עבור לתוכן

מתלבט לגבי רמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

יש כל כך הרבה רמקולים למחשב טובים שכבר אני לא יודע מה לקחת.. אני מתלבט לגבי כמה סוגים .. אני צריך חוות דעת ואנשים אם יש להם אני שמח לשמוע ביקורות...

1. klipsch promedia 2.1

2. m-audio Studiophile av 40

3. audioengine a5

בגדול ההשקעה היא עד 1500 שקל ..

האודיואינגין הוא יותר מ 1500 שקל עכשיו שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות השאלה היא אם הוא מצדיק תמחיר שלו ביחס לרמקולים הנוספים מאלה שיש פה משמעותית או שהמחיר לא כדי ביחס לרמקולים שרשמתי..

עכשיו הקליפש יש לו סאב.. ותאמת לא יפכת לי כל כך סאב.. אני מעדיף מוזיקה איכותית, יותר מבאסים .. אני בקטע של מוזיקה מדוייקת ויותר עשירה מסתם בום בום..

אני קצת מתוסבך אשמח לעזרה

פורסם

אף אחת מהמערכות שהצעת.

MicroLab SOLO 7C.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685

זו המערכת בשבילך בטווח המחיר הזה.

אתה לא תמצא תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה.

מנסיון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי זה נראה טוב אני אבדוק את זה ;)[br]פורסם בתאריך: 23.01.2011 בשעה 03:26:50

תשמע עשיתי סקירה וזה נראה לי בדיוק מה שאני צריך... אבל ראיתי שאומרים שהדגם 7 סולו בלי שלט יותר חזק מבחינת עוצמה אבל נכנסתי לאתר שלהם וראיתי ששניהם אותו הספק מה אתה אומר ?
פורסם

המגבר של הסולו 7 אכן יותר חזק, אך גם יותר ישן.

הסולו 7C מצוייד במגבר חזק מאוד, וכולל גם שלט אלחוטי, זה נוח, ומספיק ביותר לרמקולים האלה.

55W לרמקול זו עוצמא אדירה, בהתחשב בזה שזה רמקול למחשב(לפי דעתי זה ממש לא למחשב).

הדרייברים שלו גדולים, ויתנו לך באס חם ונקי גם בעוצמות הגבוהות ביותר, זה הרמקול בשבילך !

פירוט צלילים מדהים!

פורסם
  • מחבר

תגיד רציתי לשאול איך אני יכול לחבר אוזניות לשמוע דרך אוזניות אין ברמקולים כניסה מאיפה אני צריך לחבר עכשיו אתה רוצה להגיד לי מהמארז מאחורה כל פעם ? זה לא נוח

פורסם

תגיד רציתי לשאול איך אני יכול לחבר אוזניות לשמוע דרך אוזניות אין ברמקולים כניסה מאיפה אני צריך לחבר עכשיו אתה רוצה להגיד לי מהמארז מאחורה כל פעם ? זה לא נוח

כן, דרך כרטיס הקול ישירות.

אתה יכול להשאיר אותן מחוברות שם קבוע.

פורסם
  • מחבר

מז״א להשאיר מחובר קבוע? זה לא ינטרל לי את השמע מהרמקולים אם אני שם קבוע תאוזניות?! לא הבנתי תסביר

פורסם

מז״א להשאיר מחובר קבוע? זה לא ינטרל לי את השמע מהרמקולים אם אני שם קבוע תאוזניות?! לא הבנתי תסביר

זה לא ינטרל את השמע ברמקולים, הם יכולים לעבוד ביחד.

איזו מערכת הפעלה יש לך ?

פורסם
  • מחבר

מה כאילו כל הזמן יהיה שמע באוזניות?! ווינדוס 7

פורסם

בווינדוס 7 אתה יכול לבחור דרך לוח הבקרה איזה התקן ישמיע קול, תחבר שתייהם ביחד, ותראה שאתה יכול לבחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים