עבור לתוכן

איך המפרט הזה שימוש למשחקים כבדים כגון CRYSIS-BLACK OPS

Featured Replies

פורסם

מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box

לוח אם‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎

כרטיס מסך‎EAH5850/DirectCU/2DIS/1GD5‎

ספק כוח ‏Modular 650W With 12cm Fan (Retail) ‎

זכרונות‏DDR III 1333Mhz‎ - ‏2GB Kingston‎

יחידות2

המחשב יכול להריץ משחקים כבדים היום? ואיך הכרטיס מסך הנ'ל לאוברקלוק?

פורסם

הכרטיס מעולה, על איזה ספק מדובר? ישנם לוחות אם יותר טובים.

תן תקציב ושימושים (כולל רזולוציית מסך) וניתן לך מפרט עדיף.

פורסם
  • מחבר

האמת שהכול כבר נירכש^^ אבל מה הלוח ממש גרוע?? זה רק למשחקים ואני לא מיתכון לסים בו יותר מ4 גיגה! ואיך המעבד? המממ רוזלוציה לא ממש זוכר אבל מסך 19 אינץ

פורסם

אם כבר קנית, מה הטעם לשאול?

אם המסך שלך הוא 19" אז כרטיס המסך ממש מיותר.

הלוח לא גרוע אבל אינו מתאים ל-OC (אם אתה מתכנן בכלל) ויש לו כרטיס גרפי מובנה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה למה לכרטיס אין טעם? דרך הגב קניתי אותו מידיד ב650 שקל אם אחריות לשנתים וחצי } וללוח אני לא מתכון לעשות OCעוד שנה אני יקנה לוח חדש ואיך המעבד בכול הסיפור? והאם במסך 19 אינץ הכול ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות?

פורסם

צאוורר בקבוק אתה יודע מזה ? מסך קטן שמתחבר לכרטיס חזק מאוד, בואו נגיד שהמסך מספק לך 1280X1024 תקן אותי עם אני טועה ? כרטיס HD5850 הוא כרטיס מאוד חזק והוא לא נועד להרצת משחקים על מסכים כאלו, לכן מה שתקל זה ביצועים ירודים בגלל שהכרטיס לא יצליח לתת לך תביצועים המקסימליים שלו, כרטיסים כאלו כבר צורכים מסכי FHD כדי שתוכל להרגיש תעוצמה שהכרטיס מספק על הגדרות מקסימליות, ובקיצור תראה מה ואיך אחרי ההתקנה של המחשב עם תרגיש בירידת ביצועים תתכונן ליקנות מסך חדש, מציע ת2333T :xyxthumbs:

פורסם

נגיד שזו לא בעיה ושהוא יהיה מאושר לשחק על צג ה19" שלו בלי להתפשר בהגדרות כמעט בכלום, בכל זאת 5850 ב650 ש"ח זה יופי של VALUE.

אבל על ספק כוח ‏Modular 650W With 12cm Fan (Retail) יכול לקום וליפול דבר. אם מדובר בספק ג'נרי, זה בהחלט יכול להיות בעייתי עם מערכת כזו.

פורסם

אני הייתי מעדיף מעבד חזק יותר

אמנם המסך רק 19 אבל אני בטוח שקריסיס דורש מעבדים חזקים יותר.

פורסם

צאוורר בקבוק אתה יודע מזה ? מסך קטן שמתחבר לכרטיס חזק מאוד, בואו נגיד שהמסך מספק לך 1280X1024 תקן אותי עם אני טועה ? כרטיס HD5850 הוא כרטיס מאוד חזק והוא לא נועד להרצת משחקים על מסכים כאלו, לכן מה שתקל זה ביצועים ירודים בגלל שהכרטיס לא יצליח לתת לך תביצועים המקסימליים שלו, כרטיסים כאלו כבר צורכים מסכי FHD כדי שתוכל להרגיש תעוצמה שהכרטיס מספק על הגדרות מקסימליות, ובקיצור תראה מה ואיך אחרי ההתקנה של המחשב עם תרגיש בירידת ביצועים תתכונן ליקנות מסך חדש, מציע ת2333T :xyxthumbs:

תסלח לי אבל אתה כל הזמן כותב פה שטויות, יש לך רצון טוב אבל אתה מטעה אנשים.

הוא לא ירגיש שום ירידה בביצועים אלא להפך הביצועים יהיו כל כך גבוהים שהוא כבר לא יראה הבדל בין מחשב זה למחשב יותר חלש.

פורסם

מריח כאילו היה פה בלבול. מן הסתם של 5850 הוא בחזקת OVERKILL לצג 19".

מבחינת מעבד חזק יותר: בטווח הארוך, ברור שזה נכון כי ככל שעובר הזמן הדרישות עולות. בטווח הקצר או בטווח הקניה ההגיונית, אין טעם של ממש במעבד חזק יותר, שכן הקפיצות הבאות כבר מייקרות את כל הסיפור מהותית וזה יבוא על חשבון כרטיס המסך. יחד עם זאת, בהנחה שנשארים עם צג ה19" יש הגיון בבחירה של מעבד חזק יותר כמו CI5 2500 וכ.מסך חלש יותר שישודרג בעתיד וכך אתה מקבל מערכת עם ביצועים עדכניים למשך יותר זמן במשחקים.

מאחר והסיטואציה היא שהכרטיס נקנה כבר יד שניה בכל מקרה, אין טעם בספקולציות בנושא. מה שכן, אלא אם ההפרש בין ה965X4 ל955X4 הוא זניח, אז ה955X4 בדרך כלל יותר משתלם, ההפרש בינהם בביצועים גם יכול להיסגר בקלות ע"י OC קליל.

פורסם
  • מחבר

אז ככה בהחלט אפשר ליסגור בOC קליל את הפער בין ה965 לבין ה955 אבל לא תאמינו באיזה מחיר קיבלתי מחבר את ה965!! קיבלתי אותו חדש מקופסה אם שנתים ו8 חודש אחריות במחיר של 530 ש'ח חדשש!!!!! וחוץ מיזה המחשב בעיקר למשחקים והמעבד 4 ליבות יעשה את העבודה מעולה! במיוחד אם מהירות של 3.4 ! וכבר למי יש כוח לעקוב כול יום יוצא משהו חדש אין לזה סוף!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים