עבור לתוכן

NTLDR is missing בכל הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי למחשב די ישן בנטיום 4 ולפני כמה ימים קניתי ארדיסק חדש התקנתי וינדוס אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש רושם לי את ההודעה NTLDR is missing

לפי מה שהבנתי אני צריך לעדכן את הביוס מצאתי עידכון אבל לא הצלחתי להבין אין אני נכנס לדוס לפני הפעלת חלונות (windows xp sp3) ומה אני רושם שם כדי שיפעיל את הדיסק

בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים

פורסם

אין שיום קשר בין ההודעה שכתבת לעדכון ביוס וחוץ מזה על איזה דוס אתה מדבר? :s07:

אם התקנת כבר את מערכת ההפעלה אז תבדוק מבחינת boot device priority שהכל תקין ואם לא אז אין פה בכלל על מה לדבר...

פורסם
  • מחבר

למה אין קשר בדקתי בפורומים לגבי הבעיה היה רשום את כל הסיבות לבעיה והיחידה שנשארה הגיונית היא עידכון ביוס והתקנתי מערכת הפעלה מחדש כבר כמה פעמים וזה חוזר על אותו בעיה אחרי הפעלה מחדש של המחשב(אחרי שמערכת ההפעלה כבר עלתה) ואני לא יודע איזה דוס אני צריך נראה לי real-mode DOS

--------------------------------------------------------------------------------

אין שיום קשר בין ההודעה שכתבת לעדכון ביוס וחוץ מזה על איזה דוס אתה מדבר?

אם התקנת כבר תא מערכת ההפעלה אז תבדוק מחינת boot device priority הכל תקין ואם לא אז אין פה בכלל על מה לדבר...

פורסם

אם יש לך מחשב עובד שמותקן עליו XP בהישג יד ובשניהם יש כונן פלופי פשוט תעניק דרך המחשב שעובד (בכונן C, אפילו תעתיק דרך החיפוש) לדיסקט את הקבצים האלה: NTDETECT.COM ו NTLDR ו boot.ini (הם מוסתרים אז תבדוק בהגדרות שמוצגים אצלך קבצים מוסתרים), תכניס את הדיסקט למחשב שנותן לך את השגיאה, תגדיר בביוס שהוא יעלה מהפלופי והמחשב אמור לעלות, כשזה קורה תעתיק את שלושת הקבצים מהדיסקט לכונן C.

אם אין, ויש לך דיסק התקנה של XP תכניס אותו, אחרי כמה זמן שהוא יסיים לטעון הוא יתן לך אפשרות לעשות repair דרך הrecovery console תכנס לזה ותגיע למסך שחור. הוא ישאל אותך לאיזה מערכת הפעלה, תלחץ 1, סיסמת administrator. לאחר מכן הרץ את הפקודות הנ"ל:

rename c:\boot.ini c:\boot.old

fixboot

copy X:\i386\ntldr c:\ntldr (במקום X את האות של הכונן דיסקים)

copy X:\i386\ntdetect.com c:\ntdetect.com

bootcfg /rebuild

במקרה יש כמה מערכות הפעלה נבחר all במקרה ויש אחד נבחר yes. כעת נתבקש לתת שם למערכת הפעלה (למשל Windows XP Pro)

נתבקש לרשום א תהדרך שבה מערכת ההפעלה עולה ונרשום fastdetect/

כעת נלחץ exit והמחשב יבצע ריסטרט.

עריכה: אתה יכול לתת יותר פרטים על המחשב ועל ההארד דיסק?< למשל דגם לוח אם והדגם של ההארד דיסק החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים