עבור לתוכן

צריך המצלה לנייד - תקציב עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אני מגשש בחיפוש אחרי מחשב נייד עם כמה דרישות :

- חשוב שיהיה קל , עד 2.2 ק"ג לא מעבר

- מסך 13-14 אינץ' אין לי צורך ביותר מזה

- סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות

- חשוב לי 3-4 ג'יגה זיכרון לפחות

אשמח לקבל המלצות מנומקות .

מגישוש ראשוני מצאתי :

Dell Inspiron N3010-4604AW7 מישהו התנסה איתו ? שיכול להגיד חסרונות/יתרונות ?איך הסוללה?

Samsung Q330-JS03IL ,

Asus U35JC-RX145V שהסוללה שלו נראת לי פצצה , אבל ביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מארז וציינו בעיות פליטת חום,

מישהו יכול להעיד ממקור ראשון ?

זהו אם יש המלצות נוספות עדיפות/זולות יותר אני אשמח לשמוע ...

תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור :xyxthumbs:

פורסם

מה השימושים שלך במחשב?

האם יש אפשרות להזמין אותו מחו"ל? (דרך חברות כמו ushops.co.il)

תנסה לפרט בנוגע למה חשוב לך במפרט, לפי השאלון בסטיקי

פורסם
  • מחבר

שימושים :

תכנות בסביבת DOT-NET , עבודה עם הרבה קוד (הרצת שרת SQL עם לא מעט מידע) , קצת עבודה פוטושופ ופלאש , צפייה בסרטים בHD בעיקר דרך הHDMI

ומשחקים אבל בקטנה.. יש לי מחשב נייח חזק בשביל זה.

לגבי הזמנה מחו"ל - רק אם המחשב שאני יהיה טוב יותר בצורה ניכרת ובאותו מחיר +/-

פורסם

מאוד לא סביר שתמצא מחשב חזק כמו שאתה מחפש עם שאר המאפיינים.

מחשב חזק עם כרטיס מסך נפרד = מחשב יקר יחסית, כבד בד"כ , ועם זמן סוללה נמוך.

מחשב קל עם זמן סוללה גבוה = מחשב עם מעבד חסכוני, ללא כרטיס מסך נפרד.

האסוס שאתה בודק מגיע עם מעבד סביר, אבל לתכנות כמו שאתה מתאר הייתי מעדיף מעבד חזק יותר.

מה האפשרויות שלך להתפשר בתכונות מסויימות?

עריכה:

אם תוותר על עניין הסוללה, ותסתפק בכ-3 שעות עבודה בממוצע (אל תסתכל על הצהרות היצרן) הנה כמה אופציות:

HP ProBook 4320s - מבוסס Intel‎ Core i5-460M‎, עם מסך מט ו-3 שנים אחריות במחיר של כ-3800 שח.

HP Pavilion dv3 - מבוסס Intel‎ Core i5-460M‎, עם מסך מבריק ו-3 שנים אחריות במחיר של כ-4250 שח.

ניתן לנסות לקנות אותו במחיר זול יותר במכירה פומבית - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv34110ej&cfm=7E05AFD1

SAMSUNG Q330 - מבוסס Intel‎ Core i5-560M‎, עם מסך מבריק ושנתיים אחריות במחיר של כ-4500 שח.

לשלושתם כרטיסי מסך נפרדים, ומבחינת חוזק 530v < 310M < HD5470.

חשוב שתבין שלא ממש תוכל לשחק ברמה שאתה קורא לה משחק בנייח, על אף אחד מהכרטיסים האלו

פורסם
  • מחבר

כל השיקולים האלה ברורים ,

היכולות הגרפיות שלו לא כאלה חשובות (כאילו פטושופ ופלאש ) זה יותר משני... אני יכול לעבוד איתם גם אם הם יקרטעו קלות .

מה שחשוב זה שכל הסביבת פיתוח תוכנה תרוץ לי חלק... לגבי השרת SQL מקסימום אני יכול להריץ אותו במחשב הנייח ולהתחבר אליו מרחוק (זו בעיה קטנה)

גבי הכרטיס מסך : אולי לא הייתי ברור... משחקים זה ממש לא המטרה של המחשב (אמרתי בקטנה.. יש לי תחושה שלא הבנת אותי )

שמע אחי אם יש לך המלצה למחשב שחורג מהדרישה אני אשמח לשמוע (גם חריגות תקציביות - קלות)

אגב אגב...

ה HP Pavilion dv3-4110ej

יש לך מושג כמה זמן הסוללה שלו מחזיקה (בעבודה ) ?

פורסם

אגב אגב... ה HP Pavilion dv3-4110ej

יש לך מושג כמה זמן הסוללה שלו מחזיקה (בעבודה ) ?

משהו כמו 3 שעות בעבודה פשוטה (גלישה באינטרנט), בעבודה שדורשת יותר משאבים הזמן הזה ירד.

בתקציב קצת יותר גבוה יש לך את ה-R705 של טושיבה, שמגיע עם זמן סוללה ממוצע של כ-4.5-5 שעות.

מומלץ לברר מול היבואן בארץ מה המדיניות מול מחשב שנקנה בחו"ל. במידה והוא מקבל אחריות כדאי להזמין אותו מארה"ב

לדוגמה - http://www.walmart.com/ip/Toshiba-R705-P40/15075115?sourceid=1500000000000003142050&ci_src=14110944&ci_sku=15075115

עם משלוח דרך חברה ushops מחיר המוצר יהיה כ-3700 שח עם 3 שנים אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העזרה איש

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים