדים כל כך מערבים . . .

פורסם

זה למה אין לי שום בעיה לרסס מחסניות לכל המקומות מה-M4 שלי, אם זה בעזה או אם זה בלבנון, להרוג משפחה ואפילו לא להסתכל אחורה.

שונא - את - העם - הערבי. צבועים מגעילים, מצד אוהבים פה את כולם כשמוכרים שווארמה או משהו, מצד שני לא מכניסים חייל למסעדה.

להעיף את כולם מהארץ, לעשות נקיון פסח, זה החלום שלי :]

פורסם

צה"ל "סגר" אותה?

לא, בגלל שלא היה להם רשיון עסק.

פורסם

אני מכיר מסעדות בואדי שאם מישהו יכנס עם מדים יחכו לו בחוץ כמה ערבים שילמדו אותו לא לחזור למסעדה ערבית עם מדי צה"ל

ובכלל, לא מומלץ להסתובב באיזורים של ערבים (שמן הסתם חושבים שאנחנו כובשים) על מדים, שזאת פשוט התגרות

תחשבו מישהו מסתובב בשכונה ליד הבית שלכם עם כאפייה

זה ממש לא התגרות.

זה לא שהלכת עכשיו לעירק עם מדי צה"ל.

אתה חייל שמשרת בצבא של מדינה דמוקרטית. אתה הולך בשטח של המדינה שלך!!! ה-מ-ד-י-נ-ה ש-ל-ך. שטח טריאטורלי ריבוני שלך.

ואם יש לערבים האלו בעיות עם איך המדינה שלהם (ישראל) קבע שכל ילדה\ילדה בגיל 18 עולה על מדים לפי חוק. הם מוזמנים להשאיר בידינו את הדרכון שלהם והת.ז ולעוף בחזרה לארץ מולדתם. ערב.

פורסם

אני מכיר מסעדות בואדי שאם מישהו יכנס עם מדים יחכו לו בחוץ כמה ערבים שילמדו אותו לא לחזור למסעדה ערבית עם מדי צה"ל

גם אני הכרתי כמה :] (כפר טובא בצפון), שמאוד הצטערו על זה, וגמרו עם רגליים וידיים שבורות על ידי יס"מ ומג"ב.

פורסם

אולי אתה וכל "אנשי המרכז"

ירושלמים , מתנחלים , באר שבעים , ואנשים בגולן לא מפחדים כל כך מערבים . . .

ערבים תמיד באו אלי בצורה מאיימת, לפחות הצעירים פועלי הביניין והגינות.. הם תמיד גורמים להתגרות ועשו לי בעיות..

כשעבדתי בחנות גנבו ממני פעמיים ובשני המקרים אלה היו ערבים פשוט לא היה לי דרך להוכיח את זה.

הם תמיד נוגעים בדברים, פותחים אריזות בלי רשות ובקיצור כל הסטיגמות נבנו אצלי בזמן שעבדתי בחנות הזאת

ברור שיש כאלה שהיו מאוד נחמדים ושמחתי לעזור להם, אבל מכל המקרים אף פעם לא נתקלתי לבעיות כאלה עם ישראלים.

אז על זה אני שומר להם טינה והנשאה שלי אליהם שלא הייתה קיימת לפני התעצמה לשיאים חדשים.

לא יודע אולי אלה שלא במרכז יותר נחמדים או שפשוט רגילים לחיות ביחד אין לי מושג

פורסם
  • מחבר

לחבר שלי היתה מסעדה בים המלח

באו אליו ערבים ממזרח ירושלים

חתכו אותו ברגל, עד היום הוא סוחב צלקות.

פורסם

השאלה היא האם זה בגלל שהם ערסים שבמקרה הם ערבים או בגלל שהם ערבים. מאחר שכאמור לא כל הערבים כאלו וברור שיש גם יהודים כאלו, סביר להניח שזו האפשרות הראשונה: מדובר בערסים.

פורסם

אולי אתה צודק, אבל משום מה ביחס לאחוז שלהם באוכלוסיה, יש מהם המון ערסים, אני לא מכיר את הסטטיסטיקה המדויקת, אבל אני משער שבמגזר יש הרבה הרבה יותר פשע, אולי יותר מכל שאר האוכלוסיות ביחד בארץ.

פורסם

לכו תבקרו בכפרים תראו איך הם נוהגים זה מספיק להבין מה הם חושבים על החוקים

שלא לדבר על איך הם סוגרים חשבונות אחד בין השני אפילו אם מדובר במשפחה...

פורסם

לא צריך להכנס לכפרים. מספיק לנסוע באיזור משגב/כרמיאל/כנרת בכדי לחוות תאונת מבחן.

פורסם

ערבים תמיד באו אלי בצורה מאיימת, לפחות הצעירים פועלי הביניין והגינות.. הם תמיד גורמים להתגרות ועשו לי בעיות..

כשעבדתי בחנות גנבו ממני פעמיים ובשני המקרים אלה היו ערבים פשוט לא היה לי דרך להוכיח את זה.

הם תמיד נוגעים בדברים, פותחים אריזות בלי רשות ובקיצור כל הסטיגמות נבנו אצלי בזמן שעבדתי בחנות הזאת

ברור שיש כאלה שהיו מאוד נחמדים ושמחתי לעזור להם, אבל מכל המקרים אף פעם לא נתקלתי לבעיות כאלה עם ישראלים.

אז על זה אני שומר להם טינה והנשאה שלי אליהם שלא הייתה קיימת לפני התעצמה לשיאים חדשים.

לא יודע אולי אלה שלא במרכז יותר נחמדים או שפשוט רגילים לחיות ביחד אין לי מושג

הערבים לא יותר נחמדים , זו לא הייתה הכוונה שלי בכלל.

פשוט מי שרגיל להיות בסביבת ערבים יודע איך להתנהג איתם - בקשיחות , בכוח ובאיומים

זוהי השפה היחידה שהם מבינים.

ברגע שתראה לערבי שאתה לא מפחד ממנו ואין לך בעיה אפילו להרוג אותו אם הוא יתנהג לא כמו שצריך

אתה תראה שהם יכבדו אותך.

פורסם

הערבים לא יותר נחמדים , זו לא הייתה הכוונה שלי בכלל.

פשוט מי שרגיל להיות בסביבת ערבים יודע איך להתנהג איתם - בקשיחות , בכוח ובאיומים

זוהי השפה היחידה שהם מבינים.

ברגע שתראה לערבי שאתה לא מפחד ממנו ואין לך בעיה אפילו להרוג אותו אם הוא יתנהג לא כמו שצריך

אתה תראה שהם יכבדו אותך.

מה לעשות שאני לא אדם אלים מטבעי, לא מבחינת מראה ולא מבחינת דיבור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים