עבור לתוכן

המלצה על מחשב נייד בתקציב 5000 - 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני אדריכל צעיר שפותח עכשיו עסק. בגלל שעוד אין לי משרד ואני מתנייד הרבה אני רוצה להתחיל לעבוד על מחשב נייד (גם מהבית). אני משתמש בתוכנות אוטוקד וREVIT כאשר אחד השימושים שאני לא רוצה לוותר עליהם זה אופציה לרנדר רינדורים פשוטים ליד הלקוח (לצורך המחשה ותיקון תוכניות במהלך פגישה).

קראתי את המדריך וגם עיינתי שעות ארוכות בפורום ונראה לי שהכוון כזה:

דירוג צרכים (ע"פ מסקנותיי)

1. אמינות- לא יהיה לי זמן לתחזק ולתקן

2. אחריות

3. יעילות ביחס בין מעבד+ זכרון+ מהירות דיסק

4. משקל- סביבות ה 2 ק"ג

5, סוללה- לפחות שעתיים

6. גודל מסך- "14 נראה אידיאלי

נראה לי שאני צריך: מעבד i5-620 ומעלה , זכרון בגודל 4GB, מהירות דיסק של 7200, משקל 2 ק"ג, מסך "14, כרטיס גרפי 500MB ומעלה, סוללה לפחות לשעתיים.

דגמים שנראו הגיוניים גם אם לא מושלמים (אולי ניתן לדרוש שדרוג?)

hp elitebook 8440P vq664ea- למרות שע"פ מה שהבנתי המעבד בזבוז ורוב הזמן הוא יהיה מובטל.

Dell Latitude E6410 LT-RD33-4885 - מעבד i5 , כרטיס גרפי NVIDIA Quadro NVS 3100M, 512MB - קצת יותר זול (400-500 ש"ח)

אני מניח שיש תתי דגמים שיכולים לסגור עוד כמה פינות, אבל הדגש הוא על יעילות. מחשב חזק, אמין, קל יחסית ובמחיר הגיוני.

תודה רבה לכולם מראש.

יאיר

פורסם

לדרישות שלך הייתי ממליץ בחום לחכות עם הקניה כחודש-חודש וחצי לצאת המעבדים החדשים של אינטל.

בד"כ אני לא אומר לאנשים לחכות, כי לרוב העיבוד הגרפי לא חשוב מדי בניידים.

במקרה שלך, אתה תרוויח הרבה מאוד מצאת הליבות החדשות של אינטל שכוללת מעבד גרפי משולב.

פורסם
  • מחבר

תודה. הבעיה שאני צריך את המחשב מיידית. כמו שכתבתי פתחתי כבר את העסק ואני צריך אותו לצורך עבודה שעוד חודש וחצי תהיה מאחורי.

בנוסף כתבתם כמה פעמים בדיונים על הi7 שהוא בזבוז כי הליבות המרובות לא בשימוש.כמו כן בדר"כ אתם כותבים שכרטיס גרפי משולב פחות טוב.

מה אתה אומר? אם זה כזה הבדל אני יכול לקנות מחשב על תקן זמני i3 , 2GB זכרון וכדו' באיזה מבצע ברשת ואח"כ לעבור עוד שנה למעבדים האלה, או שעדיף לקנות מחשב ממה שכתבתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים