עבור לתוכן

האם רמקולי ATP3 יתאימו לכרטיס קול פשוט (O/B)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing.

יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה?

או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה?

תודה מראש,

תומר. ;)

פורסם

תקנה את הרמקולים, אם תרגיש שהסאונד לא מספיק שדרג את כרטיס הקול.

פורסם

איזה כרטיס זה?

לרב, הכרטיסים בשנתיים האחרונות מצויידים בפילטרים טובים שמרסנים את כל ההפרעות הלא רצויות ואת רעשי הרקע.

פורסם
  • מחבר

למקרה שלא יהיה מוצא חן בעיני, על מה אתה ממליץ?

אני זוכר פעם(עוד כשהייתי מעודכן בחומרה :P) שהמליצו על הכרטיס Hercules Fortissmo III.

עדיין טוב?

עריכה: הכרטיס הוא הכרטיס שנמצא על הלוח P4B266-C

http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4b266-c/overview.htm

פורסם

עדיין טוב ואפילו יותר מידי .

אם איין לך כוונה להשתמש במערכת 5.1 7.1 או ביציאה האופטית שלו אתה לא צריך אותו.

שמע כמו שקודמים פה אמרו קנה תרמקולים תיהיה מרוצה מעולה, תשמע רעשים תחליף ל

קרייטיב סאונד בלאסטר לייב 5.1 5 ערוצים + יציאת מיני דיגיטל 200 שקל.

כמובן שאם אתה לא מתכוון לעבור את ה2.1 ברמקולים אז תגיד וניעץ לך על

כרטיס אחר יותר זול(עדיף אם אתה לא עובר 2.1) שיתאים.

פורסם

הכרטיס קול בלוח הזה טוב, אתה לא צריך יותר ממנו.

פורסם

איך אתה יכול לקבוע שהוא לא צריך יותר ממנו ?זה דבר שאך ורק הוא יכול להחליט לאחר שיבחן אותו עם הרמקולים.

פורסם

ובמילים אחרות....

תקנה את הרמקולים, אם תרגיש שהסאונד לא מספיק שדרג את כרטיס הקול.

:-X

פורסם

איך אתה יכול לקבוע שהוא לא צריך יותר ממנו ?זה דבר שאך ורק הוא יכול להחליט לאחר שיבחן אותו עם הרמקולים.

בייני לבינך, אתה צריך יותר מCreative Live עם הATP3?! , כי הכרטיס שיש בלוח שלו ממש לא פשוט כמו שהוא תיאר בכותרת!

הוא משתמש בצ'יפ מעולה של C-Media 8738. (שלפי מבחנים הוא עולה מעל לביצועיו של הLive של קריאטיב.)

בכרטיס הזה יש פילטרים שממש משפרים אותו וגם היחס בין האות לרעש בו מאוד גבוהה.

פורסם

ה8738 לא כרטיס כזה טוב, נתונים טכניים זה משו אחד, איך הוא נשמע במציאות זה משו אחר.

הלייב טוב בהרבה.

פורסם

סקורפי, "במציאות" , הוא נשמע יותר טוב מהלייב, יש לי את שניהם (הC-Media אונ-בורד בלוח שלי, והלייב מורכב על סלוט PCI)

כרגע אני משתמש באונ-בורד כי הוא נשמע טוב יותר "מרוסן יותר".

והייתה איזו ביקורת בין שני הכרטיסים (שאני ימצא אותה אני יעדכן).

פורסם

וגם אני שמעתי את שניהם, ולדעתי הלייב טוב יותר.

פורסם

אני אומר שהC-Media טוב (הוא לא עוקף את הלייב מכל הבחינות , בגלל זה אני מחזיק אותו עדיין בסלוט אצלי) , מצד שני אתה אומר שהלייב טוב יותר.

בדבר אחד אפשר להיות בטוח: הC-Media לא גרוע, והוא דיי טוב לATP3.

פורסם

זה בגלל שאודיו הוא תחום סובייקטיבי לגמרי, מה שנשמע טוב לבן אדם אחד יכול להישמע נורא לבן אדם שני.

כמו שכבר אמרתי, שיקנה את הרמקולים, יחבר ויאזין - במקרה והתוצאה לא מספיקה שישדרג את כרטיס הקול.

פורסם

אגב לדעתי.

תנסה אולי למצוא חברים שיש להם כרטיסים יותר מצ'וכללים (כן זה בכוונה עם צ'). ותבדוק אצלך אם אתה רואה הבדל ואם שווה לך להוסיף עליו כסף.

ואם כן. אז שוב, לדעתי (הלדעתי הזה מאד חשוב בפורום הזה) תקנה כבר כרטיס טוב יותר מהלייב המזדקן. כרטיס קול נשאר איתך הרבה יותר זמן מזיכרון או מעבד. האיכות לא יורדת עם הזמן ופשוט איכות זה דבר שמאד כייפי! תקנה כבר איזה פורטיסימו או דיגיפייר או אפילו מיוס שאמור להיות טוב מהלייב (כולם של הרקולס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים