עבור לתוכן

איך לגרום לנייד של HP לעבוד יותר מהר?!?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ו-3 חודשים.

בגדול אני מרוצה ממנו, אבל בימים האחרונים הוא התחיל לעבוד ל...א...ט!

הוא נתקע לא פעם, לוקח לו שניות ארוכות לפתוח מסמכי וורד, דקות לא מעטות להידלק, מידי פעם כשאני כותבת המסך "נתקע" לכמה שניות, ואז משלים את האותיות שכתבתי, בקושי פותח מסמכי אופיס 2007 (יש לי 2003 ואני פותחת מסמכי 2007 עם תוסף, אבל כאמור בימים האחרונים, עושה לי בעיות). ובגדול יש תחושה שהוא כבר אוטוטו מתפגר בלי שום סיבה נראית לעין ( אבל כאמור זו רק תחושה).

אני סטודנטית, עובדת על המחשב המון (לא תוכנות משוכללות וכו'- בעיקר וורד ואינטרנט), וזקוקה לו נואשות.

מה אפשר לעשות כדי להחזיר קצת את המצב לקדמותו ולגרום לו לעבוד מהר יותר? :s05:

אני לא מפעילה תוכנות כבדות או רבות במקביל.

הזיכרון רחוק מלהיות מלא (בכונן C יש 133GB פנויים מתוך 218 ; בכונן D [מה זה בכלל?] יש 3GB פנויים מתוך 12)

איך אני גורמת למחשב לעבוד מהר יותר?

תודה רבה מראש!!! :)

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ו-3 חודשים.

בגדול אני מרוצה ממנו, אבל בימים האחרונים הוא התחיל לעבוד ל...א...ט!

הוא נתקע לא פעם, לוקח לו שניות ארוכות לפתוח מסמכי וורד, דקות לא מעטות להידלק, מידי פעם כשאני כותבת המסך "נתקע" לכמה שניות, ואז משלים את האותיות שכתבתי, בקושי פותח מסמכי אופיס 2007 (יש לי 2003 ואני פותחת מסמכי 2007 עם תוסף, אבל כאמור בימים האחרונים, עושה לי בעיות). ובגדול יש תחושה שהוא כבר אוטוטו מתפגר בלי שום סיבה נראית לעין ( אבל כאמור זו רק תחושה).

אני סטודנטית, עובדת על המחשב המון (לא תוכנות משוכללות וכו'- בעיקר וורד ואינטרנט), וזקוקה לו נואשות.

מה אפשר לעשות כדי להחזיר קצת את המצב לקדמותו ולגרום לו לעבוד מהר יותר? :s05:

אני לא מפעילה תוכנות כבדות או רבות במקביל.

הזיכרון רחוק מלהיות מלא (בכונן C יש 133GB פנויים מתוך 218 ; בכונן D [מה זה בכלל?] יש 3GB פנויים מתוך 12)

איך אני גורמת למחשב לעבוד מהר יותר?

תודה רבה מראש!!! :)

הוא מתחמם?

תעשי גם בדיקת וירוסים.

פורסם
  • מחבר

שלום,

הוא לא מתחמם יותר מבעבר- מעט חם ליד המסך מגע של העכבר (בטח יש לזה שם "מקצועי" יותר שאני לא מכירה...), ופולט חום מהצד (לפעמים יותר ולפעמים פחות), אבל כאמור ממש לא יותר מבעבר.

ואני לא ממש יודעת איך לבדוק וירוסים ::)

יודעת רק שיש לי אנטי וירוס של ESET...

דרך אגב, לא יודעת אם רלוונטי, אבל:

1. המחשב מסדרת PEOBOOK של HP

2. יש לי בעייה עם הבטריה (שמחזיקה מעמד למעט מאד מאד זמן), אבל כל מה שכתבתי לגבי העבודה האיטית של המחשב, נכון גם לגבי כשאני עובדת ללא הבטריה, עם המחשב מחובר לחשמל (וגם- הבעייה עם הבטריה קיימת כבר למעלה מחודש, והאיטיות כאמור רק כמה ימים, והולכת ומחמירה...)

תודה!

פורסם

תפרמטי אותו.. בד"כ זה הופך אותם להרבה יותר מהירים

פורסם

כדאי להריץ תוכנה שבודקת את הרג'יסטרי (כמו CCLEANER) לפני שמפרמטים.

אם אין גיבוי, פירמוט זו אופציה ממש אחרונה, אבל ההצעה נכונה.

פורסם
  • מחבר

תודה בינתיים.

אחפש עוד קצת על התוכנה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים