עבור לתוכן

תסתכלו עליהם ובטח שלא תראו אותנו...

Featured Replies

פורסם

לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה, לא אוותר להזכיר לה...

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו ו...?

אמריקאים מגעילים, למה ציפית?

פורסם

עוד שבוע שגיא תזכיר לי להעלות תמונות נוסח המסיבה הנחמדת הזו, סטייל HWZONE

גם חלק מהאנשים בפורום חיים ויחיו טוב :)))

פורסם

קודם ה Ford Explorer

lp1.jpg

מקוה שיש נהג תורן

lp21.jpg

פורסם

הנה עוד תמונות בשבילך שגיא

ואם מישהו ימצא את ה

bawlz

אז שיוסיף גם כן

פורסם

O_o

למה הוא תלוי?

פורסם
  • מחבר

ישן, אך בלי שום ספק אחת התמונות היותר קורעות שראיתי בחיי.

פורסם

רוקפורד

אני חיב לציין שהכותרות שלך ראויות לפרס.. באמת יש לך כותרות איכותיות :D

פורסם

O_o

למה הוא תלוי?

הוא משחק כשהוא תלוי על התקרה...זוהי גאוניות 1337 לשמה...

ושגיא תוסיף לי תתמונה הזאת של הערימת

bawlz ושחקן כזה ששתה את כולה....:

פורסם

מי שאמר שלא מחזיקים אותנו פה זה טעות

אם מישהו עובר מישראל הוא בדרך כלל עובר לארהב או לאירופה, ובשביל שני המקומות האלה צריך גרין קארד או דרכון באיחוד

ההורים שלי עובדים עכשיו להשיג את אחד מאלה ואז אני טס מפה

מה אני צריך לחיות במקום שאני יכול למות כל רגע ומבזבז את כל הכסף שלי פה במקום לשמור אותו בחול ולחיות טוב בלי לפחד

פורסם

אם מישהו עובר מישראל הוא בדרך כלל עובר לארהב או לאירופה, ובשביל שני המקומות האלה צריך גרין קארד או דרכון באיחוד

מה אני צריך לחיות במקום שאני יכול למות כל רגע ומבזבז את כל הכסף שלי פה במקום לשמור אותו בחול ולחיות טוב בלי לפחד

run bitch, runnnnnnnnnn

רק אל תתפלא כשיבואו אלייך כמה סקין הד'ס וירצחו אותך בלי למצמץ אפילו.

או יותר טוב, כשישראל תפסיק להתקיים בגלל Fuckers כמוך, כשיתחילו לחפש אותך בנרות איפה שלא תיהיה (אמן תגיע לדרום צ'צ'ניה בסוף).

פורסם

yeah bitch whatever

לכל אחד יש זכות לחיות איפה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה , toms או איך שלא קוראים לו לא רוצה לחיות פה , זכותו המלאה !

גם אני מסכים איתו בעניין הכסף שזה אבסורד טוטאלי לשלם על דברים פי שתיים כשיכולת לשלם בארה"ב חצי מחיר , גם האיכות חיים גבוהה םי ארבעה אז אין סיבה למה לא לעזוב את הארץ. :P

פורסם

טמבל. במקרה שלא שמת לב, אף אחד לא אומר לך לא ללכת מפה. אומרים לך שלא רוצים אותך בשום מקום אחר!!!

זאת הסיבה שיש לנו מדינה. אם אתה עד כדי כך טיפש בשביל לא להבין את זה, אז אולי כדאי שבאמת תעוף מפה.

פורסם

טמבל. במקרה שלא שמת לב, אף אחד לא אומר לך לא ללכת מפה. אומרים לך שלא רוצים אותך בשום מקום אחר!!!

זאת הסיבה שיש לנו מדינה. אם אתה עד כדי כך טיפש בשביל לא להבין את זה, אז אולי כדאי שבאמת תעוף מפה.

:-\

dewd, j0o teh 1337

פורסם

run bitch, runnnnnnnnnn

רק אל תתפלא כשיבואו אלייך כמה סקין הד'ס וירצחו אותך בלי למצמץ אפילו.

או יותר טוב, כשישראל תפסיק להתקיים בגלל Fuckers כמוך, כשיתחילו לחפש אותך בנרות איפה שלא תיהיה (אמן תגיע לדרום צ'צ'ניה בסוף).

מסכים איתך חלקית אבל אתה יודע שלהיות פטריוט זה כבר לא באופנה..אין לי מושג בן כמה אתה אבל דבר איתי אחרי הצבא ונראה מה תגיד אז :מילואים שאתה לומד ואין לך זמן לנשום מיסים ששוחטים אותך ,ועוד דברים ממש ממש כיפיים...בתור אחד שחי בארה"ב {ולא היה לו מספיק כסף כדי לקנות חתונה -בשביל גרין קארד}בטוח שאני אעזוב את המדינה הזו כמו רבים אחרים כי המדינה הזו היא פשוט נגדך פשוט עושה כל דבר שהיא יכולה כדי לקחת ממך הכל {אפילו את הנשמה}

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים