עבור לתוכן

גלישה באמצעות מחשב נייד.

Featured Replies

פורסם

החלטתי שאני קונה מחשב נייד, וכבר החלטתי איזה סוג (http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345)

עכשיו נותרה בעיית הגלישה.

יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט במחשב נייד.

1. איפה ניתן להזמין נטסטיק מהארץ?

2. מה ההבדל בין סוגי הנטסטיקים והאם צריך להיות אכפת לי מההבדלים האלו? איזה נטסטיק מומלץ?(אני מתכוון להשתמש באינטרנט לגלישה, ולמשחקי רשת לפעמים)

3. אם אני רוצה לעשות אינטרנט של פלאפון, ואת הנטסטיק אני לא קונה מפלאפון, עדיין אוכל לגלוש?

4. אני מתכוון להשתמש באינטרנט בבסיס בעיקר (תל השומר) והבנתי מאורנג' שתל השומר לא תומך מהירות גבוהה מ 2.5 מגה, האם זה נכון גם לפלאפון ושאר חברות?

5. אם מישהו יודע- איך הפינגים של פלאפון לשרתים בחו"ל (אני רוצה לשחק משחקי רשת, האם 3.6 מגה שלהם יספיקו לי?)

6. הצעות לגבי החברה, החבילה, והנטסטיק יתקבלו בברכה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

פורסם

נטסטיק אני חושב שעדיף לך לקנות מהחברה הסלולארית באיזושהי חבילה...

אני אישית ממליץ על המודמים של option .

שים לב שכל דגם של מודם מוגבל למהירות אחרת.

בנוסף לזה , אני מניח שיש כיסוי רשת של דור 3 לאורנג' בתל השומר , ממי הבנת שהמהירות שם איטית?

אני אישית פשוט מחבר את הסלולארי שלי למחשב עם כבל USB וגולש דרכו (N97) , הנייד שלי תומך במודם סלולארי פנימי אבל אני גם לא רוצה להשקיע עכשיו 400-500 ש"ח מיותרים וגם אני לא מעוניין שכל הקרינה הסלולארית תהיה בדיוק על האיבר החשוב שלי ;D

אם תשיג סלולארי של פלאפון עם חבילת גלישה תוכל לחבר אותו למחשב ולעשות בדיקות מהירות לפני שאתה קונה.

עריכה : אגב , גם אם בסופו של דבר תקנה נטסטיק , אני אישית ממליץ לך לעשות כמו שאני עשיתי לנטסטיק של אבא שלי , לחבר אותו לכבל USB מאריך ולשים אותו כמה שיותר רחוק ממך בזמן השימוש אבא שלי גולש בעיקר ברכב בזמן נסיעה והוא שם את המודם עצמו בתא כפפות..

פורסם
  • מחבר

אורנג' אמרו לי- אל תקח את החבילה של ה5MB כי בתל השומר אין תמיכה לכזאת מהירות גבוהה..

ולמה עדיף נטסטיקים מחברות הסלולר?

יותר זול לקנות בנפרד לא?

פורסם

תברר , לפעמים זה יכול לצאת לך משתלם עם כל החבילות שיש היום...

אתה בכל מקרה תצטרך עוד סים בשביל המודם הסלולארי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים