פורסם 2011 בינואר 3114 שנים לאחרונה הורכב לאחי הקטן מחשב ישן למשחקים :P4 3.2 GHZ 1 GB RAMHD4650GB-945GCM-S2L500W ג'נאריעכשיו כשאני מתקין לו משחקים אני נתקל בבעיה מעצבנת כמעט בכל משחק - בתדירות קבועה המחשב נתקע , בלי קשר להגדרות שעליהם שמתי את המשחקים , בערך 10 ~15 שניות הכל עובד חלק ואז יש תקיעות לכמה שניות (כדי להמחיש את התקיעות תנסו לדמיין CRYSIS על כרטיס מסך מובנה ) וזה חוזר על עצמו לאורך כל זמן המשחק =\רזולוציה: 1024X768מערכת הפעלה: WINDOWS XP SP1 נקי אחרי פרמוט (ניסיתי גם לפני פרמוט על SP3 ונתקלתי באותה הבעיה )משחקים בהם נתקלתי בבעיה :COD 4CRYSISVIRTUA TENNIS 3יכול להיות שרשימת המשחקים כבר גדלה , אם כן אני אעדכן בהמשך*כרטיס המסך תקין , את זה בדקתי על המחשב שלי *עם כל המשחקים האלה לא הייתה לי בעיה במחשב שלי , והגרסאות שלהם ושל מערכת ההפעלה זהות כך שאפשרות של התקנה פגומה נפסלתתודה מראש לעוזרים =]]]
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים לדעתי החומרה פשוט ישנה לכן יש בעיה בהעלאת המשחק או בתיפקודו(כאשר הוא עולה).אים החלפת מסך לרזולוציה גבוה יותר זה גם יכול להיות מקור הבעיה, בעבר הפעלת את המשחקים שניתקעים כביכול?
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים ^^ משחקים גם דורשים יותר ויותר זיכרון אבל לא בהכרח תעלה את הדרישות של המשחקכדי להבין איפה הבעיה בהרצה של המשחק, בעיקרון זה יכול להיות כרטיס מסך חלש וכולי.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים ככה זה שחסר זיכרון הוא כנראה שומר משהו על הדיסק ואז מדי פעם מבצע החלפה בין הזיכרון לדיסק.מכאן התקיעות
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים זה יכול להיות גם כרטיס מסך חלש, בשביל לדעת פותח הדיון תעלה את הדרישות של המשחק מחשב.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים אני לא יודע כמה דורש המשחק וכנראה שאתה צודק, אבל גם הכרטיס לא משהו רציני.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים מחבר אני לא חושב שלהסתמך על הדרישות שמפרסמים זה דבר נבון לעשות כי לCRYSIS למשל הכרטיס המומלץ הוא 8800GTShttp://www.crysisdemo.com/crysis-system-requirements.htm בזמן שהמשחק מצליח להתקיל מפלצות כמו GTX580כן המחשקים שהתקנתי הם די כבדים , והם התקיעות היו קבועות אז לא הייתי הולך רחוק יותר מההשערה שמדובר בבעיית חומרה ישנה בלבד , אך במקרה הזה המשחקים עובדים חלק (30~50 FPS ) כ10~15 שניות ורק אז נתקעים לשניות בודדות והפעולה חוזרת על עצמה .יכול להיות שזה יותר מכך שהחומרה חלשה ?
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים ההמלצה לעדכן דריברים בנוסף המעבד שלך מספיק בשביל להריץ את המשחק,הכרטיס גבולי אני חושב שתוכל להריץ עליו את המשחק,יש בעיה עים הזיכרון הדרישות צריכות להיות 1GB זיכרוןואתה מנצל כבר בתהליכים די הרבה מגה בייטים לדעתי הוספה של זיכרון תעזור להריץ את המשחק חלק יותר,המשחק דורש 1GB נקי וה1GB שלך משתמש כבר בתהליכים.תכנס למנהל משימות ותראה בכמה RAM אתה משתמש ותוכל לדעת כמה חסר לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.