עבור לתוכן

עזרה| קניית כרטיס קול חדש.

Featured Replies

פורסם

אם אני קונה כרטיס קול נניח ממש טוב, אז אני יוכל לשמוע במשחקים אני יוכל לשמוע בסגנון 7.1 Surround ?

אני מתכוון עם אזניות, SteaalSeries Siberia V2 יש בהם כרטיס קול מזויף (אין להם ביכלל בוא נגיד), ורציתי לדעת אם אני יישפר את הכרטיס קול שיהיה יותר טוב, אז עדיין עם אוזניות שאין בהם כרטיס קול, אני יוכל לשמוע בסיגנון 7.1 Surround ולא רק Left\Right, אז זה יעבוד או לא?

ואם כן, מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס קול שתומך בזה? אם אפשר לינק מהאתר KSP.

אני מעדיף לא יותר יקר מ-400 ש"ח, אני לא יודע מה התקציבים של כרטיסי קול.

עזבו את KSP, מצאתי ב-skypc שני כרטיסי קול שיכולים להתאים, הנה השמות המדוייקים:

1. Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1

2. Creative Sound Blaster X-Fi Xtream Audio 7.1

אין לי מושג מה השם אומר, אבל הם יחסית זולים כי זה מה שאני יכול להרשות לעצמי, וכתוב שזה 7.1 Surroud.

הכרטיס קול הנוכחי שלי הוא: Realtek ALC883 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

פורסם
  • מחבר

UP

מישהו יכול לעזור ?

פורסם

אין כרטיס קול באזניות האלו.

פורסם

למדתי בדרך הקשה(למעשה חוויה נעימה) שאוזניות שהם 5.1 הם כבדות מאוד והדרייברים ממוקמים כמעט באותו מקום אז זה לא ממש 5.1

לסיפור:

קניתי אוזניות של ROCCAT KAVE שהן למעשה בעלות שש דרייברים (שלוש בכל צד) והחזרתי אותן אחרי כמעט שבועיים לחנות_(קיבלתי את מלוא הכסף חזרה)

הם היו כבדות מאוד סגורות ולוחצות ומגרדות וה5.1 לא מיושם טוב לדעתי משום שאין פיזור לרמקולים והם יושבים כמעט באותו מקום

לך יש אוזניות סטריאו

כרטיס קול טוב 7.1 או 5.1 מיועד למעשה למי שיש מספר רמקולים כזה

אבל בשימוש באוזניות סטריאו כרטיס איכותי יודע קודם כל(או יכולתי לכתוב במקרה הזה קודם קול) לעבד את כל הסאונד ולא להחסיר פרטים

וגם לשלוח אותם בטון ובווליום הנכון ולצד הנכון שבמקרה הזה זה שני צדדים

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמצאתי לזה פתרון, האם זה יכול להיות טוב? :

http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1878&showTube=1099

זה בעצם כרטיס קול ממש כמו Siberia v2 USB רק שזה בנפרד ואפשר לחבר אותו ולשים במחשב, וכתוב שם שיש לזה כרטיס קול עם 7.1 Surround, שמחברים ל-SIBERIA וזה יהיה כמו USB עם הכל.

השאלה אם זה באמת יעבוד וזה יהיה טוב? או שלא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים