עבור לתוכן

שאלה לגבי איכות הדפסה

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מדפסת HP 6500A חדשה, וברגע שאני מדפיס דפים עם טבלאות או כל דבר אחר עם קווים אנכיים דקים, באיכות הנמוכה או באיכות הרגילה, בחלק גדול מהקווים הם "נשברים" מעט ימינה או שמאלה, זזים חצי מ"מ לצד זה או אחר כאילו ראש ההדפסה טיפה סטה.

דוגמה סרוקה: http://img227.imageshack.us/img227/3938/scanxx.jpg

(דמיינו שהקווים מחוברים לכדי קו ישר, ושאיפה שמתרחשת התזוזה שמאלה המרווח הרבה יותר קטן ממה שכמובן נראה פה...

באיכות גבוהה זה לא קורה.

האם זו בעיה ידועה בכל מדפסות הדיו או שיש לי בעיה? אגב - כיוונתי את ראש ההדפסה כבר שלוש פעמים...

פורסם

עברו כבר כמה שנים מאז שהדפסתי במדפסת דיו אבל אני לא זוכר כזו בעייה.

תבדוק במחשב אחר לפני שאתה מאשים את המדפסת.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה קשור למחשב, זה יותר נראה כתוצאה מההדפסה המהירה, כיוון שבאיכות BEST זה לא קורה בכלל. אבל במדפסת הישנה שלי, שאמנם מדפיסה יותר לאט, גם באיכות רגילה זה לא קורה.

אולי לא הסברתי בדיוק למה הכוונה, צירפתי תמונה עם דף סרוק עם סימון הבעיה:

http://img227.imageshack.us/img227/3938/scanxx.jpg

חשוב לי רק לדעת אם זה נורמלי וקורה במדפסות דיו שמדפיסות מהר, או שיש לי פה איזה דפקט...

פורסם

גם לי יש 6500 והבעיה אינה קיימת

האם הדיו מקורי ?

הדפים יושבים טוב ? מחוזקים עם הפלסטיק הזזה .

פורסם
  • מחבר

גם לי יש 6500 והבעיה אינה קיימת

האם הדיו מקורי ?

הדפים יושבים טוב ? מחוזקים עם הפלסטיק הזזה .

הדפים מחוזקים היטב, עם הפלסטיק, והדיו מקורי - זה שבא עם המדפסת.

אתה בטוח שזה לא קורה אצלך? אולי לא הדפסת דפים עם קווים אנכיים ארוכים (כמו טבלאות בגודל שהבאתי לדוגמה)? אחרת זה לא תמיד קורה, או לא תמיד בולט (אולי אני סתם מגזים וזה קורה לכולם אבל אף אחד לא שם לב).

זה ממש מוזר, כי אם זו בעיה בראש הדפסה אצלי אז זה היה אמור לקרות גם על איכות גבוהה.

פורסם

אתה יכול לעלות קובץ דוגמא של מה שאתה מדפיס ואני ינסה

על מצב נורמל נכון?

פורסם

להפתעתי יש לי את אותו סוג של בעיה

מסקנה המדפסת שלך תקינה

וכנראה כך זה במדפסות האלו.

פורסם
  • מחבר

תודה.

עכשיו אני לפחות רגוע שזה לא פגם במדפסת שלי ואני לא צריך להיגרר איתה עכשיו לתמיכה טכנית שבוע אחרי שקניתי אותה...

והמסקנה הנוספת היא שלמרות שמדפסות הדיו נהיות יותר ויותר מהירות, בשימוש על אותה איכות הדפסה בהשוואה למדפסות אחרות קודמות יותר ואיטיות יותר, מתגלים יותר דפקטים בהדפסה... מהירות על חשבון האיכות. וזה בהשוואה למדפסת HP 720C שקיימת אצלי כבר יותר מ-9 שנים וממשיכה לעבוד גם היום כמו סוס עבודה.

פורסם

שלום לשניכם

האם ביצעתם כיוון ראשי דיו ?

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שלום לשניכם

האם ביצעתם כיוון ראשי דיו ?

שלוש פעמים... :-\

פורסם

^^^^^

כרגע אין לי רעיונות אחרים :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים