עבור לתוכן

נייח\נייד מנסה לחבר ביינהם

Featured Replies

פורסם

passwordb.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

יש לי נייח ונייד

האם אפשרי לחבר ביינהם בצורה כזאת שאני אוכל לשבת בסלון עם הנייד ותהייה לי גישה לנייח

ואוכל לצפות בסרטים שמאוחסנים בנייח על הנייד?

לא יודע אני מנסה כבר אולי שעתיים לגרום לסוג כלשהו של חיבור ולא מצליח

הגעתי למצב שאני רואה אייקון של 2 המחשבים כמו בתמונה

שאני לוחץ על אחד הוא מבקש ססמא ולא הצלחתי לאתר בכלל איפה אני מגדיר את הססמא הזאת זה דבר ראשון

אני קופץ בין המחשבים מנסה לאתר על איזה ססמא הוא מדבר ואיך לאפשר גישה אבל לא מצליח

פורסם

אצלי זה גם ככה, פשוט פתחתי עוד משתמש במחשב שמאוחסנים בו הקבצים, למשתמש קראתי 1 (זה שם המשתמש), ויצרתי לו סיסמא, שגם היא 1 (זו הסיסמא).

כשתעשה את זה, יהיה לך מה לכתוב במחשב השני, וזה יתחבר.

פורסם
  • מחבר

יפה

הצלחתי בסופו של דבר איכשהו

יצרתי עוד משתמש לוינדוס עצמו

את זה הייתי צריך לעשות גם על הנייד וגם על הנייח

אחרי שיצרתי משתמשים על שנייהם וחשוב לציין עם ססמא

הייתי יכול לחזור למשתמש המקורי

וברגע שלחצתי על האייקון של המחשב ברשת והזנתי את הססמא הנכונה הוא זיהה ונכנס

אחרי זה הייתי צריך לשחק קצת עם הגדרות של שיתוף וניסיתי ספציפית כמה ספריות לשתף והצלחתי לראות סרטים 1080P על הנייד מקבצים שיושבים אצלי על הנייח

פעם ראשונה שאני רואה את ה NETWORK UTILIZATION בשימוש ועולה מעל ה 0 שנים שאני על מחשבים ולא ראיתי את החלון הזה זז

אפילו ניסיתי לשתף תוכנות כמו פוטושופ אבל זה לא כל כך הצליח זה היה איטי ולא נפתח אז ויתרתי

עכשיו שאלה

אני רוצה שכל פעם שאני ניגש לספריות משותפות אני יהיה צריך להזין ססמא

וברגע שאני סוגר את החלון של הספריות המשותפות אני אצטרף להזין ססמא שוב פעם כדי להכנס

כרגע זה פתוח מידי ביקש ממני ססמא בפעם הראשונה ועכשיו אפשר לגשת מהנייד לספריות שהגדרתי משותפות בצורה מידי חופשית

יש דרך שאני יכול להגביל גישה לסגור גישה ולפתוח גישה בלחיצה ברגע שאני עוזב את הנייד ?

פורסם

כן, כמובן שהתכוונתי למשתמש בווינדוס.

שמח שזה עובד לך :)

לגבי הסיסמא, אולי יש תוכנות, חוץ מזה אני לא ממש מבין בהצפנת קבצים בווינדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים