עבור לתוכן

בעיה תצוגה במשחקים

Featured Replies

פורסם

מסבך ממש לא לפני שאתה מתקין משהו רצוי שתדע איך לחפש בגוגל

פורסם

מה 64 ביט? XP או 7?

נכנסת ללינק שנתתי לך?

פורסם
  • מחבר

מה 64 ביט? XP או 7?

נכנסת ללינק שנתתי לך?

כן הורדתי את העדכון דרייבר יש לי

Windows 7 64 bit

מעבד i5 כרטיס מסך : ATI Radeon 5770 Hdתגיד יש מצב שהאנטי וירוס גורם לתקיעות? אם כן אז

יש לי Norton 2011 מקורי אתה יודע איך להפוך את זה לשקט במשחקים?

פורסם

תגיד יש מצב שהאנטי וירוס גורם לתקיעות? אם כן אז

יש לי Norton 2011 מקורי אתה יודע איך להפוך את זה לשקט במשחקים?

לא מכיר כ"כ טוב את נורטון 2011 אבל מניסון לא טוב שהיה לי עם הגרסאות הקודמות, אני יכול להגיד לך שהן היו כבדות מאוד ותפסו הרבה משאבי מערכת מה שגרם לאיטיות לא רק במשחקים אלא בכל המחשב. מאז אני לא מתקרב לנורטון. בגלל שלא נתקלתי בגירסה של 2011 אני לא יודע להגיד לך בוודאות אם הנושא הזה השתפר.

אני מניח שאם תלחץ קליק ימני על האייקון שלו ליד השעון יפתח תפריט אפשרויות שדרכו תוכל לבחור באפשרות silent mode או משהו כזה. צריכה גם להיות אופציה בתוך האפשרויות (או אפשרויות מתקדמות) לסמן V שיעבור ל silent mode בכל פעם שאתה מפעיל תוכנה על מסך מלא.

אם אתה לא מוצא את הפונקציה הזאת אני מציע שתתיעץ פה בפורום של תוכנות.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר כ"כ טוב את נורטון 2011 אבל מניסון לא טוב שהיה לי עם הגרסאות הקודמות, אני יכול להגיד לך שהן היו כבדות מאוד ותפסו הרבה משאבי מערכת מה שגרם לאיטיות לא רק במשחקים אלא בכל המחשב. מאז אני לא מתקרב לנורטון. בגלל שלא נתקלתי בגירסה של 2011 אני לא יודע להגיד לך בוודאות אם הנושא הזה השתפר.

אני מניח שאם תלחץ קליק ימני על האייקון שלו ליד השעון יפתח תפריט אפשרויות שדרכו תוכל לבחור באפשרות silent mode או משהו כזה. צריכה גם להיות אופציה בתוך האפשרויות (או אפשרויות מתקדמות) לסמן V שיעבור ל silent mode בכל פעם שאתה מפעיל תוכנה על מסך מלא.

אם אתה לא מוצא את הפונקציה הזאת אני מציע שתתיעץ פה בפורום של תוכנות.

אוליתוכנה כבדה אבל היא פצצה בניקוי וירוסים , היא חוסמת לי מלא דברים

בכל מקרה אני עשיתי Silent mode אבל זה לא כזה עוזר אני ייקח תמחשב לחברה ואז אני יראה להם ונראה מה נעשה זה דבר מוזר מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים