פורסם 2011 בינואר 2814 שנים שלום חברים ושבת שלום,ברצוני להתייעץ בנוגע לרכישת אוזניות (עם דגש על איכות סאונד) שיהיו מותאמות לאייפון/סמארטפון.תקציב: עד 350ש"ח.אודה להמלצות וגם הכוונה מאיפה לרכוש את האוזניות (יש אפשרות רכישה מחו"ל באם יש משלוח לארץ)תודה.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר שלום חברים ושבוע טוב,מקפיץ לאחר יומיים ללא מענהברצוני לרכוש אוזניות (התקציב עלה ל350~ ש"ח) ומתלבט בין מס' דגמים:-SHURE SE115-audio-technica ATH-CKS50-Sennheiser CX300II Sennheiser CX500Etymotic ER7-MC5SENNHEISER MM50אני מסתכל על איכות בנייה (שתישמר לאורך זמן ממושך),תאימות לאייפון,ושיאתמו את האוזן ברמה טובה.מה לקנות?אודה ללינקים/חנויות מומלצות באיזור המרכז.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים שלום חברים ושבוע טוב,מקפיץ לאחר יומיים ללא מענהברצוני לרכוש אוזניות (התקציב עלה ל350~ ש"ח) ומתלבט בין מס' דגמים:-SHURE SE115-audio-technica ATH-CKS50-Sennheiser CX300II Sennheiser CX500Etymotic ER7-MC5SENNHEISER MM50אני מסתכל על איכות בנייה (שתישמר לאורך זמן ממושך),תאימות לאייפון,ושיאתמו את האוזן ברמה טובה.מה לקנות?אודה ללינקים/חנויות מומלצות באיזור המרכז.אני ממליץ לך על האוזניות האלו http://ecx.images-amazon.com/images/I/41wy9z2QctL._SL500_.jpgאני משתמש איתן באייפון...אוזניות באמת ברמה..תחפש בזאפ philips SHS8001
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.