עבור לתוכן

המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI/USB + פתרון לשרת מדפסות

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני גר בבית 2 קומות, רוב החלל מכוסה בקירות ולכן אין כמעט חלל פתוח(בין הקומות).

יש לנו 2 עמדות מיחשוב בבית+לפטופ+סטרימר, כשהשאיפה הינה לאפשר חופש פעולה לכל הנקודות תוך שימוש בחבילה של 12MB HOT, לפי הפירוט הבא:

מחשב א' - נקודת המוצא של האינטרנט, מודם כבלים מחובר לראוטר WRT350N, משמש כמחשב ראשי כולל שימוש ברוב הפס.

סטרימר - מתאם אלחוטי בתקן N(הסטנדרטי שנמכר ביחד איתו).

לפטופ - כרטיס אלחוטי מובנה בתקן G.

מחשב ב' - מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי בתצורת PCI/USB(מה שייתן ביצועים טובים יותר) ע"מ לחברו לרשת ובנוסף אולי קיים פתרון לחבר את המדפסת שליד לרשת האלחוטית בבית ללא רכישת שרת הדפסות יקר(דגם J4580 אין קישורית אתרנט/אלחוטית מובנית).

אשמח לשמוע המלצה לכרטיס רשת מתאים עד 200 ש"ח + פתרון לשיתוף המדפסת ברשת.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ שוב ומשתוקק לעזרה..

פורסם

1. כרטיס רשת אלחוטי -- תנסה את ה-821 של TP-LINK אבל כיוון שלא ציינת את המרחק בין המחשב ב' לנתב, קשה להבטיח קליטה טובה. אפשרות אחרת היא ה-7718 של EDIMAX.

2. פתרון למדפסת הוא על ידי שרת מדפסות -- יש קווים ויש אלחוטיים. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printserver

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה.

1.ראיתי שהכרטיס המוצע הינו USB, האם ה-PCI לא יהיה עדיף יותר מולו?המרחק בין כל האמצעים לא רחוק למדי משהו כמו 3-4 מטר, הבעיה שאני רוצה להבטיח גלישה ע"י האלחוטי בקומה למטה(הציוד כולו למעלה).

2.אין אופציה לשתף את המדפסת על ידי כך שניתן יהיה להתחבר למחשב ב' ואז אליה ללא שרת?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ שוב.

פורסם

1. אפשר כרטיס PCI אבל אז האנטנות נמצאות מאחורי המחשב הנייח והקליטה יורדת פלאים. עם כרטיס USB אתה יכול לשחק במיקום על ידי כבל USB מאירך.

2. אפשר לשתף את המדפסת על ידי חיבורה למחשב והגדרת כמשאב רשת.

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר, מתאם אלחוטי USB לא פחות מהיר מבחינת רוחב פס וביצועים מול כרטיס PCI מקביל?

מה ז"א שיתוף מדפסת ע"י חיבורה למחשב?היא כבר מחוברת למחשב ב'.

הגדרתה כמשאב רשת, דהיינו כמו שאני משתף תיקיות ברשת?

פורסם

1 היתרון של ה-PCI מתקזז אל מול מיקום האנטנות. אם אתה בוחר PCI תקח זאת בחשבון ותחשוב מראש על פתרון לנושא - כמו שימוש במאריכי אנטנות איכותיים.

2. לגבי מדפסות - כן.

פורסם
  • מחבר

השאלה האם יש סיבה לשלם 180 ש"ח על הEW-7718 בהנחה שאני הולך על כרטיס USB.

או שניתן להסתפק בEW-7622/7717 שזולים יותר ב50 ש"ח?

וTP-881 עולה בכלל כ-100 ש"ח.

על אילו מאפיינים להתמקד בהשוואה ביניהם?

תודה מראש.

פורסם

ה-7718 עובד במערך אנטנות של 2X2 מה שאומר שהוא תומך באופן מלא ב-300MBps הן בערוץ העולה והן בערוץ היורד. שני האחרים עובדים רק ב-2X1 כלומר מורידים ב-300Mbps אבל מעלים רק ב-150Mbps. המשמעות היא שהקליטה בהם טובה אבל בהעלאה הם לא תומכים ב-MIMO - כלומר הם פחות טובים ויותר רגישים להפרעות.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאלך על ה-7718 ליתר ביטחון.

נ.ב.

הוא מגיע עם מאריך לUSB?

תודה.

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

האמת שכבר הזמנתי ולא יודע עד כמה זה רלוונטי, שמתי לב שיש 7718IL או 7718UN - אמור להיות הבדל כלשהו?

פורסם

עדיף ה-UN אבל גם אם הזמנת IL אני מאמין שתקבל UN. ה-IL נעלם די מזמן.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג למה, אבל נציג מהחנות שממנה הזמנתי חזרה אליי אתמול עם ניסיון לשכנע אותי לקחת את המתאם של TP-LINK הזול יותר היות שפיקוק כבר לא מחזיקים את המתאם במלאי.

לאחר התעקשות שלי, הנציג הסכים לבדוק שוב ותוך כמה רגעים חזר והשיב שהיבואן יביא את המוצר במשלוח הקרוב..מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים