עבור לתוכן

זקוק לעזרה עם הזיכרונות שלי GSKILL של 4GB ו1000MHZ משהו דפוק לגמרי

Featured Replies

פורסם

לפני כחודש קניתי זיכרון KINGSTON של 2GB ביגלל שאחד הסטיקים של הGSKILL הלך לעולמו, עכשיו הכנסתי תסטיק לבדיקה נוספת אחרי חודש, ואופה פיתאום הוא עובד עוד פעם ללא בעיות וגם OC אפשרי עליו עוד פעם :smile1: מה יש קסמים בעולם המחשבים ? איך סטיק שרוף מחייה את עצמו ? יש למישהו תשובה לזה ?

כשהוא נישרף המחשב לא עלה,והיו ציפצופים ופיתאום קסם הכל עובד ללא בעיות, מישהו יכול להסביר לי תתופעה הזאת ?

פורסם

הוא עלה באש? אני מניח שלא, אז למה אתה קורא לו "שרוף"?

אולי הוא לא היה דפוק מלכתחילה, אולי ההגדרות ב-BIOS לא התאימו ולכן היו בעיות.

פורסם

רוב הסיכויים שהבדיקות שלך פשוט לא היו טובות מספיק. מספיק שהיו כמה גרגרי אבק או שהזכרון לא יישב טוב בשביל שהמחשב לא יעבור POST.

פורסם
  • מחבר

עוד מילא עם לא האיתי יודע איך עושים את זה, אבל הרכבתי תזיכרון ב3 מחשבים בבית והוא לא עבד + ליותר מוזר על X64 הוא הראה לי 1.6GB בימקום 2GB אז פשוט חשבתי שצ'יפים נישרפו ובסוף הוא שבק חיים, אבק לא היה ביכלל ולא ישב טוב שום סיכוי, ביגלל שאני מחבר זיכרון ובסוף בודק עם הפלסטיקים שמחזיקים אותו באמת מחזיקים אותו, מאוד מוזר מה שקרה כאן. אין לאף אחד הסבר הגיוני לזה ?

פורסם

קיבלת הסבר הגיוני, אולי הזיכרון היה תקין כל הזמן ואתה קבעת שהוא דפוק ללא ביסוס טוב.

פורסם
  • מחבר

תחשוב מצב כזה, הכל וטוב ויפה אני עושה ריסט ופיתאום ציפצוף והמחשב לא עולה, בדקתי הכל חוץ מי הזיכרונות ועדין לא עובד, בדקתי זיכרונות ובסוף יצא שאחד מיהם לא תקין, וביגלל שזה מחשב למשחקים 2GB זה ממש קצת עבורי, לכן קנית סטיק רגיל של 2GB, הכל עבד מצויין אבל הסטיק הזה מגביל מאוד בOC,הוצאתי תסטיק הרגיל והרכבתי תסטיק הישן לבדיקה נוספת, כי עם הוא לא היה עובד רצית להוריד לו תגוף קירור ולחבר לסטיק הרגיל,ולהפתעתי הרבה הוא פיתאום נידלק. ככה בדיוק הכל קרה ועכשיו אני לא מבין מה איתה הבעיה, נ.ב כל סוף שבוע אני מתחזק תמחשב מחליף משחות טרמיות ומנקה את כל האבק עם קומפרסור אז אבק יוצא מי התמונה כי זה בלתי אפשרי.

פורסם

אוקיי. מה שאמרתי עדיין רלוונטי.

אולי הזיכרון היה תקין כל הזמן ואתה קבעת שהוא דפוק ללא ביסוס טוב.

אם אתה רוצה להיות יותר ספציפי אז תפרט לגבי זה:

בדקתי זיכרונות ובסוף יצא שאחד מיהם לא תקין,

כלומר, איך בדיוק "יצא" שהזיכרון תקול.

פורסם

קרה לי פעם בדיוק אותו דבר

שלחתי את הזכרון שהיה באחריות להחלפה בחנות והם החזירו לי אותו אחרי שבוע והוא היה טוב

בדקתי את הזכרון בשני מחשבים עם ארבעה סלוטים וארבעה מודולים והוא היה היחיד בבירור שלא עובד באף אחד מהסלוטים בכל קומבינציה אפשרית

למחשבים יש רצונות משלהם כך אומר חבר שלי שלא מבין כלום במחשבים ולא סובל את זה ומביא לי את המחשב שלו לפרמוט כל חודשיים

קרה לי ככה עם התקנה של וינדוס בלפטופ 10 פעמים ההתקנה נתקעה באותו שלב ובפעם ה11 הותקן והמחשב עובד טוב עד היום

לא יודע ההסבר היחידי שיש לי הוא שחשמל סטטי תקוע איפשהו בציפלינג של הגרזטה ממש על החמציצית ורק כשהוא מואיל לעזוב הכל מסתדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים