עבור לתוכן

מספר שאלות על פנל IPS

Featured Replies

פורסם

-פאנל H-IPS הרבה יותר טוב מE-IPS ?

אני חושב לקנות את הDell U2311H כי הוא במחיר טוב אבל הוא E-IPS האם כדי לחרוג מהתקציב שלי 1300 שקל כדי לקנות את הDell U2410 LCD כי הוא H-IPS האם ההבדל ממש גדול ?

+יש לי כ.מסך ממש יישן X1900XT איכות התצוגה איתו תהיה סבבה ? אפשר לצפות בHD או שחייב לקנות כ.מסך חדש ?

פורסם

מצטרף לשאלה, האם ההבדל במחיר (שהוא קרוב ל 1000 ש"ח לפי זאפ) באמת שווה את זה?

פורסם

הפאנל לא הרבה יותר טוב, ובכלל לא ברור אם יש הבדל כלשהו בין EIPS או HIPS, או שמדובר באותו הפאנל בשם אחר.

גם אם יש משהו שמצדיק את ההפרש במחיר, זה ההבדל ברזולוציה, במגוון החיבורים ובאפשרויות התצוגה (PIP, מצב Fill/1:1 וכו'). לא סוג הפאנל.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין הפאנלים הדרוג שלהם הוא כזה :e-IPS, S-IPS, AS-IPS, IPS-Pro, H-IPS. לפי סולם איכות ,הניגודיות של הH-IPS גבוהה יותר וE-IPS הוא עם פחות פילטרים כדי להוריד את הזמן תגובה מה שכן אין הבדל בין מבנה הפיקסלים בH-IPS וE-IPS

יש מישהו שראה את שני המסכים ויכול להגיד מה ההבדל ?

פורסם

אשמח שתראה לי את המקור לדירוג הנ"ל. :)

יש לי את הU2410 וה2209WA (שידוע כeIPS). לא הבחנתי בשום הבדל ראוי לציון באיכות התמונה ביניהם.

פורסם

יותר מזה קראתי ביקורת של מישהו שאמר שה-2209wa שיש לו בעבודה יותר טוב מה-u2410 שיש לו בבית.

פורסם
  • מחבר

כאן יש השוואה והסבר על הסוגים השונים S-IPS , AS-IPS, S- IPS PRO וH-IPS

http://www.tftcentral.co.uk/articles/content/panel_technologies_content.htm

אתה יכול להמליץ איזה מסך לבחור את הDell U2311H או 2209WA

וגם לשניהם אין חיבור HDMI האם שווה לקנות אותם בכל זאת ?

פורסם

אכן סקירה טובה (הוספתי לקישורים בסטיקי). :xyxthumbs:

עם זאת, לא ראיתי שם משהו שמגבה את הדירוג שנתת. בסופו של דבר לכל וריאציה של IPS יש אולי יתרונות וחסרונות מסוימים ביחס לאחרות, אך הן מאוד דומות. ספציפית, H-IPS ו-e-IPS. הניסיון האישי שלי עם שני המסכים שלי (ומסכי S-IPS ישנים יותר) מאשש הנחה זו: בשניהם קיימת הילה אפורה במבט על שחורים מהצד, במקום ההילה הסגולה שהייתה נחלתם של הIPSים הישנים. אולי אפשר לומר שבU2410 היא מעט פחות מורגשת מה2209WA, אך אני לא בטוח (לא יצא לי לעשות ביניהם השוואה זה לצד זה באותם תנאים). בכל מקרה, גם אם קיים ההבדל, הוא אינו גדול.

את הU2211H/U2311H החדשים לא יצא לי לראות, ואני לא יודע אם שם יש הבדלים יותר מורגשים.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

יש הרבה אנשים שחושבים שלעבוד עם 16X9 ממש לא נוח וממליצים רק על 16X10 מה אתה חושב ? וגם יש לך איזה דעה לגבי מסכי הLG החדשים שמשלבים IPS וLED

כי אני לא מצאתי השוואות וטסטים שעשו להם?

פורסם

יש הרבה אנשים שחושבים שלעבוד עם 16X9 ממש לא נוח וממליצים רק על 16X10 מה אתה חושב ?

זה תלוי בסוג העבודה והרגלי העבודה שלך. כשאתה משווה למשל את ה2410 ל2311, אתה מרוויח עוד 120 פיקסלים לגובה. לעומת זאת ב2311 לעומת ה2209 יש רזולוציה יותר גבוהה גם לגובה וגם לרוחב. יש שיגידו שהרזולוציה חשובה יותר מהיחס. מצד שני אחרים יאמרו שבכלל כל מה שרחב יותר מ4:3 לא נוח לעבודה. זה מאוד אישי.
וגם יש לך איזה דעה לגבי מסכי הLG החדשים שמשלבים IPS וLED

כי אני לא מצאתי השוואות וטסטים שעשו להם?

גם אני לא מצאתי (אם כי לא ממש חיפשתי). אני מניח שכשמסכים אלה ייכנסו יותר לשוק ויהיו יותר זמינים, כך גם המידע עליהם יהיה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אני סוגר על הDell U2311H שמעתי שיש לו rev.А01, Маde in Сhina שזה הדגם הטוב

פורסם

שמעתי שיצא REV03.. תבדוק את העניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים