פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים עוד שבוע שגיא תזכיר לי להעלות תמונות נוסח המסיבה הנחמדת הזו, סטייל HWZONE גם חלק מהאנשים בפורום חיים ויחיו טוב ))
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים רוקפורד אני חיב לציין שהכותרות שלך ראויות לפרס.. באמת יש לך כותרות איכותיות
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים O_oלמה הוא תלוי?הוא משחק כשהוא תלוי על התקרה...זוהי גאוניות 1337 לשמה...ושגיא תוסיף לי תתמונה הזאת של הערימת bawlz ושחקן כזה ששתה את כולה....:
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מי שאמר שלא מחזיקים אותנו פה זה טעותאם מישהו עובר מישראל הוא בדרך כלל עובר לארהב או לאירופה, ובשביל שני המקומות האלה צריך גרין קארד או דרכון באיחודההורים שלי עובדים עכשיו להשיג את אחד מאלה ואז אני טס מפהמה אני צריך לחיות במקום שאני יכול למות כל רגע ומבזבז את כל הכסף שלי פה במקום לשמור אותו בחול ולחיות טוב בלי לפחד
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מי שאמר שלא מחזיקים אותנו פה זה טעותאם מישהו עובר מישראל הוא בדרך כלל עובר לארהב או לאירופה, ובשביל שני המקומות האלה צריך גרין קארד או דרכון באיחודההורים שלי עובדים עכשיו להשיג את אחד מאלה ואז אני טס מפהמה אני צריך לחיות במקום שאני יכול למות כל רגע ומבזבז את כל הכסף שלי פה במקום לשמור אותו בחול ולחיות טוב בלי לפחדrun bitch, runnnnnnnnnnרק אל תתפלא כשיבואו אלייך כמה סקין הד'ס וירצחו אותך בלי למצמץ אפילו.או יותר טוב, כשישראל תפסיק להתקיים בגלל Fuckers כמוך, כשיתחילו לחפש אותך בנרות איפה שלא תיהיה (אמן תגיע לדרום צ'צ'ניה בסוף).
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים yeah bitch whatever לכל אחד יש זכות לחיות איפה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה , toms או איך שלא קוראים לו לא רוצה לחיות פה , זכותו המלאה ! גם אני מסכים איתו בעניין הכסף שזה אבסורד טוטאלי לשלם על דברים פי שתיים כשיכולת לשלם בארה"ב חצי מחיר , גם האיכות חיים גבוהה םי ארבעה אז אין סיבה למה לא לעזוב את הארץ.
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מי שאמר שלא מחזיקים אותנו פה זה טעותאם מישהו עובר מישראל הוא בדרך כלל עובר לארהב או לאירופה, ובשביל שני המקומות האלה צריך גרין קארד או דרכון באיחודההורים שלי עובדים עכשיו להשיג את אחד מאלה ואז אני טס מפהמה אני צריך לחיות במקום שאני יכול למות כל רגע ומבזבז את כל הכסף שלי פה במקום לשמור אותו בחול ולחיות טוב בלי לפחדטמבל. במקרה שלא שמת לב, אף אחד לא אומר לך לא ללכת מפה. אומרים לך שלא רוצים אותך בשום מקום אחר!!!זאת הסיבה שיש לנו מדינה. אם אתה עד כדי כך טיפש בשביל לא להבין את זה, אז אולי כדאי שבאמת תעוף מפה.
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים טמבל. במקרה שלא שמת לב, אף אחד לא אומר לך לא ללכת מפה. אומרים לך שלא רוצים אותך בשום מקום אחר!!!זאת הסיבה שיש לנו מדינה. אם אתה עד כדי כך טיפש בשביל לא להבין את זה, אז אולי כדאי שבאמת תעוף מפה. :-\dewd, j0o teh 1337
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים run bitch, runnnnnnnnnnרק אל תתפלא כשיבואו אלייך כמה סקין הד'ס וירצחו אותך בלי למצמץ אפילו.או יותר טוב, כשישראל תפסיק להתקיים בגלל Fuckers כמוך, כשיתחילו לחפש אותך בנרות איפה שלא תיהיה (אמן תגיע לדרום צ'צ'ניה בסוף).מסכים איתך חלקית אבל אתה יודע שלהיות פטריוט זה כבר לא באופנה..אין לי מושג בן כמה אתה אבל דבר איתי אחרי הצבא ונראה מה תגיד אז :מילואים שאתה לומד ואין לך זמן לנשום מיסים ששוחטים אותך ,ועוד דברים ממש ממש כיפיים...בתור אחד שחי בארה"ב {ולא היה לו מספיק כסף כדי לקנות חתונה -בשביל גרין קארד}בטוח שאני אעזוב את המדינה הזו כמו רבים אחרים כי המדינה הזו היא פשוט נגדך פשוט עושה כל דבר שהיא יכולה כדי לקחת ממך הכל {אפילו את הנשמה}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.