פורסם 2011 בינואר 3114 שנים יש לי אוזניות in-ear שהם די מלוכלכות משעווה, ניסיתי לנקות אותם עם חתיכת בד וזה רק מרח את השעווה יותר.ראיתי את המדריך הזה http://www.ehow.com/how_5180322_clea...eadphones.htmlאבל אני לא יודע אם זה לא יהרוס את אוזניות. יש לי את הדגם CX 300.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים תוציא את הטיפים ותעבור עליהם עם מגבון לח.עוד משהו שאני עושה ועובד יופי מחמם מים ומוסיף סבון ידיים ומנקה תוך כדי עם נייר טואלט.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים מחבר המים לא יהרסו את האוזניות?ומה קורה עם השעווה נכנסת בין החורים של הרשת, איך מוציאים אותה?
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים תוציא את הטיפים רחמנא לצלן, טיפים זה החומר בקצה שיוצר את האטימה, הוא יוצא עם טיפה לחץ.ואחי אתה מפרט לי פה יותר מדי.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים תנסה עם קיסם או סיכת ביטחון (ובזהירות בלי לדחוף לעומק)אפשר גם עם מקל אוזניים לח קצת (בשביל הרשת)
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים אלכוהול (רצוי 95%, אם לא, גם 70% טוב מספיק) וקיסם אוזניים עושים נפלאות.אני מכיר את הבעיה באוזניות הספציפיות האלה...יש לי אוזניות INEAR יקרות בהרבה ואני מנקה אותן באותה דרך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.