פורסם 2011 בינואר 2514 שנים אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים איזה כרטיס קול יש לך? האם אתה מודע להוצאה הנלווית בקנית אוזניות ברמה הזו (כרטיס קול ברמה מספקת עם יציאת אוזניות מוגברת)?
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים יוסי, הוא פתח עוד תראד בקשר לרמקולים בו רשום שהוא גם שוקל לקנות כרטיס קול.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים יש מקום להתנצלות, אבל אני לא עובר על כל הדיונים בפורום.חוץ מזה בוא נחכה לתגובה של פותח הדיון, אולי התקציב שלו בשרשור הרמקולים כולל גם את השרשור הזה.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר איזה כרטיס קול יש לך? האם אתה מודע להוצאה הנלווית בקנית אוזניות ברמה הזו (כרטיס קול ברמה מספקת עם יציאת אוזניות מוגברת)? אז ככה, תקציב לא חסר.. הייתי רוצה גם שתמליצו לי על כרטיס קול (לא משו מטורף) התקציב הולך ככה: אוזניות: 700-900 רמקולים: 1300-1500 (כנראה אני קונה את הZ5500) כרטיס קול: 400-550 תביאו בהמלצות
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים יש מקום להתנצלות, אבל אני לא עובר על כל הדיונים בפורום.חוץ מזה בוא נחכה לתגובה של פותח הדיון, אולי התקציב שלו בשרשור הרמקולים כולל גם את השרשור הזה.לא ביקשתי התנצלות, כולה הסבתי את תשומת לבך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.