עבור לתוכן

מחשב נתקע במשחקים .

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הורכב לאחי הקטן מחשב ישן למשחקים :

P4 3.2 GHZ

1 GB RAM

HD4650

GB-945GCM-S2L

500W ג'נארי

עכשיו כשאני מתקין לו משחקים אני נתקל בבעיה מעצבנת כמעט בכל משחק - בתדירות קבועה המחשב נתקע , בלי קשר להגדרות שעליהם שמתי את המשחקים , בערך 10 ~15 שניות הכל עובד חלק ואז יש תקיעות לכמה שניות (כדי להמחיש את התקיעות תנסו לדמיין CRYSIS על כרטיס מסך מובנה ) וזה חוזר על עצמו לאורך כל זמן המשחק =\

רזולוציה: 1024X768

מערכת הפעלה: WINDOWS XP SP1 נקי אחרי פרמוט (ניסיתי גם לפני פרמוט על SP3 ונתקלתי באותה הבעיה )

משחקים בהם נתקלתי בבעיה :

COD 4

CRYSIS

VIRTUA TENNIS 3

יכול להיות שרשימת המשחקים כבר גדלה , אם כן אני אעדכן בהמשך

*כרטיס המסך תקין , את זה בדקתי על המחשב שלי

*עם כל המשחקים האלה לא הייתה לי בעיה במחשב שלי , והגרסאות שלהם ושל מערכת ההפעלה זהות כך שאפשרות של התקנה פגומה נפסלת

תודה מראש לעוזרים =]]]

פורסם

לדעתי החומרה פשוט ישנה לכן יש בעיה בהעלאת המשחק או בתיפקודו(כאשר הוא עולה).

אים החלפת מסך לרזולוציה גבוה יותר זה גם יכול להיות מקור הבעיה, בעבר הפעלת את המשחקים שניתקעים כביכול?

פורסם

יתכן וחסר זיכרון

פורסם

^^ משחקים גם דורשים יותר ויותר זיכרון אבל לא בהכרח תעלה את הדרישות של המשחק

כדי להבין איפה הבעיה בהרצה של המשחק, בעיקרון זה יכול להיות כרטיס מסך חלש וכולי.

פורסם

ככה זה שחסר זיכרון הוא כנראה שומר משהו על הדיסק ואז מדי פעם מבצע החלפה בין הזיכרון לדיסק.

מכאן התקיעות

פורסם

זה יכול להיות גם כרטיס מסך חלש, בשביל לדעת פותח הדיון תעלה את הדרישות של המשחק מחשב.

פורסם

מה יש לבדוק, הוא מפעיל את קרייסיס עם 1 גיגה זיכרון

פורסם

אני לא יודע כמה דורש המשחק וכנראה שאתה צודק, אבל גם הכרטיס לא משהו רציני.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שלהסתמך על הדרישות שמפרסמים זה דבר נבון לעשות כי לCRYSIS למשל הכרטיס המומלץ הוא 8800GTS

http://www.crysisdemo.com/crysis-system-requirements.htm

בזמן שהמשחק מצליח להתקיל מפלצות כמו GTX580

כן המחשקים שהתקנתי הם די כבדים , והם התקיעות היו קבועות אז לא הייתי הולך רחוק יותר מההשערה שמדובר בבעיית חומרה ישנה בלבד , אך במקרה הזה המשחקים עובדים חלק (30~50 FPS ) כ10~15 שניות ורק אז נתקעים לשניות בודדות והפעולה חוזרת על עצמה .

יכול להיות שזה יותר מכך שהחומרה חלשה ?

פורסם

ההמלצה לעדכן דריברים בנוסף המעבד שלך מספיק בשביל להריץ את המשחק,

הכרטיס גבולי אני חושב שתוכל להריץ עליו את המשחק,יש בעיה עים הזיכרון הדרישות צריכות להיות 1GB זיכרון

ואתה מנצל כבר בתהליכים די הרבה מגה בייטים לדעתי הוספה של זיכרון תעזור להריץ את המשחק חלק יותר,

המשחק דורש 1GB נקי וה1GB שלך משתמש כבר בתהליכים.

תכנס למנהל משימות ותראה בכמה RAM אתה משתמש ותוכל לדעת כמה חסר לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים