עבור לתוכן

דומיין בעברית

Featured Replies

פורסם

היי

בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר שמות דומיין בעברית למשל משה.COM אני רוצה לדעת

איך אני מוצא את ההפניה שלו או את הIP של אותו אתר

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להיות יותר ספציפי בבקשה

פורסם

מה אתה צריך יותר ספציפי מזה?

זה בדיוק מסכם בכמה משפטים את התשובה לשאלה שלך.

פורסם
  • מחבר

זה מצגת על DNS ופקודות NSLOOKUP שאני מכיר אבל אני לא יכול לעבוד בCMD כי הדומין בעברית.

השאלה שלי היא איך אני מוצא את ההפניה של האתר.

למשל אם אני רוצה להוסיף אותו לשירות של סינון תכנים אני צריך את ההפניה שלו או את הIP שלו

אבל אין לי דרך לדעת את זה כי אני לא יכול לעבוד בCMD, להיכנס לאתר עצמו ולראות מה הוא רושם בHTTP

אבל זה גם לא הועיל.

פורסם

כל תוכנה שבודקת פינגים תגיד לך את האייפי.

אתה יכול לבנות אחת כזו לבד גם.

אצלי בראוטר למשל יש Ping Utility (משהו כזה), אני שם לו כתובת, והוא בודק לה פינג, ואומר אייפי והכל.

נראה לי שחוץ מהCMD, כולן תומכות בעברית.

פורסם
  • מחבר

מה עם מצב שהאתר לא מחזיר פינגים ?

ואיך אני מצליח להוציא את ההפניה של האתר ?

פורסם

אם האתר לא מחזיר פינג (שרת לא פעיל), זה עדיין יתן לך אייפי, מפני שהכתובת של השרת עדיין כתובה כDNS של הדומיין, פשוט האתר לא עובד, אז הוא יראה לך את האייפי, אבל ירשום TIME OUT.

פורסם

אתה ממש קשה הא? איזה מצגת?

ICANN has approved the Internationalizing Domain Names in Applications (IDNA) system, which maps Unicode strings into the valid DNS character set using Punycode.

Meni Hen, באמת שאפשר לפעמים פשוט לא להגיב אם לא מבינים משהו במקום להוציא את עצמך טיפש.

פורסם
  • מחבר

תרגמתי דרך האתר הזה http://www.internic.co.il/%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA/idn.html

אבל הוא נותן לי בדיוק את אותה הפניה כמו שאני רושם את האתר בHTTP אז למה צריך Punycode בכלל ?

אחרי שרשמתי את האתר בעברית הוא נתן לי xn--5dbqmb4bn.com רשמתי את הכתובת ב virtual route וקיבלתי

כתובת ip 195.28.180.175 שמובילה בכלל לאתר אחר

פורסם

היחס של IP מול DOMAIN הוא לא חד חד ערכי.

יכולים להיות על IP אחד מספר רב של שמות מתחם.

וגם לכתובת אתר אחד יכולים להיות הרבה כתובות IP שונות.

מה שמצאת זה אכן הכתובת של האתר, אבל כנראה יש על אותו IP עוד אתר שמקושר ישירות לIP ולא רק לכתובת.

פורסם

Meni Hen, באמת שאפשר לפעמים פשוט לא להגיב אם לא מבינים משהו במקום להוציא את עצמך טיפש.

מה לא נכון במה שאמרתי ?

אולי זה לא מוסבר נכון, אבל אם תנסה לחשוב עוד קצת, תבין על מה דיברתי.

פורסם
  • מחבר

כל מה שמצאתי עדין נשארתי באותה בעיה כי אני לא יכול לחסום כתובת שרשומה בעברית לא לפי הIP וגם לא לפי

ההפניה המוזרה הזאת שהאתר נותן Punycode או בדפדפן עצמו ב HTTP שזה בעצם אותו דבר

פורסם
  • מחבר

כי אם אני אחסום דרך הIP אז יהיה לי חסימה של עוד כמה אתרים כי הIP הזה מפנה לכמה אתרים כמו שהבנתי.

דרך ההפניה של האתר זה גם לא חוסם אין לי מושג למה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים