עבור לתוכן

the pc is not going up

Featured Replies

פורסם

i tried every thing

i re the win 7 i did restor to an early point

i did instell new win 7 on the pc soo now i got 2

but the pc just not going up after the boot of the cd its just empty black background for ever its not even resat after 5-50-900 min just stay like it

my cpu is E6300 my GPU is 6850 my SP is genry 1 but its 650W

im going to buy new 1 mayby corsair 500-600W soo i can do OC to the CPU soo i dont have havver bakbok to the pc

sombody can tel what the problem is?

hoo the vcore is 1.3 no OC mayby that is the problem that i dont have power soo the pc dont go up?

thenx and sorry about my bad english skills these comp got only english sorry :pissed:

פורסם

לפני הכל תעשה את הדברים הבאים:

ניתוק כבל החשמל של המחשב - תחכה 1 דקה ותחבר.

איפוס ביוס - עי הוצאת הבטרייה בלוח האם או עי גמפר.(בתוך המארז- אם הוצאת בטרייה עליך לחכות דקה אחת לפחות ולהחזירה)

אם יש לך דיסק בכונן ה דיוידי- כמובן שתוציאו.

תנתק את ההרדיסק מלוח האם- תנתק לו את החשמל(בתוך המארז)

תפעיל את המחשב- תגיד לי מה קבלת בדיוק שנוכל להתקדם בבדיקה.(אני רוצה לוודא אם זה תוכנה או חומרה)

ניחוש שלי דפקת את ה MBR או את BOOT LOADER

פורסם
  • מחבר

לפני הכל תעשה את הדברים הבאים:

ניתוק כבל החשמל של המחשב - תחכה 1 דקה ותחבר.

איפוס ביוס - עי הוצאת הבטרייה בלוח האם או עי גמפר.(בתוך המארז- אם הוצאת בטרייה עליך לחכות דקה אחת לפחות ולהחזירה)

אם יש לך דיסק בכונן ה דיוידי- כמובן שתוציאו.

תנתק את ההרדיסק מלוח האם- תנתק לו את החשמל(בתוך המארז)

תפעיל את המחשב- תגיד לי מה קבלת בדיוק שנוכל להתקדם בבדיקה.(אני רוצה לוודא אם זה תוכנה או חומרה)

ניחוש שלי דפקת את ה MBR או את BOOT LOADER

אני כותב מהמחשב הדפוק כרגע:

עשיתי איפוס לא עזר הוצאתי את הכבל של החשמל לא עזר

אבל אחרי 30 דקות של מסך ריק המחשב סוף סוף עלה

אני עכשיו מפחד לכבות אותו שלא יקרה לי שוב

כל פעם שאני מכבה אותו צצה בעיה חדשה לפני זה פעם אחת כיביתי אותו והדלקתי והמחשב לא זיהה את ההארד דיסק שלי וארחי שהוא חזר כל ההארדיסק נמחק לגמרי

זה קרה לי אולי 3 פעמיים בחודש חודשיים האחרונים מאז שהכנסתי את ה6850 למחשב שלי כנראה בגלל שאין מספיק מתח למערכת כי זה ספק ג'אנרי אם זה היה ספק נורמאלי זה כנראה לא היה קורה

מסכים איתי?

פורסם

מאחר ולא רשמת לי מראש את המפרט המלא שלך... אני לא יכול להסכים עם כלום כרגע- התלוננת על בעיה שהמחשב תקוע אחרי ה POST

אני שמח שכרגע המחשב עלה ואתה יכול להתכתב לפחות.

תרשום את המפרט המלא שלך של המחשב- ונראה אם זה הבעיה- יכול להיות מאוד שכל תופעות הלוואי האלה נגרמות מספק גנרי מאפן שרק יכל לעשות נזקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים