פורסם 2011 בינואר 1714 שנים רוכש בקרוב לפטופ של דל מסך 13.3 i3-330m2G זכרון320GB SATA 7200מגיע ללא כונן DVD וללא מערכת הפעלהמישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מתקין מערכת הפעלה ..? (USB אני נאלץ להניח...?)
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים הנחת נכון ,מספיק לפרוס עותק של הדיסק התקנה על הDOK שלך או על כרטיס זיכרון ופשוט לעשות בוט ממנו .הוא כבר יתחיל את ההתקנה .
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים מחבר הנחת נכון ,מספיק לפרוס עותק של הדיסק התקנה על הDOK שלך או על כרטיס זיכרון ופשוט לעשות בוט ממנו .הוא כבר יתחיל את ההתקנה .אוקיי, אז אני מבין שאני אמור לשים על הDOK קובץ יחיד (ISO..?) של התקנת windows 7, וברגע שאני מקבל את המחשב - אז פשוט להדליק ולהכניס את הDOK והוא יעלה את ההתקנה אוט'?
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים למה שלא תיקרא את העמוד שהביאו לך?מה שתארת מן הסתם לא יעבוד, מחשב לא יכול לאתחל מתוך קובץ ISO בצורה שכזו.
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מחבר http://store.microsoft.com/help/iso-toolלא בדיוק הבנתי איך ה- Download tool עובד.אני אמור להעתיק את קובץ הISO שהורדתי ממייקרוסופט לUSB ואז להריץ אץ התוכנה של הDT ?וזה יהפוך את זה לbootable ?
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים הכלי הזה עושה דבר מאוד פשוט ולא יותר מזה - הוא נותן לך להטמיע אימאג' של התקנת Windows7 לכל DOK ככה שניתן יהיה להתקין ממנו.כל זה כמובן רשום בצורה ברורה באתר, רק לא מובן איך לא קראת את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.