עבור לתוכן

צפייה בסרטי HD . (מצורפות תמונות לדוגמא)

Featured Replies

פורסם

720P כנראה לא חד לך מספיק בגלל שאתה במסך עם גודל נקודה מאוד קטן..

מסך 1920*1080 21.5 אינץ' ועוד 16:9 ..

בדקת טריילרים מכאן: http://trailers.apple.com/ ?

• תגובות 57
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כתבתי שום דבר שאומר ש 720 זה לא טוב.

בלי האנטר באמצע (ואנטר איננו סימן פיסוק) זה נראה ככה:

אוקיי, מובן עכשיו. לא מכיר את הקבוצות שעליהן אתה מדבר, אז לא אתווכח. :)

פורסם

720p אין לי מושג איך בודקים רזולוציה אבל אני חושב שזה אומר 1280X720 לא ?

ובגלל שאני מותח את זה על מסך מלא1920X1080 זה מתעוות לא ?

עכשיו אתה מבין ש-You're doing it wrong או לא ? :)

יש לך מסך שגדול מהרזולוציה המקסימלית של הקובץ. אתה יכול לקחת גם סרטון 640X480 וללחוץ על הריבוע להגדיל אותו. מה תקבל? יותר גדול ומתוח = חרא איכות.

אתה חייב להוריד 1080P כדי ליהנות מאיכות מקסימלית שיש לתוכן פיראטי להציע.

רוצה איכות מקסימלית HIGH DEFINITION? כמו שאמרנו לך מקודם - רק BLUE RAY ולא כזה שכווץ כמו בכל השחרורים הפיראטיים. לא BLUE RAY RIP ודומיהם.

קובץ כזה איכותי שוקל מה לעשות 25GB בערך.

בקיצור השלב הבא הוא לקבל לידך MATRIX 1080P שהוא בערך 1920X1080 לדוגמה ורק אז לשפוט.

המסך שלך מעולה. לי יש DELL 2209WA ואני מרוצה מכל רגע.

פורסם

720p אין לי מושג איך בודקים רזולוציה אבל אני חושב שזה אומר 1280X720 לא ?

ובגלל שאני מותח את זה על מסך מלא1920X1080 זה מתעוות לא ?

לא, זה לא חייב להתעוות! שימוש נכון בהגדרות הנגן יאפשר לך לראות תמונה ללא עיוותים. אתה רק צריך לסמן "keep aspect ratio"

או משהו כזה, (תלוי בנגן), ואז ישארו לך שוליים שחורים דקים אבל יחס תמונה נכון, או לחליפין, תוכל לעשות מעין "זום" לתמונה ואז

תראה פחות פרטים אבל על כל המסך, ועדיין ללא כל עיוות.

ובכל-זאת, האיכות של הסרט, כמו שאלכס הסביר לך, תרד, בגלל ה upscale שהמסך צריך לעשות. ככל שההבדל בין רזולוציית

המקור קטנה יותר מהרזולציה הטבעית של המסך, התמונה תהיה יותר מטושטשת.

ובנוסף....כמו שכתבו כאן, גם אם רזולוציית המסך שווה לרזולוציית המקור, לא בהכרח תראה טוב כפי שהיית רוצה...

הרזולוציה היא רק חלק מאיכות הצפיה. חלק לא פחות חשוב יהיה כמות האינפורמציה, בביטים לשניה, של הסרט.

אפשר לראות סרט שהוא ברזולוציה של 720P אבל בנפח של כ 4 GB, ואיכות הסרט לא תשתווה לאיכות של אותו סרט, עם

אותה רזולוציה, (720P), אבל בנפח של 25GB...

עדיין, עם טלוויזיה טובה, עם מעבד וידאו טוב, אתה אמור לראות לא רע גם סרטי 720P מכוווצים. מסכי מחשב לא ממש מתאימים

לתוכן כזה.

פורסם

אתה צודקף הוא פשוט חשב שכל "HD" הוא ימתח ויראה חד כתער מבלי להבין בפורמטים, רזולוציות ומה בכלל אומרת העובדה שהוא היה צריך למתוח את הסרטון כדי לראות אותו על מסך מלא.

פורסם

רחוק מHD אלף שנות אור

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לקבל צילום מסך ממישהו שרואה HD עם נתונים כמו שלי במסך מחשב בבקשה ?

זה יעזור הרבה יותר .

אולי בכלל אין לי מה לשפר ואני סתם טוחן מים .

פורסם

צילום מסך לא יעזור לך בכלל, אתה רק חושב שזה יעזור.

פורסם
  • מחבר

צילום מסך לא יעזור לך בכלל, אתה רק חושב שזה יעזור.

אני משתגע מזה כבר .

90% מהמחשב הזה לסרטי HD ואני רואה ממש רגיל כמו בטלוויזיה CRT ואפילו פחות טוב .

הבאתי מסך חדש ועדיין כלום לא משתנה מה עושים ?

אני מוריד עכשיו BS PLAYER .

אולי הכתוביות עושות בעיה שאני שם אותם בתיקיה ביחד עם הסרט ואז הם מופיעות לי על הסרט ?

בא לי לראות תמונה ממישהו שרואה באמת HD במסך מחשב ..

פורסם

אתה סתם חופר.. אין לך שום בעיה במסך, יש לך בעיה במקור.

פורסם

זה הנושא הראשון שאני מרגיש שאני מבזבז זמן אוויר לריק. תשיג בדיוק את מה שאמרתי ברזולוציה שאמרתי ותבדוק שזה אכן כך.

תראה אחרת לגמרי. אתה חייב קובץ מקור שלא תצטרך למתוח וזה רק 1080P ומעלה.

לך לBlockbuster הקרוב למקום מגורייך, תשכור בגרושים סרט BLUE RAY אמיתי ותהנה.

פורסם

אלכס - תרגיע בבקשה. אם אתה מרגיש שאתה מבזבז זמן לריק - זכותך להפסיק להגיב בנושא. להתעצבן ולתת פקודות - לא לעניין.

פורסם
  • מחבר

טוב ח'ברה תודה לכל מי שניסה לעזור אפשר לנעול פה .

פורסם

בדקת טריילרים מכאן: http://trailers.apple.com/ ?

תוריד כמה טריילרים משם (עדיף גם באיכות 720P וגם באיכות 1080P,כדי לבדוק אם אתה מבחין בהבדל).טריילר

ממוצע בגודל 1080P הוא בגודל של בערך 150-200MB פלוס מינוס...(באתר כתוב על כל קובץ מה הרזולוציה וגם מה

הנפח). אלו קבצים שלא עברו כיווץ למיטב ידיעתי, כך שאותם אתה אמור לראות חלק. נסה ותספר איך אתה רואה.

אם אתה לא רואה ממש חלק ונקי את קבצי ה 1080P שיש שם, אז אולי תנסה עם נגן אחר. נגן ברירת המחדל של

הקבצים האלו הוא QuickTime Player ,אבל אחרי שהם יורדים, הסיומת משתנה (בחלק מהקבצים) ל-mp4, ואז אפשר לנגן אותם

על נגן אחר כמו KMPLAYER או MPC-HC (הוא הטוב ביותר בעיני). הנה מדריך מצויין לשימוש בתוכנה

אגב, אני לא הצלחתי להוריד מהאתר של אפל ישירות. גם שבחרתי באפשרות להוריד במקום לנגן.

הפיתרון שאני מצאתי הוא תוכנה בשם Replay Media Catcher שבגירסה החינמית שלה מורידה לא יותר

מ 30 דקות, אך בשביל טריילרים מאפל זה הרבה יותר ממה שצריך.

ואל תתבייש להמשיך לשאול. לא הביישן למד ולא הקפדן מלמד..-:)

לך לBlockbuster הקרוב למקום מגורייך, תשכור בגרושים סרט BLUE RAY אמיתי ותהנה.

אהם...זה blu-ray ולא BLUE RAY...חוץ מזה לא בטוח שיש לבחור כונן כזה.... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים