עבור לתוכן

זיכרונות 2000Mhz על לוח Asus P8P67 Pro

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקשיבו אני לא מפחד מהבעיות האלה ואני בספק שיש אותם....

יותר חשוב איזה לוח לקחת?....

ASrock יותר טוב מAsus ?... או ההפך??? פחות חשוב הכסף.... הוא גם חשוב אבל יותר חשוב איזה יותר טוב?....

ואם משהו אומר שמשהו יותר טוב שיביא בנצמארקים בשביל להראות את זה....

פורסם

הייתי מנסה לפחות לקנות זכרונות של 1600mhz והסיבה היא, שכרגע זכרונות במהירות 1333mhz כן יכולים סוג של צוואר בקבוק למשחקים, ואני מפנה את המעוניינים לכתבה שערך אתר bit-tech, ובמסקנתו המליץ לקנות זכרונות במהירות של 1600mhz. בנוסף ההבדל במחיר בין 1333 ל-1600 הוא סמלי במחשב שעולה סכומים כאלה.

mejnyziu2nm1.jpg

http://www.bit-tech.net/hardware/memory/2011/01/11/the-best-memory-for-sandy-bridge/1

פורסם

אחלה מאמר ballcat! :xyxthumbs:

כבר בחרתי לי זיכרון ללוח הזה והמאמר אימת את מה שכבר ידעתי ממקורות אחרים.

הקיט הוא: 2X4GB Corsair Vengeance Dual Channel 1600MHz CL8: CMZ8GX3M2A1600C8

והוא פשוט מווושלם למה שאני הולך לעשות עם המחשב. קצת יקר אבל: you get what you pay for

זה טוב לדעת שאם אני ארצה להוסיף קיט זהה בעתיד זה לא יבוא לי על חשבון הביצועים. ובעוד שנתיים - שלוש הוא בטח יעלה רק 500 שקל..

אני רק מקווה שהכל ילך חלק עם הלוח הזה... כי בשלב הזה רק הוא מסגול לבאס לי את החיים.[br]פורסם בתאריך: 22.01.2011 בשעה 18:23:33

תגובה לפותח הדיון:

אם אתה רואה שלא חסר לך כלום ב- extreme4 פשוט תלך עליו. לפי מה שנראה הוא בנוי יותר טוב. לא לגמרי ברור לי הנושא אבל נראה לי שה-אודיו שלו אפילו עומד בתקן THX שזה בערך ה-טופ.

על פניו נראה שה - P8P67 pro מציע יותר אפשרויות ל-OC אבל דווקא שם מתחילות אתו הבעיות.

ראיתי שאנשים רבים הגיעו עם ה-extreme4 ל-OC יפים מאוד בלי שום בעיה. לאומות זאת אנשים שכן בסופו של דבר הצליחו להגיע ל-אוברקלוקים דומים עם ה-P8P67 פשוט תוך כדי קיצרו לעצמם ת'חיים.

שאף אחד פה לא יקפוץ עליי, והנה - אני אומר את זה: איני מדבר מהנסיון האישי.

אולי סוף-סוף נשמע פה תגובה ממישהו שכן יש לו את הלוח הזה והוא עשה OC למעבד או/ו הזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים