עבור לתוכן

רכישת מחשב בפחות מ1000 שקל?

Featured Replies

פורסם

לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר .

אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר.

דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.

פורסם

תכנס לפורום יד שניה בPCTIP, ושם יש כמה מחשבים במחיר שאתה מחפס.

פורסם

תכנס לאתר PCH ותנסה לבנות לך מחשב ולאחר מכן תתיעץ איתנו פה.

אני לא ממש ממליץ על מחשבים יד שניה. כי לך תדע מה עבר עליהם.

בכל מקרה כאני אחזור הביתה (יש לי 4 שעות חלון רצוף!!!) אני אנסה לבנות לך מחשב. :)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר אבל ב pch אין ממש רכיבים זולים ומהר מאוד על הרכיבים החיוניים הכי זולים עוברים את האלף.

פורסם

ניסיתי כבר אבל ב pch אין ממש רכיבים זולים ומהר מאוד על הרכיבים החיוניים הכי זולים עוברים את האלף.

אתה באמת מצפה למצא אחד כזה???

פורסם

אין סיכוי למצוא מחשב חדש ב1000.... אולי ב1500 תמצא משהו אבל לא ניראה לי שבפחות מזה תמצא משהו...

פורסם

לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר .

אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר.

דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.

תן פה את המפרט של המחשב במדויק!

אתה יודע איזה חלק של המחשב הוא הבעייתי ?

ניתן פשוט לשדרג אותו.

מארז יש לנו ? ספק ? כרטיס מסך ? מה לא בסדר שגורם לך לדעת שהמחשב מקולקל ?

פורסם
  • מחבר

חברה זה בסך הכל פנטיום 1 שתי גיגה הרד דיסק 16-32 מגה זכרון וכו אני לא צריך להרחיב שכבר לא שווה לתקן את הגרוטאה.

פורסם

תשמע יש את הלוחות האלה עם מעבד דורון 1300 מולחם עליהם זה פלוס כרטיס Rage3D שאתה יכול לקנות באיזה 70 שקל פלוס 256MB זכרון ו40GB HD ואיזה מארז גנרי יכול לצאת בסביבות 1000 שקל

לא הייתי קונה את המפרט הזה בשביל להציל את החיים שלי אבל בשביל סבתה שלך אני מנחש שזה יהיה הרבה יותר ממספיק

עריכה: אחרי בדיקה קצרה הלוחות האלה כבר כוללים כרטיס מסך אבל עולים טיפה יותר ממה שציפיתי תוריד ל 128MB זכרון וזה כמעט יכנס לתקציב

(אני מנחש שיש על המחשב הישן CDROM שאפשרי לקחת זה למה לא כללתי במפרט)

לוח אם: Ecs K7SOM+ V7.5C + DURON 2000 עולה 537 שקל

זכרון: Micron 128MB DDR 266 PC2100 עולה 147 שקל

דיסק קשיח: maxtor 40GB 7200RPM עולה 369 שקל

מארז: Simbadda 206-1 USB Front 350W Case עולה 160 שקל

סה"כ: 1213 אני די בטוח שבלתי אפשרי לרדת יותר נמוך מזה ברכיבים חדשים

נ.ב. למרות ה 2000 בשם של הלוח זה מעבד 1300Mhz זה הטעיה חמורה ביותר וכבר תבעו חנויות על זה

פורסם

יש VGA על הלוח (70-)

לוח כזה עולה 500 ש"ח

הרדיסק 40ג"ב רגיל עולה 350

זיכרון 2700 256 של סמסונג עולה בסביבות ה250 (קח בחשבון שאם סבתך לא מעוניינת להשקיע בכרטיס מסך חיצוני אז יהיה לה בין 240 ל192מ"ב של ראם)

אם צריך גם מארז (אני משער שכן...) אז יספיק מארז ג'נרי כמו שזה שמעליי אמר ב150 ש"ח

סה"כ זה יעלה בערך 1350

פורסם
  • מחבר

טוב הייתי רוצה משהו יותר טוב אבל הופ קפצנו פי שתיים מ700 שקל לכן אני יתפשר על פנטיום 3 500 ישיש .

והבעייה מראש הייתה cd ועוד כמה דברים כמו לוח אם דפוקים.

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שאני התקלתי אתכם ומחשבים בפחות מ12,000 שקל שמזילים ריר רק מלחשוב עליהם קשה לכם להשיג

אני יעריך אם מישהו יצליח למצוא משהו ראוי בפחות מ1000 שקל.

פורסם

טוב אני רואה שאני התקלתי אתכם ומחשבים בפחות מ12,000 שקל שמזילים ריר רק מלחשוב עליהם קשה לכם להשיג

אנחנו לא חייבים לך כלום אז אין שום סיבה שתרד עלינו....מה גם שזה ממש לא נכון!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים