פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים שלום קנית מחשב נוסף שבו אני יכול להתעלל בו המחשב מדגם SONY VAIO RS420 Desktop מעבד P-4 2.8 לוח האם אני לא ממש יודע בדקתי עם SiSoftware Sandra Standard זה מה שיצא Asustek P4SD-VX מה זה הלוח הזה? זכרון 512-2700 DRR אני לא מצליח להפעיל הביוס תודה
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים בהפעלת המחשב תלחץ על DEL .יכול להיות ויש לך לוגו של החברה בהתחלה ואז אי אפשר לגש לביוס בעזרת DEL אבל יש איזשהי דרך להוריד את הלוגו
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים גם אם יש את הלוגו לחיצה של DEL אמורה לעבוד. הלוגו נשאר רק עד אחרי ספירת הזיכרון (לפחות אצלי)ולמה לא לקרוא בחוברת של הלוח? זה קשה מידי?
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר יש את הלוגו סוניDEL לא עובד לא מעלה את הביוסבקופסא של סוני בא מארז מקלדת עכבר בלי שום דרברים וחוברות של החלקיםאפילו לא קבלת את הCD של XP קבלתי רק את הרשיוןאיך אני מבטל את הלוגו ומבטל את נעילת הביוס על יד החברה
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מאיפה קנית את הדבר המפוקפק הזה?ממתי לוקחים מחשב בלי כל החוברות המצורפות?בקשר ללוח, הוא של חברת ASUS (ואם אתה לא מכיר את החברה אני לא אתפלא) אבל הוא לא מופיע ברשימת הלוחות שיש להם באתר וגם חיפוש לא מוביל לשום דבר, אז כנראה שטעית בדגם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.