עבור לתוכן

בעיה בכרטיס טלוויזיה במחשב

Featured Replies

פורסם

כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי.

יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל.

עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור.

יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה.

ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס טלוויזיה תקין?

פורסם

4 דברים עליך לוודא:

1. שאתה לא ב OC במחשב.(אם כן בטל אותו)

2.שאתה לא מעל 4GB זכרון- רצוי להגביל את הזכרון ל 3096MB- פקודת MSCONFIG ADVANCE לסמן את ה V ולכתוב 3096

3.יש דרייבר מעודכן באתר יצרן ל 64 ביט שאמור לפתור לך את הבעיות.

במידה וסעיפים 1-3 לא עזרו- בדוק ויזואלית את הכרטיס - תוציא אותו מהמחשב ותבדוק אם יש לו קבלים נפוחים או מפוצצים.- אם אתה לא יודע מה זה תן תמונה שלו ותעלה לפה.

בצע את הסעיפים הנ"ל ותעדכן אותי

פורסם

וחוצ מזה

תחבר לממיר טלויזיה במקום המחשב - אין שם את הבעיות ?

יש במחשב גלים כאלה במסך כשהכבל טלויזיה מחובר ? יש מתח אל המתכת של הממיר (הא מחשמל) ?

פורסם
  • מחבר

וחוצ מזה

תחבר לממיר טלויזיה במקום המחשב - אין שם את הבעיות ?

יש במחשב גלים כאלה במסך כשהכבל טלויזיה מחובר ? יש מתח אל המתכת של הממיר (הא מחשמל) ?

הממיר מחובר גם לכרטיס טלוויזיה וגם לטלוויזיה רגילה והוא פועל בטלוויזיה.

היה גלים כאלו כשהוא ניסה להראות תמונה אבל עכשיו הוא אפילו לא מראה תמונה, רק מסך אפור או שחור. הוא לא מצליח לסרוק ערוץ.

למה התכוונתה במתח של הממיר?[br]פורסם בתאריך: 26.01.2011 בשעה 22:37:29

4 דברים עליך לוודא:

1. שאתה לא ב OC במחשב.(אם כן בטל אותו)

2.שאתה לא מעל 4GB זכרון- רצוי להגביל את הזכרון ל 3096MB- פקודת MSCONFIG ADVANCE לסמן את ה V ולכתוב 3096

3.יש דרייבר מעודכן באתר יצרן ל 64 ביט שאמור לפתור לך את הבעיות.

במידה וסעיפים 1-3 לא עזרו- בדוק ויזואלית את הכרטיס - תוציא אותו מהמחשב ותבדוק אם יש לו קבלים נפוחים או מפוצצים.- אם אתה לא יודע מה זה תן תמונה שלו ותעלה לפה.

בצע את הסעיפים הנ"ל ותעדכן אותי

1. אני לא בOC

2. מזאת אומר? אני כרגע בגירסאת 64bit ויש לי 4 GB זיכרון, זה עושה בעיה שיש לי יותר מ3GB?

3. אתה יכול לשלוח לי קישור לדרייבר?

תודה רבה על העזרה שלכם

פורסם

"גלים"

אם היו גלים או הפרעה בתצוגה בכל המסך של המחשב (ולא רק בתוך החלון שמראה את הטלויזיה) זה רומז שיש בעיה של חשמל בממיר, בכבל של הוט / יס שמגיע אליו, או בספק של המחשב

אם היו גלים רק בתוך החלון של הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה אם הכרטיס עצמו (בעיית חומרה - למשל אבק שנכנס לאיפה שהוא ומקצר שם) או בעיה של דרייברים

אם היו הפרעות "דיגיטליות" (תקיעות, ריבועים וכו - לא דברים שאופייניים לטלויזיה), כנראה בעיית תוכנה אבל יכול להיות בעיה אם הכרטיס עצמו

פורסם
  • מחבר

http://www.hauppauge.com/site/support/support_pvr150.html

תבצע:

, תגביל שם את הזכרון למתחת 4GB

strat-run-msconfig-startup-advance

לפי מה שראיתי עכשיו אחרי שעות של קריאה באינטרנט כן יש אופציה לסדר את זה ב64 bit בעזרת driver אבל אני לא מצליח למצוא אותו כי הקישור שהביא לא פועל.

http://forum.ncix.com/forums/index.php?mode=showthread&forum=101&threadid=1606219&pagenumber=1&msgcount=4&subpage=1&product_id=13167

אם הייתי יודע ככה לא הייתי מפרמט ל64bit אבל מצד שני חבל לי גם על הזיכרון הלא מנוצל שבגלל זה התקנתי את 64bit

אם אני רוצה למכור את הכרטיס בכמה אני יוכל לדעת?

פורסם

לי יש את הכרטיס הנ"ל עם וינדוס 7 64 ביט ואני על 3999MB עם הדרייבר שנתתי לך בלינק קודם והכרטיס עובד יפה.

pvr-150-500_2_0_48_25037_whql.zip

פורסם
  • מחבר

לי יש את הכרטיס הנ"ל עם וינדוס 7 64 ביט ואני על 3999MB עם הדרייבר שנתתי לך בלינק קודם והכרטיס עובד יפה.

pvr-150-500_2_0_48_25037_whql.zip

וואיי ברוך השם תודה אחי אתה ענק!!!! :yelclap: עובד - הגבלתי ל3999 התקנתי שוב את הדרייבר הכי מעודכן מאתר היצרן ושיניתי בהגדרות של הממיר "הגדרות מערכת" את היצאית ודאיו שלי לSVHS ואני גם רואה בצבע כי זה היה משום מה בשחור לבן.

תודה אפשר לנעול מנהלים ותודה על העזרה של כולם

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים