עבור לתוכן

בקשר ל hd 5850 1G DDR5

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS HD5850 1G DDR5

השאלה שלי אם הוא טוב היום ואם הוא יכול להריץ משחקים כמו שצריך

מעבד נוכחי AMD X4 965 3.4

RAM 4G

חשוב לציון עוד לא שמתי אותו על המחשב מחכה לתגובות תודה לעוזרים

פורסם

הכל על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציות גבוהות בלי שום בעיות עם מערכת כזו ;)

פורסם
  • מחבר

חחחח הרדתה לי משקל של 120 קילו מהלב תודה ודרך הגב יש לי מסך 19 אינץ חח ואפילו crysis2? ::)

פורסם

לא הבנתי... כבר קנית כרטיס מסך ועוד לא חיברת אותו למחשב ואתה רוצה לשמוע חו''דים?

אז למה כבר קנית אותו?

בכל אופן הכרטיס הזה מתאים גם למסכי 24'', הגדרות גבוהות ביותר 95% מהמשחקים, שום בעיה.

קרייסיס 2 עוד לא יצא. מאיפה יהיה למישהו פה מידע לגבי איך הכרטיס יתפקד שם? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אמרתי יש ברשותי כרטיס מסוג X...... וכו' לא קניתי אותו אלה קיבלתי אותו !! הסיבה לזה שהוא עוד לא על המחשב שלי זה בגלל שאני לא בבית שלי כרגע אז רציתי לישמוע חוות דעות על הכרטיס ...פשוט :facepalm:

פורסם

לפי המפתחים של CryEngine 3 (המנוע הגראפי החדש שCrysis 2 יעשה בו שימוש) יצרוך פחות משאבים ויהיה בעל דרישות מערכת נמוכות מהמנוע הגראפי של Crysis ו Crysis warhead הלא הוא CryEngine 2, אם כל זה יתממש, סביר להניח שהכרטיס, יריץ את Crysis 2 אפילו בצורה טובה יותר מאשר שהוא מריץ את Crysis, על אחת כמה וכמה עם מסך 19", אתה מסודר.

פורסם

בכל אופן הכרטיס הזה מתאים גם למסכי 24'', הגדרות גבוהות ביותר 95% מהמשחקים, שום בעיה.

קרייסיס 2 עוד לא יצא. מאיפה יהיה למישהו פה מידע לגבי איך הכרטיס יתפקד שם? :nixweiss:

יש היום משחקים שאי אפשר לשחק בהם בהגדרות הכי גבוהות עם 5850 ?

פורסם

על מסך 19''? לא עולה בדעתי אחת, אפילו מטרו2033... אולי

פורסם

על 2333T[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 16:44:02

אני מתלבט בין 6950 ל 5850 ההפרש בינהם עומד בשבילי על 500 שקלים
פורסם

אני הרצתי את המשחק מטרו עים GTS250 עים מסך 20' בהגדרות הכי גבוהות לא היה שום בעיה.

פורסם

ברור שלא היו שום בעיות, כי הGTS250 שלך לא תומך DX11

לחשוב בבקשה פעמיים לפני תגובה? (בבקשה? בשבילי...)

פורסם

מטרו תומך בDX11?

פורסם

אני הרצתי את המשחק מטרו עים GTS250 עים מסך 20' בהגדרות הכי גבוהות לא היה שום בעיה.

מעניין רק לראות תמונה

לך על 6950, דור חדש, חזק ברמה מטורפת ויכול להפוך ב6970 ב20 שניות

פורסם

המחשב שלי די חדש משהו כמו שנה אני יכול להגיד רק שהאיכות יפה ברמות,

אין לי שום ארטיפקטים מפסוט מהמחשב אני יודע שהמסך אצלי זה לא החלק הכי חזק,אבל אין לי איתו בעיות בינתיים.

פורסם

מטרו תומך בDX11?

תומך כמובן :)

נחדד את עיניין ה"מריץ" 6FPS, לא נחשב מריץ... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים