עבור לתוכן

צריך חוות דעת על הצעת מחיר למפרט שקיבלתי ב4600 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה הYASYA טוב יותר מהMUGEN אבל לא הבדל רציני משהו כמו מעלה אחת..

העובדה היותר חשובה היא זה שהוא מעט קטן יותר ויותר נוח להתקנה ופירוק(לא מצריך פלטה מאחורי לוח האם)

ה-yasya וה-mugen 2 הקירורים הכי משתלמים היום, הם שווי ביצועים. ה-yasya קל יותר להרכבה ה-mugen 2 מעט שקט יותר.

אז מה מהם עדיף למערכת?

דיברתי עם 11010010110 והוא המליץ על האלפסק הזה, כך שמה שנשאר זה לסגור על הקירור yasya או mugen 2? אגב, המחיר שלהם זהה בTMS ועומד על 208 ש"ח, ודווקא Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS יקר מהם בכמה שקלים, שניהם טובים ממנו?

פורסם
  • מחבר

אז ללכת על המפרט למעלה מTMS כמו שהוא?

פורסם

כי אז המכפלה הפתוחה של המעבד תהיה לשווא והוא לא יוכל לעשות OC.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שעדיף לקחת לוח P67A-UD4 כדי שעוד שנתיים כשהHD6950 שיש לי ירד בביצועים יהיה אפשר לקנות עוד כרטיס ולעשות CF/SLI, או להישאר עם P67A-UD3 ועוד שנתיים להחליף אותו בכרטיס אחר? אם אני לוקח UD4 ועושה SLI עם עוד HD6950 שבפועל זה SLI של HD6970 הספק כוח Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk והאלפסק FSP Smart 1000 VA USB RJ45 יספיקו כדי להחזיק את המערכת?

עוד שאלה, יש הבדלים מהותיים בין WINDOWS 7 HOME לבין הULTIMATE בגרסת 64 ביט?

ושאלה נוספת, אוברקלוק לI5 2500K לאיזור ה4.5GHZ יקצר את חיי המעבד או יפגע בתפקוד שלו בטווח של 3-4 שנים?

פורסם

ממש לא עדיף לבנות על CF, עוד שנתיים כרטיס בודד חדיש יהיה יותר חזק מזוג כרטיסים של היום.

וגם הזמינות של כרטיסים כאלה תהיה נמוכה ובמחירים לא מעודכנים (נסה לקנות 8800GT, בזאפ 1100 ש"ח)

אתה תחסוך כסף על לוח מתאים, תבזבז פחות חשמל.

יש הבדלים בין גרסאות ה-windows פירוט תוכל למצוא באתר של מיקרוסופט. 99% שלא תצטרך יותר מ-home premium.

OC מקצר את חיי המעבד באופן כללי(מעבדים מחזיקים לנצח), אם לא תעלה מתח בצורה קיצונית המעבד יחזיק המון שנים (p4 בOC כבר 11 שנים)

אני מעולם לא ראיתי מעבד מתקלקל. לבת דודה שלי (בת 8) יש 286 ישן נושן והוא עוד עובד (היא משחקת דייב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים