עבור לתוכן

תסתכלו עליהם ובטח שלא תראו אותנו...

Featured Replies

פורסם

http://www.insey.com/party1.html

עוד סט תמונות שמזכיר לי, עד כמה האנשים שם חיים כ"כ, אבל כ"כ טוב!

רק אוכלים, משמינים, מקיימים מסיבות רשת על ימין ועל שמאל ונוסעים באוטובוסים לא נפיצים, פשוט חיים טוב!

דרך חיים טובה? יכול להיות שאני טועה... אבל לבינתיים אני חושב שהיה לי טוב יותר אילו הייתי חי שם.

ואתם?

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח איזה שמנים :lol: אבל נראה מסיבות על רמה

פורסם
  • מחבר

הנקודה כאן היא לא מסיבת הרשת, אם לא הבנת...

פורסם

אז מה אם הם מקיימים מסיבות רשת על ימין ועל שמאל? אפשר לחשוב שמחשב ומשחקי רשת זה כל מה שיש בחיים. הם מזיקים לעצמם ובסה"כ אולי נהנים אבל נגרם להם נזק גם בגלל שאין להם חיי חברה, וגם עם כל האוכל הזוועתי הזה אל תתפלאו אם השמנים של יתפגרו מהר מהרגיל עם כל חסימות העורקים שהם מסדרים לעצמם... אני לא מכיר אישית אותם כמובן אבל אפשר להבין שהם די מכורים לעניין של אוכל שתייה ומשחקי מחשב כל היום. בכל אופן, אני לא הייתי רוצה להיראות ככה שאני יגיע לגילם. שיהיה להם לבריאות ;):D :D

פורסם

הורים טחונים מה לעשות

והם מבזבזים תכסף...

פורסם

אכן גם אני מסתכל על "האנשים שם" ועל החיים שלהם ומקנא מידי פעם.

אבל לא צריך להגזים צריך גם חיי חברה וקצת להתנתק מהמחשב ..

הדבר היחיד שאני מקנא הוא בזה שאיין להם אוטבוסים נפיצים אנשים נפיצים ועוד..

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שאני מקנא הוא בזה שאיין להם אוטבוסים נפיצים אנשים נפיצים ועוד..

יופי, יש התקדמות...

מעניין מתי יהיה כאן אחד שיגיב שלא בהקשר למסיבת הרשת.

פורסם

זה גם יכול להפוך לדיון פוליטי על האם להשאר במדינה או פשוט לברוח מפה...אבל מה לעשות יש לנו חרא של מזל שנולדנו פה{לפחות ככה אני חושב }..החכמים כבר אורזים ועפים למקומות בלי אוטובוסים מתפוצצים ושאר החרא שהולך פה במדינה

פורסם

זה גם יכול להפוך לדיון פוליטי על האם להשאר במדינה או פשוט לברוח מפה...אבל מה לעשות יש לנו חרא של מזל שנולדנו פה{לפחות ככה אני חושב }..החכמים כבר אורזים ועפים למקומות בלי אוטובוסים מתפוצצים ושאר החרא שהולך פה במדינה

אם אתה כ"כ לא מרוצה כאן בארץ אתה יכול לעזוב מתי שתרצה אף אחד לא מחזיק אותך בכוח. אני לעומת זאת חושב שאין מקום אחר, אין ארץ אחרת, בכל מקום אפשרי לא רוצים אותנו כי אנחנו בעייה לכולם, ארץ ישראל זה המקום היחידי שלנו ומי שרוצה מוזמן לעזוב!

*אני רק מקווה שזה לא יהפוך עכשיו באמת לדיון על האם לעזוב את הארץ או האם לא לעזוב את הארץ.

תודה ושלום. :-X

פורסם

ובכן מר שגיא,נראה שאתה סובל מתסמונת הקרוייה לאנוס מינימוס,ונוצרת בעקבות אי הגעה ללאנים לאחר זמן רב מדיי...

ובכן למה שכתבת,צודק לגבי האוטובוסים הלא נפיצים,לא לגבי האמריקאים.

לאן זה טוב,אבל החברה שם חיים את החיים שלהם סביב מסיבות רשת וזה עלוב.

(אה,עשינו אתמול לאן חבל שלא באת)

פורסם

דרך אגב

אין להם הרבה אוטובוסים כמו אצלנו.....

לכל אחד אבל אני ממש מתכוון לכל אחד שם כמנט יש אוטו.....

הם יכולים קנות אוטו טוב בפחות מ 500 דולר....

ובגיל 16 הם יכולים לקבל רשיון והם לא לומדים אם מורה... אבא או אמא שלהם מלמדים אותם... ואז הם הולכים לטסט....

בני זונות!

איזה אמריקאי אחד אמר לי שאם אין למישהו אוטו שם הוא נחשב כ נכה\מוגבל ..... u got a car = u got the chicks

:D :-\ ;D :-\

פורסם

"אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת..."

מכיר?

פורסם

יופי, יש התקדמות...

מעניין מתי יהיה כאן אחד שיגיב שלא בהקשר למסיבת הרשת.

אני הבנתי את הראש שלך!!!

אתה בכלל חושב כמה החזר אפשר לקבל על הפחיות שבתמונה האחרונה! :la:

פורסם

"אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת..."

מכיר?

ןהאדמה שלנו בהחלט בוערת.

זאת תקופת מבחן בשביל היהודים שחיים בארץ. האנשים שעתידה של המדינה מעניין אותם ישארו פה. את אלה שבורחים אני לא חושב שבכלל אפשר לכנות ישראלים (קיצוני אבל מה לעשות שהחיים קיצוניים לא פחות...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים