פורסם 2011 בינואר 1714 שנים חברה יש לי בעיה דחופה תודה רבה למי שעוזרטוב אז ככה ניסתי לפרמט בהתחלה הוא זיהה את הדיסק פירמוט מחק את הווינדוס ואז אומר לי לבדוק אם יש דיסק בכונן ניסתי שוב לפרמט מדש וזה עדין לא עזר ניסתי שני דיסקיפ שונים של ווינדוס ושום דבר לא עוזר הוא לא מזהה אותם מה עושים?
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים ואללה, אם מישהו ינחש מי נגד מי כאן, שירוץ למלא לוטו שלום לך תן קצת יותר פרטים - איזו גירסת חלונות, מה מפרט מחשב ( כונני SATA או לא ) וכל דבר שתראה לנכון. ככל שיהיו יותר פרטים, גם מה ניסית לעשות ולא הצליח וכו' , כך יקל לעזור לך.
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים מחבר תשמע אחי אני לא כמוכם מבין במחשבים אני לא מבין בכל בsata וכל זה אין לי כל כך מה לפרט ואני לא חושב שהסוג של הווינדוס משנהכי נסיתי שני סוגים שונים אף אחד לא עובד. מה שמצחיק הוא שבהתחלה זה קרא לי את הדיסק התחיל התהליך של המחיקה של הווינדסואחרי שמחק את הווינדוס הוא ביקש ממני להכניס דיסק פתאום הוא לא מזהה אותו.נסיתי מחדש לפרמט אבל המחשב לא קורא אותו שאני לוחץ על f11 כדי לבחור את הcdROM אין לי את האפשרות יש רק floppy וsataמשהו כזה.אגב סורי על החפירה ותודה על ההתעניינות ועל העזרה.
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים מחבר נייח אחי אגב ראיתי פה אחד עם בעיה דומה ואמרו להשתמש בGPARTED זה יכול לעזור?ואם כן בבקשה תביאו לי מדריך :] כי תאמת קשה להאמין שהcd rom הולך סתם ככה בפתאומיות פשוט הוא לא מזהה את הסידירום אחרי המחיקה של הווינדוס
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים ^^^^^ לא נראה לי שזה המקרה אצלך. זה הולך לכיוון בעיית חומרה - כונן ה- CD / DVD . מה שיותר חמור / מוזר זה שהוא לא מזוהה בביוס, אבל בעצם, בשביל ליהיות בטוח, תן חפירונת קטנה בביוס ותראה אם הכונן CD בכלל מופיע שם. והיה ולא, אם בא לך, תפתח את המארז ונענע את הכבלים בין הלוח אם לכונן ה - CD, אולי יקום לתחייה. אם לא בא לך, קרא לחבר.
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים מחבר בדיעבד שאני חושב על זה באמת פני שפרמטתי נקיתי את המחשב יכול להיות שנגעתי במשהו תודה מחר אנאפתח ואבדוק ויחזיר לך תשובה תודה על העזרה ולילה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.