עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה.

האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3

כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני.

צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט

תודה.

פורסם

(התמונה מיותרת לחלוטין, היא לא קשורה לכלום)

כן, תוודא שהתוכנה מוגדרת לשימוש ב-AC3Filter עם יציאת passthrough ל-S/PDIF והכל יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצות לכרטיס מסויים?

פורסם

הנושא הזה דיי נטחן כבר פה בפורום...

בכל מקרה, אם השימוש שלך הוא *רק* לסרטים, אז (בהנחה שיש לך חיבור קואקסלי ברסיבר, ולא רק אופטי, ואני מניח שיש לך) כל SB Live! Value זול יהיה מצויין..

אם אתה צריך יציאה אופטית, יש מספר כרטיסים של הרקולס, או את ה-Audigy 1/2 Platinum שכוללים חיבורים אופטיים.

הכרטיסים הנ"ל הם גם הבחירה הנכונה אם אתה מתכוון להשתמש בהם גם למוזיקה ומשחקים (למרות שאם אתה צריך כרטיס גם למשחקים, אבל לא צריך יציאה אופטית, אפשר להסתפק ב-Audigy 2 הרגיל (לא Platinum) שזול משמעותית והוא למעשה אותו כרטיס, רק בלי הפאנל).

פורסם
  • מחבר

הכרטיס משמש רק עבור סרטים.

ועד משהו העובדה שאין לי כונן dvd יכולה להשפיע על סוג הכרטיס,אני מתכוון לצפייה בסרטים במחשב בעזרת tv out ולקבל עדין איכות של ac3 או דובלי דיגיטל.

פורסם

קודם כל AC3 ודולבי דיגיטל זה אותו דבר.

שנית, AC3 זה תקן אודיו, מה הקשר בינו לבין כונן DVD? אם יש לך סרט שמקודד עם AC3 והגדרת הכל כמו שצריך אתה תשמע את הפסקול בAC3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים