עבור לתוכן

מוסיקה למחשב: Microlab solo 6\7 או מגבר ישן+ רמקולים סטריאו?

Featured Replies

פורסם

הייעוד של הרמקולים: מוזיקה במחשב, אני רוצה את האיכות הכי מטורפת למוזיקה, כל היום שומע מוסיקה,

מכל הסוגים.. ככה שאני מחפש רמקולים נוחים שאני יכול לשים בפינת עבודה (שולחן מחשב..) ובעצם כשאני יושב מול המחשב- לשמוע מוסיקה.. לא האזנה מאיזה נגן חיצוני או שום דבר אחר, חיבור למחשב, כנל גם סרטים מהמחשב.

תקציב: 700-900~ ש"ח.

בינתיים ההתלבטות היא בין:

1. הMicrolab Solo 6c \ 7c

2. מגבר ישן שיש לי בבית TEAC AX-55 ואליו אני אקנה רמקולים חדשים באותו תקציב- Whaferdale Diamond 9 נראים בחירה טובה במחיר הזה..?

איך אני מחבר את המגבר למחשב? כרגע ניסיתי עם המגבר הישן חיברתי לו רמקולים ישנים שהיו לי, ויש רעשים סטטיים נוראיים, אבל כשאני מחבר למגבר נגן חיצוני (iPod) שומעים סבבה בלי רעשים, יכול להיות שבעיה בכבלים או שהמחשב או הכרטיס קול לא עובדים טוב עם המגבר הזה?

אני יוכל למקם את הWhaferdale על השולחן מחשב פשוט? זה באמת ישיג לי תוצאה יותר טובה מהSOLO שבנויים לעבודה עם המחשב ולמוסיקה?

פורסם

SOLO 7C יתנו תמורה הרבה יותר גבוה מאשר זוג רמקולים זול+מגבר ישן.

פורסם
  • מחבר

SOLO 7C יתנו תמורה הרבה יותר גבוה מאשר זוג רמקולים זול+מגבר ישן.

המגבר אומנם ישן ולא הכי איזו חברה מטורפת..

אבל הוא עובד, ולא אמרתי זוג רמקולים זול, דווקא רמקולים של Wharfedale Diamond 9..אמורים להיות איכותיים.

למרות שעדיין הלב נוטה לSOLO 7C שפשוט נראים מעולים ואיכותיים ויתנו לי סאונד טוב מהמחשב...

פורסם

תחסוך עוד 400 שקל ותוכל לקבל תרמקלים הכי טובים בעולם!!!! כמובן למחשב אבל פשוט מפחיד 5.1 עם 1010W :o פשוט מגניבים :xyxthumbs:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=262

פורסם
  • מחבר

תחסוך עוד 400 שקל ותוכל לקבל תרמקלים הכי טובים בעולם!!!! כמובן למחשב אבל פשוט מפחיד 5.1 עם 1010W :o פשוט מגניבים :xyxthumbs:

עם כל הרצון הטוב שלך לעזור..אין לך מושג.

אני מדבר על רמקולים לסטריאו למוזיקה ואתה מציע לי רמקולים 5.1 ומתלהב מכמות הW שהם מוציאים?..

פורסם

סתם... פשוט סתם... גם מה שאמרת לא נכון...

תקנה את הSOLO 7C ותיהנה :)

מנסיון, יתן את התמורה הכי טובה לכסף במחיר הזה !

פורסם

זוג של Wharfedale Diamond 9, הוא טוב ולא טוב.

האמת, אישית אני הייתי מחבר אותם למערכת קולנו בתור רמקולים אחרויים (סוראונד).

אין להן באס - דרייבר בקוטר של 4'' -

הם טובים בסה''כ, אבל לא במחיר הזה.

חזרה לנושא, SOLO 7C יספק אותך מעל ומעבר.

שכחנו לשאול - גודל החדר והמרחק בינך לבין הרמקול, יעזור.

פורסם

מצתרף להמלצת החברה פה ...

SOLO 7 C

יש לי אותם ...גודל החדר {סלון} ...15 מ"ר ...

מרחק שלי מהם הוא 1.5 מ' ואחד מהשני 1 מטר

יושבים על סטנדים בגובה 60 ס"מ...

פורסם
  • מחבר

גודל החדר הוא..4מטר רוחב על 6 מטר אורך בערך~...

אני מתכוון לשים אותם על השולחן מחשב, ככה שהם בערך במרחק 1מטר אחד מהשני (לרוחב). צמודים לקיר מאחורה (10 ס"מ מהקיר?)

ואני יושב חצי מטר מהם...

אני מתלבט אם הסולו7 לא יאבדו את האיכות בשבילי ואם הסולו6 בעצם יהיו יותר טובים בשבילי או שהגודל של הSOLO7C סבבה ועדיין אני אקבל סאונד יותר איכותי?

פורסם

הSOLO7 יתנו לך סאונד יותר ממדהים, תקרא את הביקורת פה באתר + תחפש את הביקורת שלי עליהם פה בפורום.

אין משהו שיתן לך צליל טוב יותר שאתה יכול להשיג במחיר. (ובינינו? גם אם תכפיל את המחיר עדיין אין)

פורסם
  • מחבר

הSOLO7 יתנו לך סאונד יותר ממדהים, תקרא את הביקורת פה באתר + תחפש את הביקורת שלי עליהם פה בפורום.

אין משהו שיתן לך צליל טוב יותר שאתה יכול להשיג במחיר. (ובינינו? גם אם תכפיל את המחיר עדיין אין)

בתור אחד שיש לו אותם, אתה יכול לספר לי איך הם ממוקמים ועל מה, ואיפה אתה יושב ביחס אליהם..

אני מפחד שהם יהיו גדולים מדי, ואני מניח אותם על השולחן מחשב פשוט, ככה שאני יושב חצי מטר מרחק מהם..

והחשש שלי הוא שאני אאבד איכות, ואולי שהSOLO 6 יותר יתאימו,

מה אתה חושב?

פורסם

במקרה הזה, אני הייתי מציע לך סטנדים.

המרחק צריך להיות כמטר + מהאוזן שלך.

החדר כלעצמו מספיק גדול בשביל SOLO 7 וחבל לרדת ל 6.

פורסם
  • מחבר

במקרה הזה, אני הייתי מציע לך סטנדים.

המרחק צריך להיות כמטר + מהאוזן שלך.

החדר כלעצמו מספיק גדול בשביל SOLO 7 וחבל לרדת ל 6.

כן זה כנראה מה שאני אעשה..נקנה איזה סטנדים (מעץ נכון?) ונשים אותם בצידי השולחן,

צריך שהם יהיו בגובה של הראש שלי נכון?

נראה לי נחפש באיקאה משו חח..כל הסטנדים ה'יעודיים' האלה עולים 500 שקל על כלום

פורסם

אני פעם בניתי לבד את הסטנדים, לא בעיה אם יש לך קצת כישורי נגרות.

בכל אופן, ההמלצה שלי לכל רמקול, הטוויטר בגובה האוזניים.

סטנד של 60 ס''מ לערך, אמור להספיק.

כמו כן, אני מציע סטנד ייעודי לרמקול, וזה כי יש לו בד''כ ספייקים (רגליות מתכת קטנות שפיציות). זה מונע ויברציות מיותרות ומשפר את איכות הסאונד.

פורסם

כמו שאמרו פה, את הסולו 7 ספציפית אתה צריך במרחק ממך, מרחק של מינימום 2 מטר אחד מהשני.

שיהיו רחוקים ממך קצת גם חזיתית אבל יכוונו אליך בצורה אלכסונית.

אם התנאים האלו בעיתיים עדיף לך את הסולו 6 כנראה.

אבל אני מאמין שעם סטנדים אפשר לסגור את הפינה בקלות, הכל תלוי בגודל החדר.

רק הערה, הכבל רמקולים שמגיע עם הסולו 7 הוא באורך 1.5 מטר בלבד- כדאי שתקנה אחד ארוך יותר. רק תוודא שהוא איכותי (לא 10 שקל מהום סנטר) אחרת זה יוריד לך מהאיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים