עבור לתוכן

ה-USB במחשב נייד עושה בעיות, יש לזה פיתרון??

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של hp גרסת pavilion dv4000, פירמטי אותו והתקנתי עליו win7u ולמרות זאת, חבורי ה-USB שלו רוב הזמן לא עובדים וכשבפעמים הנדירות שהוא עובד המחשב אומר לי שהחיבור הוא לא USB2 למרות שהם כן.

למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה??

פורסם

התקנת דרייברים של לוח האם?

מה הוא מראה לך בדיוויס מנג'ר?

Device Manager:

לחיצה ימנית על "המחשב שלי" -->

Manage -->

Device Manager

יש סימני קריאה צהובים?

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא דריברים לwin7

יש לי סימן צהוב רק על התקן רשת,

חיפשתי גם באתר של hp וגם בגוגל ולא הצלחתי למצוא לו דריברים חוץ מלהתקני קול..

שאלתי כמה אנשים ואמרו לי שזה יכול להיות בעיה בביוס או בהספק מתח של המחשב לחיבורים, בדקתי בביאו ואין שם שום דבר עים usb או על כמות מתח להתקנים, מה אפשר לעשות??

אני אשמח אם תביאו לי מדריך טוב לעידכון ביוס ואתר שאני יוכל להוריד ממנו עדכוני דריברים למחשב שלי שיתאימו ל- win7....

פורסם

שלום!

דבר ראשון, אני ממליץ לך להמתין עם עדכון ביוס.

שנית, תחפש באתר של HP לפי הדגם הספציפי (זה רשום על המדבקה בתחתית המחשב).

אם באתר שלהם לא קיימים דריבריים ל-win7, תחפש דרייברים לפי היצרן של השבב (לדוגמא, אם כרטיס הרשת הוא עם שבב של realtek, תחפש באתר של realtek וכו'..)

את המידע על הזה תוכל למצוא דרך כל מיני תוכנות לזהוי חומרה. כמו Everest למשל.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש לדגם הספציפי באתר של החברה וחיפוש לכל חלק בנפרד(שדרש דרייבר שזה ההתקני רשת קול ומדיה) בגוגל בעזרת everst ולא הצלחתי למצוא, אגב לא נראה לי שזה בעיה בדרייברים בכיוון שמנהל המשימות מראה לי שהתקני ה-USB תקינים, וכשאני מחבר מכשיר ל-USB (אם זה עכבר/מודם/dok )המחשב אומר לי שהוא מכשיר לא ידוע, אני צריך לנתק ולחבר כמה פעמים בשביל שהוא יזהה את המכשיר וגם כשהוא מזהה והמכשיר עובד בצורה תקינה, אחרי כמה דקות הוא שוב לא עובד והוא כותב לי שזה מכשיר לא ידוע, לכן אני חושב שזה בעיה בביוס, מה אתם חושבים??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים