עבור לתוכן

כבל חילופי לאוזניות Shure E4c

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש דרך להחליף את הכבל של האוזניות כיוון שהוא פגום.

האם קיימת אפשרות להחליף אותו בכבל איכותי אחר?

הבעייה היא שהאוזניות נקנו לפני מספר שנים בארה"ב והן לא באחריות היצרן.

תודה מראש

פורסם

נסה ליצור קשר עם Shure. מקסימום שלח אליהם את האוזניות עם מכתב יפה כזה ותבקש להחליף או לתקן ותכתוב כמה שאתה אוהב את האוזניות ואת המוצרים של החברה. רציני זה אולי יעבוד לך, יש לא מעט תגובות בהד-פיי של אנשים שעשו את זה ו Shure החליפה להם את האוזניות. השירות שלהם מעולה.

פורסם

לא מאמין שיש לך פתרון כאשר האוזניות לא באחריות.

הם מייצרים אותן , יותר נכון ייצרו אותן (היום הם כבר מייצרים בצורה שונה) עם מגבלה אחת - אי אפשר לפתוח אותן.

לכן אין אפשרות לנתק את הכבל מהרמקול ולהחליף.כאשר האוזניות באחריות הם פשוט היו מחליפים לחדשות אבל בלי אחריות אין מה לדבר.

לצערי הרב אני אומר את זה מנסיון מר מאוד שיש לי עם הSHURE E530 שלי , אותו דבר קרה לי , הכבל התבלה ולמרות שהאוזניות עצמן במצב מעולה

הם סירבו לתקן ועכשיו אני תקוע במצב אבסורד עם אוזניות מעולות שלא עובדות כמו שצריך בגלל כבל שעולה איזה 10 אגורות.

הם גם סירבו לתקן לי בתשלום.

פורסם
  • מחבר

לא מאמין שיש לך פתרון כאשר האוזניות לא באחריות.

הם מייצרים אותן , יותר נכון ייצרו אותן (היום הם כבר מייצרים בצורה שונה) עם מגבלה אחת - אי אפשר לפתוח אותן.

לכן אין אפשרות לנתק את הכבל מהרמקול ולהחליף.כאשר האוזניות באחריות הם פשוט היו מחליפים לחדשות אבל בלי אחריות אין מה לדבר.

לצערי הרב אני אומר את זה מנסיון מר מאוד שיש לי עם הSHURE E530 שלי , אותו דבר קרה לי , הכבל התבלה ולמרות שהאוזניות עצמן במצב מעולה

הם סירבו לתקן ועכשיו אני תקוע במצב אבסורד עם אוזניות מעולות שלא עובדות כמו שצריך בגלל כבל שעולה איזה 10 אגורות.

הם גם סירבו לתקן לי בתשלום.

מצטער לשמוע. אוזניות כלכך איכותיות ויקרות שפשוט שוכבות להם ללא שימוש.

חשבתי להזמין כבל חילופי עבור דגם אחר ולתקן את האוזניות באופן עצמאי.

יש המלצות על כבל מסויים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים