עבור לתוכן

אני מבולבל... בקשר ל-RPM של מאווררים...

Featured Replies

פורסם

איך יכול להיות שמאוורר כזה:

jet7b.jpg

שזה CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler, מסתובב במהירות של עד 3500RPM

לעומת המאוורר המסכן שלי שבא אם המארז שלפי התוכנה aida 32 מסתובב ב-4561RPM?!?!

fan.JPG

פורסם

ה RPM

לא הכי חשוב בקירור!, הקירור של המעבד יהיה טוב גם אם יהיה מאוורר 2000RPM,

הקירור טוב יותר כאשר ההיטסינק טוב יותר, ובעוד כמה גורמים, הRPM הוא לא גורם הכי חשוב.. ::);)

פורסם

קודם כל, תשנה את הכותרת ומהר (IE תוריד את ה WTF, אתה ה~ והסימני קריאה ושאול, ותכתוב שיש קריאה לא נכונה של מהירות מאוורר המעבד - עכשיו יותר טוב, נכון?!)

שנית, החיבור שלוש פינים - עם חיבור צהוב מחוברים ללוח איפה שאמור להתחבר מאוורר המעבד? (CPU FAN)

מה קורה בביוס? הוא קורא "נכון"? ובתוכנות אחרות?

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תשנה את הכותרת ומהר (IE תוריד את ה WTF, אתה ה~ והסימני קריאה ושאול, ותכתוב שיש קריאה לא נכונה של מהירות מאוורר המעבד - עכשיו יותר טוב, נכון?!)

שנית, החיבור שלוש פינים - עם חיבור צהוב מחוברים ללוח איפה שאמור להתחבר מאוורר המעבד? (CPU FAN)

מה קורה בביוס? הוא קורא "נכון"? ובתוכנות אחרות?

לא הבנתי את המשפט הראשון.

ואיפה אני בודק בביוס על מהירות המאוורר?

פורסם

אני לא יכול להגיד לך איפה בדיוק, מכיוון שלא נתת לי יותר מידי פרטים. אך אתה מוזמן לעבור על החוברת של הלוח ולחפש שם איפה זה כתוב - כמו כן איפה לחבר את מאוורר המעבד, וכמו שצריך.

שוב, תנסה עם תוכנות אחרות גם כן.

פורסם

ה RPM לא חשוב בכלל

הגורמים שמשפיעים על היעילות של היטסינק הם

-המבנה שלו

-איכות המגע עם המעבד

-כמות האויר שזורמת עליו

הסל"ד של מאוורר הוא לא מדד לכמות האויר שהוא דוחף, מאוורר ג'נרי יכול להסתובב במהירות גבוהה ולא לעשות כמעט כלום לעומת מאוורר איכותי שיסתובב ב 3000 סל"ד ויזיז פי 2 אויר ממנו תוך עשית חצי מכמות הרעש.

פורסם

כן גם המאוורר הזה מאוד אפקטיבי ביגלל שיש בו את השיטה כמו במאוורר TMD שהחלק האמצאי מקבל גם אוויר

פורסם

כן גם המאוורר הזה מאוד אפקטיבי ביגלל שיש בו את השיטה כמו במאוורר TMD שהחלק האמצאי מקבל גם אוויר

אתה מתכוון שאין "אזורים מתים" שבהם אין זרימת אויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים