עבור לתוכן

שיתוף סרטים והפעלה דרך מחשב אחר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

זוהי הפעם הראשונה שאני פה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .

אני בטוח שיש הרבה שחשבו על זה אך לא מצאתי דיון על הנושא

הקדמה : יש לי בבית 2 עם מערכות הפעלה WIN 7 אשר משותפות עם מס כוננים. המחשבים חזקים עם זכרונות של 2 GB בכל אחד.

אני רואה כרגע סרט ב 1080P או פחות (אותה תוצאה ) ממחשב שנמצא בטווח קצר מהשני,חשוב להסביר שאחד מחובר בכבל רשת והשני דרך

כ.רשת אלחוטי .ובו כונן קשיח גדול אשר בו נמצאים כל הסרטים כאשר הפעלתי סרט דרך המחשב החוטי אני מקבל כל הזמן טעינה (עוצר וחושב) ואז

שוב חוזר למשך דקה ושוב חושב ...

השאלה שלי האם יש דרך בו אני יכול לראות את הסרט ללא השהיה..(באפר כלשהו) או משהו בסגנון?..

השקעתי הרבה מחשבה וסכום לא זעום בשביל שהכל יעבוד והוא עובד אך כפי שתיארתי זה מצב לראות סרט בכייף..

אשמח לעזרתם . תודה :)

פורסם

2 פתרונות אחד יקר ואחד זול:

לעבור לתשתית קווית בלבד בין המחשבים- פתרון הזול

לעבור לציוד קצה יקר יותר - ראוטר אלחוטי בתקן N עם כרטיס רשת אלחוטי בתקן N- ציוד שהוא סדר גודל של 600-1000 שקל.מהשוק הגבוה יותר

ראוטרים בייתים אלחוטיים רגילים בתקן N מהשוק הנמוך בפועל לא מספקים תעבורה אלחוטית מספיק גבוהה בשביל לנגן חלק סרטים FHD בלי תקיעות.

דבר נוסף שחשבתי עליו- תבטל אנטי וירוס או פיררול ב2 המחשבים שיכול להיות שמאיטים לך את התעבורה עי הסינון שלהם של הרשת הבייתית.

תשתית חשמל- אני לא בעד- יקר מידי ולא עובד בכל הבתים חלק בגלל טופולגיית התלת פאזי וכו - לא כולם תומכים.

ואם אתה שואל איך אני כל כך בטוח בזה: כי אני בעצמי בסיטואציה שלך-יש לי ציוד קצה ברמה הבייתית שלא עושה את העבודה(500 שח כולל כרטיס אלחוטי בתקן N)

וגם ניסיתי מתאם רשת על גבי תשתית חשמל- יש הרבה הפרעות ובפועל מוציא לי אותה תוצאה כמו הראוטר האלחוטי.

פורסם
  • מחבר

האמת שהזמנתי מחו"ל כ.רשת אלחוטי בתקן הזה אך הראוטר עצמו לא אז ככה שזה לא עוזר..

חשבתי על עוד משהו ..האם יש נגן שיש לו באפר?..ככה אולי זה יעבוד (לדוגמא מאתר של צפיה ישירה)?...

פורסם
  • מחבר

אוקי..אז הנה מה שעשיתי ע"מ שאוכל לראות סרטים ב HD ללא צורך בלהוריד תכנה כלשהיא...

הורדתי את האנטיוירוס,הורדתי בשני המחשבים את חומת האש של שני המחשבים,עשיתי סגירה ופתיחה מחדש של NETWORK CONNECTION[br]פורסם בתאריך: 28.01.2011 בשעה 15:22:02

תודה רבה לכל העוזרים ...אשריכם :yelclap::xyxthumbs:

מומלץ למי שרוצה להוריד סרטים ממחשב אחד ולהשתמש במחשב הראשי לכל צורך :)

פורסם

:xyxthumbs:

שמחתי לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים