פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר אוקיי אני יעשה איפוס שוב ליתר בטחון לדרייבר- למרות שאני לא משתמש בשום פרופילים ולא הגדרתי ידנית פילטרים שם- אני תמיד בעד להפעיל פילטרים דרך האפלקציה עצמה- המשחק(לא בדרייבר),בכל מקרה נכון ליאור בתדרים יותר גבוהים משלי- אבל הוא מקבל גם יותר FPS מיוסי- שזה אמור להיות הפוך לטובת יוסי.ואני השוותי ל אלעד שגם הוא עוקף אותי- מה שמשותף לשניהם שהם צרבו ביוס חדש לכרטיס- תקן אותי אם אני טועה-האם אתה ממליץ לאחר הבדיקות- לצרוב ביוס(לכרטיסים) מוצא אחרון? כדי לנסות להגיע לתדרים גבוהים יותר מ 830.והפער יצומצםהגרסה של בנמצרק היא 2.1 - כולם עשו איתה את הבנצ.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר ליאור עשה עם 2.0... וואלה אתה צודק- הוא באמת עשה עם 2.0 כנראה שבאמת זה ההבדל. את האמת כבר התחרפנתי מיזה. בכל מקרה בשביל לעלות ל900MHZ רצוי לצרוב ביוס?
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר בכל מקרה אנ י מעלה תמונה עם כל ההגדרות שלי גרסה וכו- רוצה להגיע ל 900MHZ ולעקוף את ליאור [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מסתבר שיש בעייה עם הדרייבר האחרון של AMD, בלתי אפשרי להפעיל את Unigine איתו.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים Unigine פשוט לא יעלה, פשוט קורס אחרי שאני לוחץ Run.אחרי כמה שניות אני מקבל שגיאה בגלל ה- Crossfire, אבל גם כשאני מבטל CF זה לא ממש עוזר.גם תדרי סטוק לא עזרו.עריכה: מסתבר שאני צריך לעשות reset לתדרים ב-afterburner ולאחר מכן ב-CCC כדי שה-unigine יעבוד, ברגע שאני מעלה את אחד התדרים ולו הכי קטן, unigine קורס.חזרה ל-10.12.. :'(הדבר היחיד שאני לא מבין, זה איך שהציון יחסית נורמאלי ב3D11, וכ"כ נמוך ביחס לביקורות ב-unigine.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים מחבר תודה-עכשיו זה הגיוני.... נרגעתי התוצאה שלי זה 1735 נקודות ממוצע FPS 68.9 יש בנינו הבדל של 3 FPS אם אעלה ל 900MHZ אז אני מאמין שאקבל סביב ה 75-FPS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.