עבור לתוכן

בעית תצוגה עם Radeon 9500

Featured Replies

פורסם

יש לי Radeon 9500 Pro, על המחשב הראשון במפרט

היום חזרתי למחשב לאחר שהוא עבד כמה שעות, ולהפתעתי ראיתי פסים צבעוניים על המסך יחד עם התצוגה הרגילה של מערכת ההפעלה (כלומר, התצוגה של מערכת ההפעלה + פסים בהירים אנכיים).

הבעיה קיימת גם במסך הטעינה של ה-Bios, ובמסכי הטעינה של חלונות. מבחינה חיצונית לא נראה שיש בעיה בכרטיס (המאוורר עובד). לא עשיתי לכרטיס OC, דאגתי לאוורור במארז (גם מתחת לכרטיס)

יש עוד משהו שאני יכול לבדוק / לעשות לפני שאני מממש את האחריות (ונתקע עם Riva TNT2 :-\) ?

עריכה: למקרה שלא ברור, אין בעיה עם כרטיס אחר (למשל Riva TNT2)

פורסם

כנראה הכרטיס נדפק, אבל נסה אותו במחשב אחר אם אפשר.

פורסם

היו לי תסמינים דומים עם GF4 MX... הוא היה דפוק. :-\

פורסם

צר לי לאכזב אותך .. היה לי 9500 פרו חדש לגמרי ( עבד אולי חודשיים ) עם בעייה בדיוק כמו שלך.

יצאו לסידרה הזו של 9500 פרו וגם NP כרטיסים דפוקים . אתה ואני נפלנו על אחד מהם...

פורסם
  • מחבר

:(

הרגע חיברתי אותו שוב, והיו אותן בעיות. אז זאת לא בעית חום או משהו בסגנון

כרטיסים דפוקים יש מכל סדרה אני מניח, אז מזל שזה קרה בתקופת האחריות

פורסם

אם זה היה קורה שלא בתקופת האחריות, אז סביר להניח שהכרטיס לא היה פגום מלכתחילה...

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בכרטיס מאז תחילת יוני ולא היו תקלות עד היום...

פורסם

תריץ AquaMark 3. אני רציני.

לכרטיס שלי יש את אותה הבעיה *בדיוק* - פעם בכמה זמן (לרוב לאחר פרק זמן ממושך שהמחשב לא פועל) מופיעים פסים אנכיים על המסך (גם בווינדוס, גם במסך ה POST) - הרצה אחת של AquaMark 3 גורמת להם להעלם לחלוטין (עד הפעם הבאה) - אחרי שבוע שלם ששברתי את הראש וניסיתי פתרונות שונים החלטתי סתם לנסות להריץ AquaMark והפלא ופלא - זה פעל.

חשוב לציין שמלבד מקרים אלו (נדירים, אך קיימים) הכרטיס פועל בצורה תקינה לחלוטין.

פורסם

בעיות אחרי כמה חודשים יכולות לקרות. האחריות היא 3 שנים ככה שאם אחרי תקופת האחריות מתעוררת בעיה, אין לך פה את מי להאשים.

פורסם
  • מחבר

הייתי אמור לקבל על הכרטיס 3 שנות אחריות? קיבלתי רק שנה... :-X

בכל מקרה, חשבתי קצת והחלטתי שאני מעדיף להחליף את הכרטיס (ולהאריך את האחריות :)) מאשר לעשות לו טקסי וודו (אני לא מזלזל בהצעה של ה-AquaMark, פשוט זה נשמע כמו טקס וודו :P)

תודה לכולם :)

פורסם

אתה לא מאריך את האחריות (מה אתה חושב שהם פראיירים?!) הם ישימו לך מדבקה עם אותו תאריך שיש כבר ואם תנסה להוריד (לפעמים הם שמים מדבקה על הישנה במקרה של החלפת כרטיס) אז הלחה האחריות לעזאזל.

תנסה כל דרך רק לא להחליף רידון 9500 כי שלי כבר 3 חודש בתיקון מחר אני נושא ליבואן נראה מה יהיה :2gunsfiring_v1: :bash::angryfire:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים