עבור לתוכן

סלקום משנים את שיטת התמחור לאינטרנט דור שלישי

Featured Replies

• תגובות 94
  • צפיות 15.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אוקי, עכשיו אני די בטוח עובד אליהם, למרות שמניח שגם אורנג ישנו תמחור

אני יכול לשרוד עם 384kbps אין לי באמת שום דבר שאני צריך בשבילו אינטרנט מהיר בסלולר בכל מקרה, בשביל זה יש WIFI

פורסם

תן לאורנג'/פלאפון שבוע, וגם הן יציגו את אותה התוכנית (פחות או יותר).

פורסם

מעניין אם יתנו למי שכבר תקוע עם אחת מהחבילות שלהם לעבור לזה.

פורסם

החוצפה הכי גדולה היא שזה לא תקף ללקוחות קיימים.

אנחנו נמשיך לשלם:

כ- 27ש"ח לחבילה מוגבלת ל- 120 מגה הורדה.

כ- 50ש"ח ל- 300 מגה.

כ- 80ש"ח ל- 1GB.

כ- 130ש"ח ללא מוגבלת.

מה שכן לא ראיתי בשום מקום באיזה מהירות אנחנו כרגע מקבלים את החבילות הללו.

פורסם

ה 384kbps מספיק למקרים שאין WIFI לשימוש כמו סרטון מזדמן ב YOUTUBE או שימוש ב WAZE ?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי לקוחות קיימים שעד עכשיו לא שדרגו את הסים שלהם לדור שלישי (מסיבות שונות) ועכשיו רוצים לשדרג אותו?

מישהו יודע האם תקף או לא תקף?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2011 בשעה 15:20:17

הממ.. באתר שלהם הם ממתגים את חבילות הגלישה לפי מכשיר:

http://www.cellcom.co.il/shop/internet/cellular/pages/default.aspx

לא ברור כ"כ אם בעלי מכשיר אנדרואיד למשל יחוייבו לקחת רק חבילת אנדרואיד (69.90) או שיוכלו לקחת את החבילה הזולה ביותר.

פורסם

^^ אבל זה בכל מקרה רק ללקוחות חדשים, כך לפחות לפי נציגי השירות שלהם.

פורסם

ה 384kbps מספיק למקרים שאין WIFI לשימוש כמו סרטון מזדמן ב YOUTUBE או שימוש ב WAZE ?

למישהו יש מושג?

פורסם

עקרונית, עם המתנות קלות לBUFFERING אין סיבה ש384Kbps לא יהיה מסוגל להציג סרטון בYouTube. הגיע הזמן שמודל התמחור הזה יגיע לאינטרנט הסלולרי, עד כה אנחנו תקועים רק עם WIFI איפה שיש או עם תמחור יקר ולא הגיוני לפי נפח.

פורסם

רוב תודות, עכשיו רק נשאר לראות מה הביטוי של השינוי בפועל (מי זכאי לשינוי, האם יש הגבלות לפי סוג המכשיר, האם המהירות בפועל תהיה נמוכה באופן משמעותי ממהירות המקסימום ועוד דברים שהם בטח כבר חשבו עליהם ואנחנו עוד נקלל אותם).

פורסם

רק לי זה נראה עצוב שסלקום נותנת מהירות העלאה יחסית מהירה יותר מכל ספקיות האינטרנט היום?

פורסם

^^

למה אתה חושב כך?

פורסם

איך יודעים שזה תקף רק ללקוחות חדשים?

פורסם

^^

למה אתה חושב כך?

בחבילות החדשות, היחס הוא 1:1 (אני יודע מה זה אינטרנט בארץ, רחוק מלספק את מה שמובטח אבל עדיין), רק כשמתחילים לעלות לכיוון 2.8MBPS ההעלאה היא "רק" 1.2MBPS (פאק, באינטרנט ביתי אני מקבל פחות ב5 MBPS).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים