פורסם 2011 בינואר 2214 שנים שלוםברשותי XBOX360 שנמצא רחוק מהנתב שיש לי (TP-Link TL-WR841N) , לכן חיבור באמצעות כבל רשת לא בא בחשבון והמתאם Wi-Fi המקורי עולה 400-500.חשבתי אם יש אפשרות לחבר את הראוטר השני שלי (edimax br6204wg) ליד הXBOX ולחבר בינהם באמצעות כבל רשת, ובנוסף להגדיר את הראוטר שיקלוט מהTP-LINK.האם קיימת אפשרות כזאת?אם כן איך ניתן להגדיר זאת?
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר מה צריך להגדיר באדימקס ומה בטיפילינק? ניסיתי להגדיר WDS אם זה מה שצריך...אבל לא הצלחתי
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים אם אתה רוצה להשתמש באדימקס כסוג של כרטיס רשת, לא נראה לי שצריך לשנות משהו ב TP-link כרגע. רק להגדיר את האדימקס כמתואר במדריך.
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר לא הבנתי מהמדריך מה הם ההגדרות שעלי להכניס.אתם יכולים לפרט לי כאן את השלבים שעלי לעשות?ואם אני מגדיר רק את האדימקס איך מתאפשרת הגישה אל הטיפי-לינק? כי בשום שלב אני לא מכניס את הסיסמא , יתכן שהיא מתאפשרת ע"י הכנסת כתובת הMAC?
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים או שתקנה כזה:http://www.dealextreme.com/p/usb-2-0-wireless-wifi-network-adapter-for-xbox-360-30952
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר זה המתאם המקורי , חשבתי לחסוך את ההוצאה הזאת אם כבר יש ברשותי ראוטר שיכול לשמש לכך.
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים בעמוד הגדרות הנתב שלך, בחר ב WAN, בתפריט שנפתח, בחר WAN TYPE. בחר ב Wireless ISP כמתואר בתמונה: לאחר מכן, בחר ב Setting והקלק על Select Site Survey: בחר את הרשת האלחוטית אליה תרצה להתחבר, לחץ APLLY וזהו. *לא בטוח שזה יעבוד, אין לי נסיון עם הראוטר הנ"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.