עבור לתוכן

לעריכה של וידאו דיגטאלי ועבודות גראפיות בפוטו שופ וקורל דרו + יציאה אופטית

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי בעיה להגדיר את הקונפיגורציה עבורי והמשפחה שלי.

כמעט שלא משחקים - רק פיפא ומשחקי דוס ישנים.

מצד שני יש רצון להכנס לעריכה של וידאו דיגטאלי ועבודות גראפיות בפוטו שופ וקורל דרו.

רוצים גם שתהיה אפשרות להקלטה של מיני דיסק וזה אומר יציאה אופטית.

כמו כן מה המשמעות של לקיחת לוח גיגה בייט בהשוואה ל אביט.

ושאלת השאלות: האם גדאי לקחת סיכון לקניית החלקים בחנות טובה (למשל זיגזג) והרכבה לבד?

תודה

פורסם

תיראה ג'יגה בייט הינה חברה מעולה וטובה ההבדל העיקרי בינה ובין ABIT זה שהלוחות של ABIT חזקים יותר וטובים יותר ל OC.

לגבי מפרט לעריכת וידאו ותמונות וכמו כן למשחקים ישנים אז ככה:

קח מעבד Intel Pentium 4 2.8HT

לוח אם אני ממליץ על הלוחות של ג'יגה בייט ההיתי כבר הולך על משהו מסדרת ה 875P

זיכרון קח שני סטיקים של 512MB DDR 400MHz

דיסק קשיח כמה שיותר גדול ומהיר יותר טוב מינימום WD 120GB JD 8MB BUFFER Serial-ATA

כרטיס מסך Gigabyte GVR-9200VIVO 128MB DDR AGPx8 (בשביל עריכת וידאו וכן בשביל כל משחק כמעט שקיים הים היום הוא אחלה לי אישית יש אותו)

לגבי כרטיס קול בלוחות של ג'יגה בייט יש יציאה אופטית לכרטיס אך עם אתה מעוניין להשקיע בכרטיס איכותי יותר ומקצועי יותר שישמש גם לעריכת הוידאו שלך אז אני ההתי הולך על ה Creative Audigy 2 Platinum or Platinum EX או על החדשים ביותר שלהם סדרת ה ZS בכל אופן הדגמים האלו מגיעים עם פנאלים פנימים או חיצוניים שמכילים מלא יציאות וכניסיות אודיו מאוד שימושיות כמו אופטיות, קואקסיאליות, סטריאו לקבל בננות ערוץ ימני+שמאלי בקיצור שוים את הכסף אה וכן יש להם גם FireWire מה שם מאוד יתכן ותמצא על הלוחות של ג'יגה בייט דבר מאוד שימושי לחיבור אמצעי איחסון חיצויים מהירים ולפני הכל חיבור למצלמות וידאו דיגיטליות.

עכשיו לגבי משחקי הדוס הישנים פשוט תתקין על המחשב שני מערכות הפעלה אחת Windows 98 SE והשניה כמובן XP Pro

את המשחקים הישנים תריץ תחת ה Windows 98.

ולנושא האחרון עם יש לך כבר ניסיון בהרבת מחשב וחלקין אז אין שום בעיה שתקנה תרכיבים ותתקין לבד עם אין לך ממש תניסיון עדיף לשלם סכום בין 100 ל 180 שקל ושירכיבו לך את הכל בצורה טובה נכונה ומקצועית.

פורסם

שאלת השאלות היא דווקא מה התקציב??

מעבד 2.8 נראה לי מיותר לחלוטין.

באשר לכרטיס קול, ל-Hercules Fortissimo III יש יציאה אופטית והוא אמור להיות דיי איכותי.

סידרת האודיגי (במיוחד זאת עם הפאנלים) עולה יותר מדי, ולא נראה לי שהוא חותר לכיוון הזה.

האם בעריכת ווידיאו דיגיטלי התכוונת ל-DV? אם כן כל שדרוש הוא שקע Firewire 1394, בין אם על כרטיס הרחבה, או אחד שכבר מובנה על הלוח.

והחיבור firewire על האודיגי הוא לא תמיד לפי הסטנדרטים, ולכן לא פועל עם כל ממשקי ה-1394 (ראה דוגמא iPod כמו שכתבתי בביקורת עליו באתר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים