עבור לתוכן

Desire HD vs HTC HD7

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המכס התקשרו אלי ואמרו שאני צריך לשלם 207.30שח בלבד ללא שום עלות נוספת עם משלול עד הבית P: יצאתי בזול.

• תגובות 58
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכולת לצאת בחינם, לפעמים זה קורה.

תתחדש :xyxthumbs:.

פורסם
  • מחבר

יום ראשון ישלחו לי אותו בבוקר :) הגיע הזמן..

תודה לכולם על העצות :P

פורסם

VAT הוא המע"מ. הוא לא תקף למזמינים מחוץ ל-UK, בכל מדינה יש מע"מ מקומי.

אם יתפסו אותו אתה תצטרך לשלם 16.6% מע"מ ו-16.6% מכס, ביחד 33%.

גלוש ב- iandroid.co.il לעברית ושאר ירקות.

תודה שי.

אז אם Nexus S במשלוח רגיל מ- clove יעלה לי 407 פאונד, שזה בערך 2400 ש"ח בימינו, אני עלול להגיע לעלות של 3,200 ש"ח אם אתפס. אאוץ'.

פורסם
  • מחבר

יש כבר ב2600 דרך POCKET.

פורסם

אתה מדבר על יד שנייה?

פורסם

סביר להניח שהכוונה היא למישהו שקנה, לא נתפס, ורוצה לעשות 200 שקל מהירים..

פורסם
  • מחבר

אישית אני חושב שכדאי לך לחכות בטווח המחירים הזה יש לך מכשירים טובים בהרבה מחו"ל.

כדאי לך לחכות קצת לse arc או ל-אופטימוס שלLG

פורסם

אישית אני חושב שכדאי לך לחכות בטווח המחירים הזה יש לך מכשירים טובים בהרבה מחו"ל.

כדאי לך לחכות קצת לse arc או ל-אופטימוס שלLG

אין מה לחכות לArc , ישלו מסך מעולה , מצלמה לא רעה אבל הוא מגיעה עם חומרה שכבר חצי שנה בשוק ...וגם העיצוב שלו לא ״משהו״.

פורסם

הוא מגיע עם חומרה הכי חזקה שיש היום בשוק מלבד מכשירים שעדיין לא יצאו ורק עכשיו מוכרזים.

הוא מגיע עם חומרה כלכך חזקה שלא קיימת היום שום פעולה שתצליח לעשות בשביל להביא אותו לקצה גבול היכולת שלו.

::)

ולגבי העיצוב, מעבר לעובדה שזה עניין של טעם, מדובר על אחד מהמכשירים הכי דקים בשוק (אם לא ה-...) ועל מכשיר בעל כמות רבה של ביקורות אוהדות לגבי העיצוב שלו, אבל העיקר שאתה קובע "עובדות".

פורסם

לא הבנתי מה מיושן בזה?

שוב:

הוא מגיע עם חומרה הכי חזקה שיש היום בשוק מלבד מכשירים שעדיין לא יצאו ורק עכשיו מוכרזים.

הוא מגיע עם חומרה כלכך חזקה שלא קיימת היום שום פעולה שתצליח לעשות בשביל להביא אותו לקצה גבול היכולת שלו.

ולגבי העיצוב, מעבר לעובדה שזה עניין של טעם, מדובר על אחד מהמכשירים הכי דקים בשוק (אם לא ה-...) ועל מכשיר בעל כמות רבה של ביקורות אוהדות לגבי העיצוב שלו, אבל העיקר שאתה קובע "עובדות".

פורסם

מה מיושן בזה ? שעד שהמכשיר הזה יצא לשוק כבר יהיו מכשירים חזקים יותר עם מעבדים דו ליבתיים כמו הOptimus 2X כבר בחנויוץ .

פורסם

לא ממש החומרה הכי חזקה, אפילו הSOC של הגלקסי S יותר חזק (ביחוד בקטע הגרפי)

אבל זה בהחלט צריך להיות מעל ומעבר בשביל כל השימושים (כיום)

זה בעיקר תלוי ביישום של מערכת ההפעלה שSE יעשו, אם הם לא יעשו אותה גרוע כמו סמסונג אז זה יכול להיות מכשיר נהדר

(אבל באופן אישי, לא הייתי קונה מכשיר עם חומרה כזאת ב2011, אבל זה כבר עניין של שריטה)

אני אישית אהבתי את העיצוב

פורסם

מה מיושן בזה ? שעד שהמכשיר הזה יצא לשוק כבר יהיו מכשירים חזקים יותר עם מעבדים דו ליבתיים כמו הOptimus 2X כבר בחנויוץ .

אז מה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים