עבור לתוכן

האם המפרט הבא יחזיק 1080P או 720P

Featured Replies

פורסם

שלום, התקלקל לאחי הגדול לוח האם במחשב שפעם היה די טוב והוא רוצה להסב אותו לצורכי קולנוע ביתי.

המפרט הקיים שהצלחתי לדלות הוא:

מעבד AMD ATHLON 64X2 2.4GHZ 1MB CACHE

זכרונות corsair xm2 pc5400 675MHz 1Gb X2

לוח אם - לא מוצא את הדגם המדויק אבל Asrock Alive NF מלפני כ 5 שנים. (לוח לא רע אבל כפי שאמרתי נראה לי שתקול)

יחזיק 1080p ? 720p? עציץ?

תודה

פורסם

1. Asrock Alive NF הוא לא דגם של לוח, זה כללי מדי.

2. מאחר ולא ציינת כ.מסך אחר אני מסיק שכרטיס המסך מובנה בלוח, ומאחר ואנחנו לא יודעים באיזה לוח מדובר זה בעייתי.

3. עקרונית המערכת אמורה להיות מסוגלת להתמודד עם תכני HD, תלוי מאד בקודקים. מה שכן לא מעט קודקים נתמכים חומרתית ככה שע"י הוספת כ.מסך עדכני תוכל לשפר ביצועים בהרבה מקרים.

4. אם הלוח התקלקל, אז מה זה משנה בכלל?

פורסם
  • מחבר

אחרי שלקחתי את המחשב אלי אני יכול לפרט יותר, ולפי סדר ההערות שלעיל

1. לוח אם דגם Alive NF5 -esata2 - קישור http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF5-eSATA2%2b

2. למחשב יש Radeon x1050 256Mb 128 bit ולי יש כרטיס ספייר כרגע של Quadro fx570.

.3

4. לגבי הלוח התקול- אם שאר המערכת מספיקה לצפייה ב HD אז אני מחליף רק לוח אם- אחרת אני משדרג את כל המערכת.

פורסם

1. שני הכרטיסים הללו הם בחירות לא מי יודע מה למטרות צפייה בHD.

2. מה התכוונת לרשום ב3?

3. צריך לבדוק את דגם המעבד המדויק כדי לראות לאיזה סוקט הוא מתאים, למיטב ידיעתי בדרך כלל הייתה תמיכה קדימה, אבל לא תמיכה אחורה. כלומר מעבד AM2+ בדרך כלל כן עבד על לוח AM2 - כמובן שמדובר על לוחות מבוססי צ'יפסטים ספציפיים. אבל מעבדי AM2 לא עבדו על לוחות AM2+.

אחרי שאתה מוצא באיזה דגם מדובר, צריך לראות אם אין עבורו לוח אם זמין (עדיין) שכולל כרטיס מסך כזה או אחר שיכול לתמוך בפיענוח חומרתי.

פורסם
  • מחבר

דגם המעבד המדויק הוא AMD Athlon X2 4600+ 2.4MHz 1MB שמתאים ל AM2.

http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%20X2%204600%2B%20-%20ADA4600IAA5CU%20%28ADA4600CUBOX%29.html

אני מבין ממה שאתה כותב שבהינתן כרטיס מסך מספק, אונבורד או רגיל, הזכרונות והמעבד יעשו את העבודה?

אגב ב 3 לא כתבתי כלום כי 2 הכילה כבר את התשובה.

פורסם

זה אמור להיות מסוגל להריץ סרטי HD.

720P אמור לעבוד חלק.

1080P אולי יצטרך קודק יעיל בשביל לרוץ טוב.

אם יש לך אפשרות להשיג לוח זול לך על זה.

מקסימום גם אם כולם טעו ולא תהיה מרוצה מהביצועים, תמיד אפשר לשים כרטיס גראפי לא יקר ולהריץ תוכנה או קודק שיודעים להשתמש בו לפריסה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם

הכרטיס המובנה של לוח האם שהצעת עדיף על שני הכרטיסים שציינתי?

פורסם

לדעתי הFX570 שהוא החזק מבינהם יהיה גם הבחירה הטובה ביותר לוידאו. הוא תומך CUDA שאם אני לא טועה יש מפענחים שמשתמשים בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים