פורסם 2011 בינואר 2514 שנים היי לא מזמן אני ברוב חוכמתי הכנסתי ראם 2GB DDR2 KINGSTONEלמחשב אחר עם לוח אם אינטל Intel® PETER COVE DH55PJ 1333Mhzלא עבד אז החזרתי לראם המקורי שזה 2 סטיקים של 2GB DDR3 של KINGSTONEהכל עבד לפני שעשיתי את זה אבל עכשיו כל מה שלא מחובר בUSB לא עובד כולל מסך מקלדת וכוניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולהחזיר לא עבד ניסיתי לשנות סלוטים עם שתי הסטיקים לא עבד הכל מחובר כמו שצריך אבל זה לא עובד זה מצפצף 3 פעמים ואז יש הפסקה וזה ממשיך בדקתי באתר של אינטל זה אומר שיש כשל בזיכרון וקיצר אין לי מושג מה לעשות עכשיו גם המחשב הראשון [זה עם הDDR2] וגם המחשב השני [זה עם הDDR3] לא עובדים ויש אותה בעיהרק שבמחשב עם הDDR2 אין צפצופיםמפרטים - מחשב 1 DG31pr E6300 2.8 GHZ 2gb Ram kingstone DD2 500w JTC מחשב 2 ntel® PETER COVE DH55PJ 1333Mhz4gb ram ddr3 i3 540 400w sun pro
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים אני לא יודעת עד כמה אני יכולה לעזור אבל הבוקר קראתי איזה פוסט על אחריות של חנויות על מוצרים, ואולי התקלה שלך נכללת באחריות במקום שקנית? אני לא יודעת אם זה יעזור לך אבל זה הפוסט שקראתי על עניין האחריות...
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים מחבר זה לא אחריות זה אני דפקתי את שני המערכות לפני שהחלפתי ראמים שניהם עבדו מצוין אבל תודה בכל זאת ....המאמר יעוזר לי בעתיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.