פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים שלום לכל פורום חומרה וכרטיסי מסךאני חייב עזרה דחוף!!זו הבעיה:אני הורדתי עידכון ביוס לכרטיס מסך שליאחרי שהורדתי והפעלתי מחדשאני רואה לכלוכים לא נורמלים על המסך!!!!ממש בלתי מובן!!!!לא כמו של אוברקלוק אלא ממש!!!!מפחיד להפליא!!!!!!!!!!!!אז אני שם את ה-גי פורס 2 אם איקס הישן שליומתחיל את המחשבהכל טוב ויפה!וערכתי את הביוס וגיליתי שהוא ממש לא כמו המהירות של הזכרונות שלי משהו אחר לגמרי(כנראה גרסת lite)אז ערכתי את הביוס שיתאים לזכרונות שליוהשתמשתי בתוכנה להתקנת ביוס דרך הדוס(כמובן שאני לא בקושי רואה משהו שאני שם את הרדאון)אז אני מתקין ממש לפי ההוראותוברגע שאני מתקין הדיסקט עושה רעשים של קריאה(טוב עד כה)אז ברגע שזה מסיים אני מפעיל מחדש ואני באותו מצב בדיוק!אז ככה אני מתחיל להוריד מלא סוגים של ביוס ל-9600 ואף אחד מהם לא עוזר!!(מישהו יכול לתת לי את הביוס המתאים?)זה מה שאני עושה ברגע שאני מכניס את נכנס לדיסקט:flashrom -f -p 0 <filename> enterואחרי זה זה עושה רעשים של קריאה ובסוף לא קורא כלוםואני יכול לראות שהוא כותב קצת כמובן מתי שאני מתקין את הביוס הראדון נמצא בפנים!אז כמו שאתם רואים אני צריך עזרה דחוף!!!!!אני כבר יום שלם עובד על זה!!!!!תודה למי שעוזרנ.ב:את הדיון כתבתי עם גי פורס אם איקס!!
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מהרגע שהיית צריך לערוך את המהירויות היית צריך להבין שזה לא טוב ולא מתאים לך...עם איזה דרייברים ניסית לעדכן? באתר של ג'יגה קיוב יש את אלו - http://www.gecube.com.tw/includes/support/bios.php
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מחבר כדאי שתקרא שניסיתי כברהשתמשתי עכשיו בכרטיס pci בשביל לראות מה אני עושה,זה כותב אחרי הפקודה : 65322 65322verifed from
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים אתה צריך לחבר שתי כרטיס מסך למחשבאחד Agp זה הכרטיס הRadeon עם הביוס הפגוםוPCI לא משנה איזה העיקר שעובד.אתה צריך לכוון בביוס שיעלה מהכרטיס של הPci.ניכנס לדוס! וצורב לביוס המתוקן!וזהו.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים איפה אפשר להשיג עידכוני BIOS לכרטיסי מסך מבוססי RADEON ? חיפשתי אצל ATI ולא מצאתי כלום... ???
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר אתה צריך לחבר שתי כרטיס מסך למחשבאחד Agp זה הכרטיס הRadeon עם הביוס הפגוםוPCI לא משנה איזה העיקר שעובד.אתה צריך לכוון בביוס שיעלה מהכרטיס של הPci.ניכנס לדוס! וצורב לביוס המתוקן!וזהו.כן,ניסיתי וזה מה שזה כותב לי ומפסיקid=...vd=...65322 65322verifed fromוכאן מפסיק אז נראה לי שזה לא צרב אותובבקשה יש פה מישהו שיודע לעשות (ועשה) שינוי ביוס שיסביר לי מה עשיתי לא נכון.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים man that was SO LAME ... you should have saved your old bios ... for your knowledge, there is no bios updates from any company yet ... Take out your radeon and tell me what comapany made it and what radeon is it ? there is a p/n number on the back of the pcb, write it in your answer, look at the memory chips and tell me what is written on them
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר for your knowledge, there is no bios updates from any company yet ...Take out your radeon and tell me what comapany made it and what radeon is it ?there is a p/n number on the back of the pcb, write it in your answer,look at the memory chips and tell me what is written on themהכרטיס של gigacube9600proהזיכרונות של סמסונג עם מהירות כניסה של 3.3pcb rev 1.2
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים Very Good !!now just wait a bit while i check this issue, i'll get back to you ASAP
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר Very Good !!now just wait a bit while i check this issue, i'll get back to you ASAPתודה גבר,זו כנראה התקווה האחרונה שלי...
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים First u'll need the latest flashrom v2.23, you can get it here : http://www.radeon2.ru/bios/util/flashrom2.23.zipSecond, is your card a VIVO ?put back your radeon and take out any pci vga cardit is, then this is your bios : http://www.radeon2.ru/bios/gc_r9600p_vivo.zipif your card is not a VIVO, try anywaymake a dos boot disk with the fallowing files : 1. flashrom.exe2. flashrom.rom3 autoexec.bat 4. r960vivo.s1in autoexec.bat write these lines only :flashrom -p 0 r96pvivo.s1 -freboot and wait ... tell me if it worked.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים אתה לוקחת מטריצה ומחברת את זה דרך ליאור!שמע בדיחת יגאל:נמלה הלכה הלכה חצתה עם שי את הנהר ואמרה לו תודה והוא אמר: מה תודה? אחי! בוא הנה! ;D ;D ;Dבדיחה אישית לרביד אל תתייחסו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.